Guest hořa Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Zdravim kluci.Tak jdu menit olej a filtry.Chci se vas zeptat,je lepsi menit kabinovy filtr pri kazdy vymene oleje?Ja vzdy menil vsechny filtry to je:kabinovy,naftovy,olejovy a ten ctvrty bohuzel jsem zapomnel.Tak olejovy a naftovy to je jasny,ze ho necham vymenit s olejem,ale ten kabinovy a ten dalsi nevim.Neni to zbytecny je menit?Poradite mi?Jo a jeste v Auto Kelly maj akce na filtry,neposeru neco tim,kdyz to koupim u nich?Diky moc za rady:papa Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 vymen olej a olejovy filtr a pylak , na dalsi olej vymene vymen i vzduchovy a palivovy a na dalsi zas jen olej a olej filtr s pylakem , u vzduch fioltru si jen pohlidej aby mel i pěnový filc Citovat
Guest hořa Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 me prave mechanik rikal,ze je lepsi vymenit vse pri kazde vymene,tak nevim.ono to stoji celkem s olejem 4tis,ale ted pred vanoci.Tak se prave ptam.A to Auto Kelly?Muzu tam ty filtry nakoupit?nebo maj smejdy? Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 palivak je skoda menit pri oleji vzduchacem to nezkazis ale taky staci obvymena. taky zalezi po kolika km menis olej Citovat
ozzy56 Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 budou sice Vánoce,ale auto to nezajímá , kup si značku filtrů jakou chceš--i v Kelly mají výběr Citovat
Guest hořa Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 mam tam olej LIQUY MOLY 5W40Synthoil.A ten se meni pri 20tis.Ale ty filtry nevim no Citovat
stefano Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Urob to tak, ako Ti to kolegovia vysvetlili a už nad ničím nerozmýšľaj. Citovat
Peturko Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 Mne v origo Peugeot pri výmene oleja menili olejový, vzduchový, pelový. Naftový povedali, že stačí až pri ďalšej výmene. Citovat
madrid4 Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 :rokervčera som bol na vymene olej+filter vzduch,palivovy filter kontrola brzd kapaliny chlad.kvap olej som mal svoj total5w40Activa všetko stalo 96e filtre bosch. Citovat
Mortis Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Někde tady byly doporučené servisní prohlídky a výměny všech náplní pro každý druh motoru i ročník auta, každopádně u 1,6 HDi byl např. palivový filtr po 60 000km, další věc je ale kvalita nafty u nás, takže těch 40 000km bude asi OK. Navíc ten palivový je nejdražší. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Nechci zakládat nové téma.. Nevíte někdo jakej je přesnej rozměr kabinového filtru? Chci si jej obědnat ale ty rozměry se lišej... Bylo by to na auto v popisku Doufám že odkaz bude fungovat Odkaz Jinak je to kod v AK: VA 698714 [upravil dne 8/12/12 13:55 od Chozeluizskuner] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Takže 315x153x39mm děkuji Citovat
HonzaZ Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Hlavně nekup Filtron, ten tam nedostaneš, je tuhý. Používám od Valea a spokojenost, máš tam přiložen i návod. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Jedu na výměnu klapek... Tak to chci mít vše komplet najednou + nechat vyčistit i tubky k výdechům atd... líbil se mi ten od valea co sem dával odkaz..ale ten je menší.Rád bych ten s granulema,věřim že se to vyplatí (aspon na pul roku ) šlo mi o ten rozměr.Abych nekoupil menší. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.