Fenix963 Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Dobry den, Prosim Vas je ventilator kurenia na Peugeot 405 novy model a Peugeot 405 stary model zhodny ? Dakujem. Citovat
Ondrík Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Nazdar,neviem s istotou odpovedať ale myslím si že sú zhodné..Ja by som mal tiež jednu otázku.Mám peugeot 405 GRD turbo 1989 a keď mám klúčik v zapalovaní,otáča sa aj ventilátor ono to vyzerá ako keby išiel na volnobeh.Len neviem či je to normálne ako kôli zyrkuláci vzduchu a komfortu alebo je niekde chyba.Inak regulátor otáčok funguje ako má. Citovat
573v0 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Tiež sa mi po otočení kľúča do prvej alebo druhej roztočí ventilátor. Točí sa na minimálnych otáčkach, poznám to len podľa toho že má vyjazdené ložisko a pri nízkych otáčkach to píska (samozrejme ovládací potenciometer ventilátora je na nule). Ono v tom aute mám celkovo kopu vecí divne zapojených, napr. ventilátor by sa nemal spustiť keď je kľúč v 1. polohe, ale až keď je v 2. Tak isto aj rozmrazovanie zadného skla a napr. rádio mám zapojené úplne napriamo, takže hrá aj pri vytiahnutom kľúči. Neviem, či sa niekto vyšantil v elektrike alebo či to je takto od výroby ale je to naprd Citovat
Marli Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Myslím že je to tak od výroby ventilátor na první poloze klíče se roztočí a rádio hraje taky i při vyplém klíči.Mně to jde přesně tak jak jsem popsal a není vidět že by někdo něco s eletrikou dělal protože auto jsem kopil od důchodce:myslim:roker Citovat
Freedy Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Ventilátor se točí po zapnutí klíčku i když je nastaven na nejmíň, to je vpořádku a chodí už na první polohu klíčku. Citovat
573v0 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 A z akého dôvodu je to takto nastavené? Mi to príde totálne nelogické, zvlášť pri mojej skapatej baterke by som ocenil každý ampér ktorý mi je schopná pri štartovaní dodať :-) A ten otravný zvuk ložiska ma zabíja... Citovat
pastorek Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Je to z dôvodu konštrukcie regulácie otáčok. Citovat
antik Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 mě to připada nelogické, pokud chci ventilátor vypnout, tak to otočim na minimum a neměl by se točit. tedy tak to je u mne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.