Mahel Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Cavte. Viete mi poradit? Dnes som siel na nakupi do Nitri a v radiu v spravach vraveli ze na prezutie mame uz len tento tyzden. To znamena ze na Slovensku su povinne zimne kolesa? Ja som do teraz vedel ze ak je suvisla vrstva snehu alebo ladu su povinne. TVraveli nieco ze od 15 novembra do 31 marca. Viem ze sa odporuca prezut ked klesne teplota po 7 stupnou. Je to na slovensku povinne? Vdaka. Citovat
AnotherOne Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Nie je to povinné. Len keď je súvislá vrstva ľadu alebo snehu. Nie je to dátumom obmedzené. Citovat
stvrto.14 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Presne to iste som pocul aj ja dnes v radiu:o a neviem o tom ze by sa nieco menilo takze asi nejaky preklep:papa Citovat
Mahel Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 Ja som napisal aj na facebook radia expres tak uvidim. Citovat
Vítek1 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 koukam ze slovensko je zase dal nez CR u nas ti volove vymysleli znacky a jezdime na zimakách v +18 stupnu Citovat
AnotherOne Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Zákon 8/2009 § 38 Osobitosti premávky v zimnom období (1) Ak sa na vozovke nachádza súvislá snehová vrstva, ľad alebo námraza, vodič motorového vozidla kategórie M1 a N1 môže také vozidlo použiť v cestnej premávke, len ak je toto vozidlo na všetkých nápravách vybavené zimnými pneumatikami s označením „M+S“, „M.S.“ alebo „M & S“;motorové vozidlá kategórieM2, M3, N2 a N3 musia byť vybavené takými pneumatikami aspoň na jednej z hnacích náprav v čase od 15. novembra do 31. marca a v prípadoch, ktoré sú uvedené v časti vety pred bodkočiarkou. [upravil dne 7.11.2010 20:21 AnotherOne] Citovat
Mahel Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 Hm asi to mysleli na auta nad 3,5T mohli to tam aspon povedat. Citovat
Mahel Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 Hm asi to mysleli na auta nad 3,5T mohli to tam aspon povedat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.