Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

vymena filtru

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim kluci.Tak jdu menit olej a filtry.Chci se vas zeptat,je lepsi menit kabinovy filtr pri kazdy vymene oleje?Ja vzdy menil vsechny filtry to je:kabinovy,naftovy,olejovy a ten ctvrty bohuzel jsem zapomnel.Tak olejovy a naftovy to je jasny,ze ho necham vymenit s olejem,ale ten kabinovy a ten dalsi nevim.Neni to zbytecny je menit?Poradite mi?Jo a jeste v Auto Kelly maj akce na filtry,neposeru neco tim,kdyz to koupim u nich?Diky moc za rady:papa

Odesláno

vymen olej a olejovy filtr a pylak , na dalsi olej vymene vymen i vzduchovy a palivovy a na dalsi zas jen olej a olej filtr s pylakem , u vzduch fioltru si jen pohlidej aby mel i pěnový filc

Odesláno

me prave mechanik rikal,ze je lepsi vymenit vse pri kazde vymene,tak nevim.ono to stoji celkem s olejem 4tis,ale ted pred vanoci.Tak se prave ptam.A to Auto Kelly?Muzu tam ty filtry nakoupit?nebo maj smejdy?

Odesláno

mam tam olej LIQUY MOLY 5W40Synthoil.A ten se meni pri 20tis.Ale ty filtry nevim no

Odesláno

Někde tady byly doporučené servisní prohlídky a výměny všech náplní pro každý druh motoru i ročník auta, každopádně u 1,6 HDi byl např. palivový filtr po 60 000km, další věc je ale kvalita nafty u nás, takže těch 40 000km bude asi OK. Navíc ten palivový je nejdražší.

• O 2 roky později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Nechci zakládat nové téma.. Nevíte někdo jakej je přesnej rozměr kabinového filtru? Chci si jej obědnat ale ty rozměry se lišej... Bylo by to na auto v popisku

Doufám že odkaz bude fungovat Odkaz

Jinak je to kod v AK: VA 698714

[upravil dne 8/12/12 13:55 od Chozeluizskuner]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Jedu na výměnu klapek... Tak to chci mít vše komplet najednou :) + nechat vyčistit i tubky k výdechům atd... líbil se mi ten od valea co sem dával odkaz..ale ten je menší.Rád bych ten s granulema,věřim že se to vyplatí (aspon na pul roku :) ) šlo mi o ten rozměr.Abych nekoupil menší.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...