secouver Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Zdravím, já tohle téma otevřu ještě tady, i když jsem to lehce naznačil i v inzerci. Mám rozbité zrcátko u spolujezdce (rozlámané komplet plasty). Koupil jsem jiné, v elektrice, teploměr, vyhřívání...vede z něho 7 kabelů... fajn...to by všechno odpovídalo, ale já mám v autě ještě paměť na sedačky a zrcátka. Takže z toho rozbitého vede 11 kabelů... Nové zrcátko jsem tedy nasadil, teploměr ukazuje divně, ale to je asi tím, že jsem ještě nevypojil baterku...Největší problém je, že to zrcátko si dělá co chce... sice se natáčí, tak jak ho ovládám, ale když znova otočím klíčkem, tak se samo hne jak chce... asi je zblázněné z té paměti, kterou neumí. Dala by se tahle součást přehodit na tohle nové zrcátko z toho rozbitého? Díky za odpověď Citovat
Dave_k Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Ty motorky se podle serviceboxu liší, takže bude nejlepší přehodit ten motorek z toho rozlámanýho. Citovat
secouver Odesláno 12. listopad 2010 Autor Odesláno 12. listopad 2010 dobře díky moc, pokusim se, sice je v tom motorku nalomená taková plastová tyčka, ale snad to půjde... to nový je vážně chudák celý zblázněný :-) Citovat
secouver Odesláno 12. listopad 2010 Autor Odesláno 12. listopad 2010 jinak nevíte někdo jestli to půjde dobře? aby ten motorek nebyl k tomu zrcátku nějak zalitej... Citovat
Dave_k Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Drží ho jen pár (3 nebo 4) torx šroubů. Není to nijak složitý. Citovat
Ferry Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 prekrytuj ten starej mechanismus, na zlomeny osicky pouzij to druhe zrcatko jako zdroj ND, je to jen sesroubovany a secvakany plastovyma zapadkama Citovat
secouver Odesláno 13. listopad 2010 Autor Odesláno 13. listopad 2010 ještě mi prosim vás někdo poraďte, jak mám vyndat tyhle kabliky z toho konektoru... za půl hodiny se mi povedl jeden! hrůza, asi nevim jak na to... jsou tam takové zoubky z obou stran a to je snad nemožný je zmáčknout současně, aby ten kabílek šel vysunout...vrrrr díky http://www.mjmdesign.cz/other/Fotografie0183.jpg[/img] Citovat
Dave_k Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Myslím, že jsem na to používal špendlíky. Z každé strany zasunul jeden a šlo to vytáhnout. Nebo to odjistit z boku jak máš na fotce palec. Citovat
secouver Odesláno 13. listopad 2010 Autor Odesláno 13. listopad 2010 Myslím, že jsem na to používal špendlíky. Z každé strany zasunul jeden a šlo to vytáhnout. Nebo to odjistit z boku jak máš na fotce palec. taky jsem myslel, že když to odjistim, že to půjde, ale bohužel to na to nemá vliv :-( Citovat
secouver Odesláno 13. listopad 2010 Autor Odesláno 13. listopad 2010 tak se mi to povedlo...ufff, nikomu to nepřeju... udělal jsem si na to takovou pomůcku z umělohmotný lžičky :-D teď už jen prohodit ten motorek, to bude ještě sranda... Citovat
secouver Odesláno 14. listopad 2010 Autor Odesláno 14. listopad 2010 výborně! kabely a všechno kolem jsem přehodil do nového zrcátka, ovšem úchytka na sklíčku byla jiná (nebyla to ta s tím drátkem) takže mi to tam nepasovalo... tak jsem se rozhodl, že sklíčko dám na ten starý plastový držák... fénem jsem to nahřál abych to oddělil a když už jsem to celej pořezanej měl skoro sloupnutý, tak samozřejmě křup a sklíčko je v prd... :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.