Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem měl pěkné pondělní ráno,když jsem přišel k autu na parkovišti, tak jsem měl promáčklý přední blatník a viník samozřejmě ujel. :blicismajlik Je to sice trochu,ale i tak to naštve.Nejhorší je,že asi vím kdo to byl,ale to budu těžko dokazovat, když na autě má tolik škrábanců,že si můžu vybrat, který je můj.Naštěstí je lak nepoškozý a asi to nechám opravit metodou \"Smart Fix\"je to vytahování plechu za studena bez poškození laku.Má někdo tady zkušenosti s takovou opravou?

Odesláno

Tak to na*ere....Taky to znám. Pokud si seš jistej a máš dost odvahy tak mu to jdi vysvětlit ručně...

Co se týká smart fixu, taky jsem nad tím špekuloval, 1. ale nevím kde v mojem regionu by se to dalo touto metodou opravit a za 2. to vyjde asi draho. Sice píšou že to vyjde méně než na polovinu než kdybys měl kupovat nový díl + lak, ale vycházejí z ceny autorizáku ...

[upravil dne 13.11.2010 14:30 ThorR]

Odesláno

Taky mě to hned napadlo, když jsem to viděl,ale asi to nic neřeší.Asi to bude trochu dražší,ale nechci to nechat stříkat zbytečně, když to jde opravit jinak a auto nebylo ještě bouraný.Já ho večer viděl jak tam manévruje okolo mého auta a neměl jsem být línej se jít dolů podívat.

Tak to na*ere....Taky to znám. Pokud si seš jistej a máš dost odvahy tak mu to jdi vysvětlit ručně...

Co se týká smart fixu, taky jsem nad tím špekuloval, 1. ale nevím kde v mojem regionu by se to dalo touto metodou opravit a za 2. to vyjde asi draho. Sice píšou že to vyjde méně než na polovinu než kdybys měl kupovat nový díl + lak, ale vycházejí z ceny autorizáku ...

[upravil dne 13.11.2010 14:30 ThorR]

Odesláno

Neříkám, že mu máš hlavou třískat o zed. Zajdi za ním, že jsi ho při tom viděl a chceš náhradu škody. Když bude vspurný, tak se na něm aspon odreaguješ a ulevíš aspoň mysli :D:D A možná si uvědomí i viník že udělal chybu.

Odesláno

ThorR:Asi za ním půjdu,ale mám strach, že to tak dopadne a plácnu mu jí.Pochybuji,že se zachová jako frajer a uzná chybu.Mě až tak nejde o pár tisíc, přišel sem v životě o víc,ale o princip a je to ještě k tomu prakticky soused od vedle ze vchodu,takže moc dobře ví koho to auto je.Pak jedině,že je fakt tak blbej,že si toho ani nevšiml.

Odesláno

Stejně to auto bude za pár let omlácený tak, že až půjde do šrotu, nebude nikdo řešit, jestli je blatník bez promáčklin nebo ne.

Tady jde o princip: Bych zkusil za ním zajít a uvidíš, jak se zachová.

Hodně štěstí.

(naštěstí podobné lapálie neřeším)

Jo, a majzla na majitele VW Gruppe :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...