Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

Na volnobehu, je citit ako nepravidelne nieco vibruje v oblasti stredoveho panelu a palubovky, Staci zapnut klimu,otacky sa zvysia a vibracie prestanu. Po vypnuti motora tiez autom mierne zatrase.Otacky bez klimy mam okolo 700-650.Tak neviem ci mam riesit nizke otacky akebo silentbloky motora.:myslim

Odesláno

Já měnil všechny silentbloky na svým HDI a výrazně se to zlepšilo, není to 100%, ale je to už v rozumných mezích. Doporučuji jednoduchou zkoušku - polož si ruku na silentblok převodovky a ucitíš vibrace a pak dej ruku na plech kastle u něj a mělo by to být bez vibrací. Pak na straně motoru dole a nahoře. Pokud je špatný ucitíš podobné vibrace na silentbloku jako na kastli. Hlavně když je ztvrdlá guma tak místo aby tlumil tak přenáší vibrace.

Odesláno

U mě to vyřešilo zvednutí volnoběhu. Po zprůchodnění výfuku mi volnoběh šíleně klesl. Zapnutí klimy to spraví, to jo.. ALE .. Diag -> zvednout volnoběh.. Neříkám že to tak je. Ale tohle je mé řešení ;):mrk:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...