Mino85 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Zdravim, Na volnobehu, je citit ako nepravidelne nieco vibruje v oblasti stredoveho panelu a palubovky, Staci zapnut klimu,otacky sa zvysia a vibracie prestanu. Po vypnuti motora tiez autom mierne zatrase.Otacky bez klimy mam okolo 700-650.Tak neviem ci mam riesit nizke otacky akebo silentbloky motora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Já měnil všechny silentbloky na svým HDI a výrazně se to zlepšilo, není to 100%, ale je to už v rozumných mezích. Doporučuji jednoduchou zkoušku - polož si ruku na silentblok převodovky a ucitíš vibrace a pak dej ruku na plech kastle u něj a mělo by to být bez vibrací. Pak na straně motoru dole a nahoře. Pokud je špatný ucitíš podobné vibrace na silentbloku jako na kastli. Hlavně když je ztvrdlá guma tak místo aby tlumil tak přenáší vibrace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrCoupe Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 U mě to vyřešilo zvednutí volnoběhu. Po zprůchodnění výfuku mi volnoběh šíleně klesl. Zapnutí klimy to spraví, to jo.. ALE .. Diag -> zvednout volnoběh.. Neříkám že to tak je. Ale tohle je mé řešení Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts