Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
mam taku otezacku mozem sa zucasnit zarazu aj ked som nezaplatil clenske?:myslim

nechcem vyzerat jak hnup:mad:

dojdi , dojdi, ved chceme aby nas bolo co najviac, či ?

Odesláno

Kurna ale nejako mi tu chyba marko 306 a jeho hlásenie sa. Aj ked všetci vieme že dva dni pred zrazom ho stiahnu na manévre:D:D:D:D

A ešte aby som nezabudol Zvolen sa nejako odmlčal?

Odesláno
Tak sa predbežne hlásim do partie.. Ešte neskôr upresním lebo okolo tohto dátumu to mám dosť nahusto..:papa

Jak na husto co na husto dojdes Mikulas a hotovo:D to chces sklamat deti z Peugeot-clubu:aut

Odesláno

to sa maju brat aj deti?:o moja mala z toho bude hodne mat,to uz bude mat vyse 3 mesiace:aut

budem rad,ked aspon auto dojde,ked stale blbne,kto mi da zo svojho packy pod volant?:D

Odesláno
Kurna ale nejako mi tu chyba marko 306 a jeho hlásenie sa. Aj ked všetci vieme že dva dni pred zrazom ho stiahnu na manévre:D:D:D:D

no, ja sa už radšej nehlásim nikde :D ak mi do toho nič nepríde tak prídem, ale či mi do toho niečo nepríde budem vedieť na 100% možno až deň pred zrazom.

Aj posledný zraz som sa tuším 3x prihlásil a odhlásil a nakoniec mi to vydalo a došiel som :D preto ja už nič nesľubujem a negarantujem.

Odesláno

no, ja sa už radšej nehlásim nikde :D ak mi do toho nič nepríde tak prídem, ale či mi do toho niečo nepríde budem vedieť na 100% možno až deň pred zrazom.

Aj posledný zraz som sa tuším 3x prihlásil a odhlásil a nakoniec mi to vydalo a došiel som :D preto ja už nič nesľubujem a negarantujem.

A to tu už naozaj nikto nič negarantuje?????:D:D:D:D:D

Odesláno

ze Senica... sak to tam mozem ist zrovna peso, aspon dam bechera :D

cujte, a bude tam aj diagnostika? Lebo naposledy (v Lednici) jaksi nem bola... Tot otazka asi na PP205 a spol...

[upravil dne 14/11/10 20:14 foxo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...