Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ukazatel množství paliva

Recommended Posts

Odesláno

AHoj, mám menší problém, při natankování plné nádrže mi ukazatel paliva ukazuje tak třičtvtě nádrže a i pc mi místo obvyklech cca 1200km ukazuje 700km:bacha...

Odesláno

Tak jsem vyzkoušel i odpojit baterku, počkám až naftu vyjedu a po dalším tankování to bude doufám ok...

Odesláno

No kluci ja mam taky problemek s nádrží. Ukazuje mi to špatně množství. Nemám ani plnou nádrž a když dolívám naftu tak mi normalne chčije nafta z podvozku. Myslel sme si že to má nějakej přepad, ale včera jsem oddělal zadni sedacku a normalne sem tam mel naftu. Nádrž uplně vrchovatá , auto ukazuje že je tak ze 3/4 plná a nafta pod sedačkou a stíká pod auto. Tak ted nevim jestli je to tak schvalne mysleno jako ten přepad nebo je někde chyba. Díky moc za radu! a omluv te mě pokud se ptám hloupě

Odesláno
No kluci ja mam taky problemek s nádrží. Ukazuje mi to špatně množství. Nemám ani plnou nádrž a když dolívám naftu tak mi normalne chčije nafta z podvozku. Myslel sme si že to má nějakej přepad, ale včera jsem oddělal zadni sedacku a normalne sem tam mel naftu. Nádrž uplně vrchovatá , auto ukazuje že je tak ze 3/4 plná a nafta pod sedačkou a stíká pod auto. Tak ted nevim jestli je to tak schvalne mysleno jako ten přepad nebo je někde chyba. Díky moc za radu! a omluv te mě pokud se ptám hloupě

co myslis tym \"když dolívám naftu tak mi normalne chčije nafta z podvozku.\"? dolievas z bandasky? viem ze tu niekde bola podobna vec popisovana ze tam je neaky prepad , pisal jeden niekde ze v chorvatsku tankoval a pretankoval a potom pretekalo..

Odesláno

Z kanistru dolivam. Prave chci vedet, jestli mi to jen ukazuje spatne mnozstvi paliva a to pretikani je normalni. Nebo jestli je neco spatne i s nadrží. dikec

[upravil dne 14/11/10 17:53 kubikula6]

Odesláno
Z kanistru dolivam. Prave chci vedet, jestli mi to jen ukazuje spatne mnozstvi paliva a to pretikani je normalni. Nebo jestli je neco spatne i s nadrží. dikec

[upravil dne 14/11/10 17:53 kubikula6]

len tak zo zaujimavosti, FAP mas?

Odesláno
No to nevím, ale předpokládám, že jo ,protože mám 1.6 hdi. Nebo to není pravidlo?

aj ked ideme trosku offtopic:

neni to pravidlo. su krajiny kde FAP bolo vo vsetkych , v inych zase po menej, niekde za priplatok.

Zisti si ci mas FAP - pytam sa kvoli tvojmu dolievaniu z bandasky , kde to ten system mozno nemusi zistit spravne a nedodat aditivum... nastuduj si v pripade ze mas FAP preistotu tuto temu, lebo inak mozes skoncit drahymi opravami FAP systemu...

[upravil dne 16/11/10 13:55 merlin99]

Odesláno
No musím říct, že před 14 dny se mi objevila hláška depollution system faulty! po dvou dnech stani sama zmizela! Pochopil jsem, že tohle nějak souvisí s FAP

je to mozne, ale to uz ideme dost offtopic:) tak ci tak odporucil by som prestat dolievat naftu z bandasky:-)

Odesláno

A priste kdyz budes tankovat tak se musis chovat jako na benzine.

1.) Vypnout motor.

2.)Vystoupit

3.)Otevrit nadrz

4.)Natankovat

5.)Zavrit nadrz

6.)Pockat chvilku(jako kdyby jsi sel platit)

7.) Zapnout klic

Odesláno

Ahojky všem,

poprvé mně situace, že jsem nevypl klíček a po natankovani ukazovala nadrž jako kdybych tam nic nenalil pořádně vystrasilo.

Ted kdyz zapomenu vypnout kliček (aby manželce hralo radio) a ukazuje malo benzinu vytahnu klicek a popr. otevru a zavru dveře a vse je O.K.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...