Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Nazdar,neviem s istotou odpovedať ale myslím si že sú zhodné..Ja by som mal tiež jednu otázku.Mám peugeot 405 GRD turbo 1989 a keď mám klúčik v zapalovaní,otáča sa aj ventilátor :D ono to vyzerá ako keby išiel na volnobeh.Len neviem či je to normálne ako kôli zyrkuláci vzduchu a komfortu alebo je niekde chyba.Inak regulátor otáčok funguje ako má.

Odesláno

Tiež sa mi po otočení kľúča do prvej alebo druhej roztočí ventilátor. Točí sa na minimálnych otáčkach, poznám to len podľa toho že má vyjazdené ložisko a pri nízkych otáčkach to píska (samozrejme ovládací potenciometer ventilátora je na nule). Ono v tom aute mám celkovo kopu vecí divne zapojených, napr. ventilátor by sa nemal spustiť keď je kľúč v 1. polohe, ale až keď je v 2. Tak isto aj rozmrazovanie zadného skla a napr. rádio mám zapojené úplne napriamo, takže hrá aj pri vytiahnutom kľúči. Neviem, či sa niekto vyšantil v elektrike alebo či to je takto od výroby ale je to naprd :D

Odesláno

Myslím že je to tak od výroby ventilátor na první poloze klíče se roztočí a rádio hraje taky i při vyplém klíči.Mně to jde přesně tak jak jsem popsal a není vidět že by někdo něco s eletrikou dělal protože auto jsem kopil od důchodce:myslim:roker

Odesláno

A z akého dôvodu je to takto nastavené? Mi to príde totálne nelogické, zvlášť pri mojej skapatej baterke by som ocenil každý ampér ktorý mi je schopná pri štartovaní dodať :-) A ten otravný zvuk ložiska ma zabíja...

• O 6 měsíců později...
Odesláno

mě to připada nelogické, pokud chci ventilátor vypnout, tak to otočim na minimum a neměl by se točit. tedy tak to je u mne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...