Guest forcee Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 AHoj, mám menší problém, při natankování plné nádrže mi ukazatel paliva ukazuje tak třičtvtě nádrže a i pc mi místo obvyklech cca 1200km ukazuje 700km:bacha... Citovat
SB113 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Potrebuješ nastaviť (poprípade opraviť) plavák v nádrži Citovat
Guest forcee Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Jj, bohužel jsem tankoval při uapnutém klíčku... Velkej problém? Citovat
SB113 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Myslim, že stačí resetnuť počítač napr. odpojením AKB a bude všetko O.K. Citovat
Guest forcee Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Jj díky a jak to mám udělat, vůbec netuším, díky moc:papa... Citovat
Guest forcee Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Tak jsem vyzkoušel i odpojit baterku, počkám až naftu vyjedu a po dalším tankování to bude doufám ok... Citovat
74dave Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Mě se to stalo taky,natankoval sem při zapnutém klíči a po několika nastartování se to srovnalo samo. Citovat
kubikula6 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 No kluci ja mam taky problemek s nádrží. Ukazuje mi to špatně množství. Nemám ani plnou nádrž a když dolívám naftu tak mi normalne chčije nafta z podvozku. Myslel sme si že to má nějakej přepad, ale včera jsem oddělal zadni sedacku a normalne sem tam mel naftu. Nádrž uplně vrchovatá , auto ukazuje že je tak ze 3/4 plná a nafta pod sedačkou a stíká pod auto. Tak ted nevim jestli je to tak schvalne mysleno jako ten přepad nebo je někde chyba. Díky moc za radu! a omluv te mě pokud se ptám hloupě Citovat
merlin99 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 No kluci ja mam taky problemek s nádrží. Ukazuje mi to špatně množství. Nemám ani plnou nádrž a když dolívám naftu tak mi normalne chčije nafta z podvozku. Myslel sme si že to má nějakej přepad, ale včera jsem oddělal zadni sedacku a normalne sem tam mel naftu. Nádrž uplně vrchovatá , auto ukazuje že je tak ze 3/4 plná a nafta pod sedačkou a stíká pod auto. Tak ted nevim jestli je to tak schvalne mysleno jako ten přepad nebo je někde chyba. Díky moc za radu! a omluv te mě pokud se ptám hloupě co myslis tym \"když dolívám naftu tak mi normalne chčije nafta z podvozku.\"? dolievas z bandasky? viem ze tu niekde bola podobna vec popisovana ze tam je neaky prepad , pisal jeden niekde ze v chorvatsku tankoval a pretankoval a potom pretekalo.. Citovat
kubikula6 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Z kanistru dolivam. Prave chci vedet, jestli mi to jen ukazuje spatne mnozstvi paliva a to pretikani je normalni. Nebo jestli je neco spatne i s nadrží. dikec [upravil dne 14/11/10 17:53 kubikula6] Citovat
jofo Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Neviem ci je tam nejaky prepad, ale istotne je v nadrzi hadicka na odvetravanie nadrze aby nevznikal podtlak. Mozno to tecie tadial. Citovat
kubikula6 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 jj to uz mi nekdo rikal ze je to mozny. zitra nafotim to misto pod sedackou , kde mi to přetíká. a budu rad za kazdou radu! dik kloci Citovat
merlin99 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Z kanistru dolivam. Prave chci vedet, jestli mi to jen ukazuje spatne mnozstvi paliva a to pretikani je normalni. Nebo jestli je neco spatne i s nadrží. dikec [upravil dne 14/11/10 17:53 kubikula6] len tak zo zaujimavosti, FAP mas? Citovat
kubikula6 Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 No to nevím, ale předpokládám, že jo ,protože mám 1.6 hdi. Nebo to není pravidlo? Citovat
merlin99 Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 No to nevím, ale předpokládám, že jo ,protože mám 1.6 hdi. Nebo to není pravidlo? aj ked ideme trosku offtopic: neni to pravidlo. su krajiny kde FAP bolo vo vsetkych , v inych zase po menej, niekde za priplatok. Zisti si ci mas FAP - pytam sa kvoli tvojmu dolievaniu z bandasky , kde to ten system mozno nemusi zistit spravne a nedodat aditivum... nastuduj si v pripade ze mas FAP preistotu tuto temu, lebo inak mozes skoncit drahymi opravami FAP systemu... [upravil dne 16/11/10 13:55 merlin99] Citovat
kubikula6 Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 No musím říct, že před 14 dny se mi objevila hláška depollution system faulty! po dvou dnech stani sama zmizela! Pochopil jsem, že tohle nějak souvisí s FAP Citovat
merlin99 Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 No musím říct, že před 14 dny se mi objevila hláška depollution system faulty! po dvou dnech stani sama zmizela! Pochopil jsem, že tohle nějak souvisí s FAP je to mozne, ale to uz ideme dost offtopic:) tak ci tak odporucil by som prestat dolievat naftu z bandasky:-) Citovat
straki007 Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 Normalne musis vyjezdit temer celou nadrz. Pak natankuj opet plnou. Pak to bude OK. Citovat
straki007 Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 A priste kdyz budes tankovat tak se musis chovat jako na benzine. 1.) Vypnout motor. 2.)Vystoupit 3.)Otevrit nadrz 4.)Natankovat 5.)Zavrit nadrz 6.)Pockat chvilku(jako kdyby jsi sel platit) 7.) Zapnout klic Citovat
Arna Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 Ahojky všem, poprvé mně situace, že jsem nevypl klíček a po natankovani ukazovala nadrž jako kdybych tam nic nenalil pořádně vystrasilo. Ted kdyz zapomenu vypnout kliček (aby manželce hralo radio) a ukazuje malo benzinu vytahnu klicek a popr. otevru a zavru dveře a vse je O.K. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.