Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nezkoušel někdo dodělat vyhříváním sedadel, vložením odporového drátu z nějaké vyhřívací podložky do čalounení sedadla?

popř. jsem našel tohle, přimo do sedadla

http://www.autio.cz/cz/produkt/karbonove-vyhrivani-sedadel-csh-1/

tady je obyčejna podložka s odporovym dratem

http://www.autio.cz/cz/produkt/prehoz-na-sedadlo-vyhrivany-s-termostatem-ergonomicky-12v-5a/

chtěl bych si to dodělat do latkovych sedadel, tak bych se chtěl inspirovat pokud někdo už něco takoveho dělal.

(našel jsem zde na foru dodělání do peuegot407 a moc se mi to libilo)

Odesláno

teď jsem koukal na mé sedačky v 307 (po faceliftu) a čalouneni asi nebude problém stáhnout ze sedadla, ale je to látka + molitan sešité a slepené dohromady. pokud to dam až pod molitan tak mi to asi neprohřeje. a molitan z latky nedostanu abych to dal pod latku.

počkám na reakci někoho jiného, zda to někdo už zkoušel u 307

• O 2 týdny později...
Odesláno

A k čomu to vyhrievanie? Veď to sa dáva na kožené poťahy koly tomu že koža je studená na dotyk a zohreje sa podstatne neskôr ako látkový poťah.A látkové sedačky sú teplé na dotyk. Na takých guľky neprechladnú.

Odesláno

znamy si dorobil uplne perfektne vyhrievanie do 307 a dokonca aj dozadu...je pravda, ze objednaval tie vyhrevne deky z anglicka a jedna ho stala okolo 200libier, ale su to najkvalitnejsie, ktore sa davaju do prvovyroby luxusnych automobiliek..

ma latkove sedacky, takze nejako to dorobit ide..viem ze neznicil ziadne sedacky, a vsetko ostalo povodne!

Odesláno
znamy si dorobil uplne perfektne vyhrievanie do 307 a dokonca aj dozadu...je pravda, ze objednaval tie vyhrevne deky z anglicka a jedna ho stala okolo 200libier, ale su to najkvalitnejsie, ktore sa davaju do prvovyroby luxusnych automobiliek..

ma latkove sedacky, takze nejako to dorobit ide..viem ze neznicil ziadne sedacky, a vsetko ostalo povodne!

můžeš se zkusit zeptat jak to udělal? chtěl jsem ty vyhřivaci dečky objednat ale problem vidim v tom slepeni molitanu a latky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...