mk405 Odesláno 8. prosinec 2004 Odesláno 8. prosinec 2004 Narazil jsem na jeden tuning 206 - prý je to \"Peugeot 207 Schizofrenic edition\" ale vypadá to docela zajímavě http://tuning.motorhome.cz/tuning/?page=11&act=1&clanek=480&ftno=0 Citovat
vector Odesláno 8. prosinec 2004 Odesláno 8. prosinec 2004 Napsán autorem mk405 Narazil jsem na jeden tuning 206 - prý je to \"Peugeot 207 Schizofrenic edition\" ale vypadá to docela zajímavě http://tuning.motorhome.cz/tuning/?page=11&act=1&clanek=480&ftno=0 Jo už se probíralo i to, že ta kapota je upravená na dekapitaci posádky a že celkově je to pěkná sračička, ale když chce někdo vyhazovat peníze za soustkár, kterej jje podle mě ještě ke všemu dost nechutnej, proč ne. Jen je škoda, že k tomu mrví 206tku. Moh s tim jet na olympiádu z tý hrazdy co má vzadu by američani určitě nespadli. Citovat
destiny Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 Mám pocit, že měl nick Ali206. Mimochodem ho od tud skoro vyštípali. Měl naprosto zcestné názory. Citovat
mk405 Odesláno 9. prosinec 2004 Autor Odesláno 9. prosinec 2004 o.k. prostě jsem to náhodou potkal, tak nic... [Editován dne 9/12/04 mk405] Citovat
Viashino Odesláno 19. prosinec 2004 Odesláno 19. prosinec 2004 Tak to uz bych sel radsi do tady toho: Bohuzel to vyjde na neco malo pres 90 tis. Citovat
Alííí Odesláno 20. prosinec 2004 Odesláno 20. prosinec 2004 Chtěl jsem udělat něco, co tu nikdo nemá, a to se taky zdařilo. To, že někdo řiká, že mi kapota usekne hlavu, až nabourám, považuju za demagogii. A o hrazdě vzadu na kufru bych nemluvil, mám to křídlo posazený nejníž co jde, narozdíl od VŠECH ostatních kluků, co dávají tyhle WRC křídla na 206. Dotazy? Citovat
Ferry Odesláno 20. prosinec 2004 Odesláno 20. prosinec 2004 Otazka proc ho prodavas kdyz ses s tim stavel ? Citovat
Alííí Odesláno 21. prosinec 2004 Odesláno 21. prosinec 2004 Protože jsem s ním jezdil už jednu sezónu, a to mi stačí. Chci zas udělat další auto. Nic si nenechávám dýl než rok nebo dva. Prostě koupím, upravím, svezu se, a jdu na další. Citovat
destiny Odesláno 21. prosinec 2004 Odesláno 21. prosinec 2004 Já nekritizoval auto! Naopak, mě se to celkem líbí a vždycky jsem obdivoval zručné lidi. Moje vyjádření bylo k Tobě. V několika diskuzích mi Tvé příspěvky nepřišli moc k tématu a byly dost namachrované až arogantní, ale to je vlastně jen Tvá věc. Nikdy jsem Tě neviděl a nesoudím lidi podle prvního dojmu Co se ještě Tvého auta týká, tak se mi tyhle Stylingové kousky líbí, ale domů bych to asi nechtěl. Možná jako druhé auto a nebo taky hlavně tím, že už jsem z toho vyrostl. Ale rád se na takové auto podívám. Je pár věcí, které se mi na té 206(7) nelíbí a udělal bych to jinak, ale protože to neumím, tak se k tomu nevyjadřuji. Hlavně se ještě nenašel Peugeot ten, který by líbil se lidem všem Citovat
Alííí Odesláno 21. prosinec 2004 Odesláno 21. prosinec 2004 Tak to beru, no. Já jsem sem dřív psal hlavně s nadsázkou, takže si to neber osobně. Znám tyhle lidi, co prudí na webu, a doma jezdí zrezlou Šáde, nebo dokonce ještě ani nemají řidičák... A netvrdil bych, že moje názory byly zcestné, víceméně si za svým názorem stojím. Například ten inteligent, co psal o mým autě na tuning.cz, a kritizoval právě to sání v kapotě, je u mě absolutně zmanipulovanej blázen, když se toho tak chytil... Jiný auta maj na kufru hliníkový křídla, který přesahujou auto do stran, a to je podle něj v pořádku... Nebo když testoval 206 RC, a při vypínání dálkových světel si zhasnul světla úplně, a vyčítal to tomu autu v článku asi 5x, a dokonce napsal, že by si kvůli tomu to auto ani nekoupil... To neni normální člověk... Navíc jezdí takovou starou rakví, a o sportovní jízdě toho ví jen tolik, co mu kdo z importérů nadiktuje do zápisníku. Ale to je fuk, příště už tu chybu neudělám... Citovat
destiny Odesláno 22. prosinec 2004 Odesláno 22. prosinec 2004 Četl jsem článek o Tvém autě a ten člověk sice plácá často kraviny, ale v některých výtkach není zase tak daleko od pravdy. V mém předešlém příspšvku jsem záměrně zvolil výraz STYLING a nikoliv TUNING. Je to už po několikáté, co se vracím k tomuto tématu co je co. TUNIGové úpravy jsou ty, které zlepšují jízdní vlastnosti vozu, případně jeho betpečnost. To ale málo kdo v domácích podmínkách zvládá. Jsou to hlavně úpravy motoru a podvozku, málo kdy úpravy karoserie. Upravit karoserii křídly a spojlery tak, aby se zlepšila aerodinamika a zmenšil výsledný odpor snad doma ani udělat nejde. Je k tomu potřeba specielní tunel s proudy vzduchu a comp se specielním software + spousty senzorů. Takže u auta s předním náhonem dát obrovské křídlo na zadní okno, které při rychlosti kolem 150km je schopné vyvynout tlak na zadní část vozu kolem 100 kilo, není rozhodně to pravé. Tvojí 207 bych rozhodně zařadil do kategorie STYLINGové, tedy ShowCar. Jedná se hlavně o estetické úpravy vozu, nikoliv funkční. Ještě je hodně zmiňovaný výraz TUZING, který získává na oblíbenosti mezi řidiči. Do této kategorie spadadá vůz s přehnaným STYLINGem, což má za výsledek zhoršení jízdních vlastností až za hranici bezpečnosti. Destiny Citovat
Viashino Odesláno 17. leden 2005 Odesláno 17. leden 2005 Mala inspirace od Neodesign... za celkem slusne ceny... cca 5500 za predni (zadni) naraznik cca 4500,- prahy Citovat
Tazman Odesláno 17. leden 2005 Odesláno 17. leden 2005 Potkal jsem přesně tuhle 207 v mimoni. Kapotu měkl v celku pěknou, ale ten přední nárazník mi tam nesedl. Líbil js mi zadek ten byl good. Bouhžel jsem se nestačil kuknout do ineriéru- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.