kaper Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 No ja som už tiež doma. Bol to jeden super zraz dobré posedenie,super obsluha, dobré jedlo, a učasť. Ďakujem organizátorovi, všetkym za osobné gratulácie k Filipkovi. :papaPastorkovi dakujem za odvoz. Citovat
comm Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 No uz sme sme doma.Aj ja dakujem za super zraz super ludi aspon som sa konecne dositosti vykecal Kedy bude dalsi mini zraz? Citovat
pastorek Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 Kedy bude dalsi mini zraz? cca v druhej polovici februára - Báhoň. Všetko bude včas na webe. Citovat
foxo Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 ja tiez dakujem organizatorom, bolo fajn, len som musel lietat okolo tej dia... a hlavne aj ohladom problemov s citroenom naseho noveho clena:D , takze som skoro s nikim nepokecal, a tymto sa aj zato ospravedlnujem. Tymto chcem podakovat clenovi z NM (neviem meno ani nick ) za dia., vdaka ktorej mi velmi pomohol. Citovat
madrid4 Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 :rokeraj ja by som chcel podakovať za dobre zorganizovane popoludnie bolo super až na to počasie:super Citovat
Hafan007 Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 Bolo to super . . . Janou díík za dia. . .. Aj ked sme ten tempomat nerozbehli . . . Super partia . . . Na další minizraz sa už tešííím . . . Citovat
stanko.z Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 aj my sme dorazili stastne domov, len ta cesta cez myjavu a staru turu bola strasne hnusna, smykalo sa ale dosli sme bez urazu. sme radi ze sme sa mohli zucastnit dalsieho mini zrazu a tesime sa uz na dalsi Citovat
Qcko Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 Cez Myjavu a Staru Turu sa slo fajn ... kazdopadne minizraz beznych kvalit, paradne pocasicko (priam uzasneee :D:D ), len sa ludia akosi skoro rozprchli, ale aj tak parada p.s.: uvidime co vybavime s tym novym miestom zrazu Citovat
stvrto.14 Odesláno 6. prosinec 2010 Autor Odesláno 6. prosinec 2010 Tak ja chcem vsetkym podakovat za ucast pastorkovy za pomoc bolo super az na to pocasie ale aspon budeme vediet ze na buduci rok to musime spravit skorej aj mala spanilka bola pekna a dufam ze ste dorazili vtci v poriadku domou a uz sa tesim na Bahon. Citovat
gedu Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 Kedže som sa až teraz dostal poriadne k PC, tak by som chcel aj ja poďakovať za super zraz. Atmosféra, ľudia, jedlo bolo ako vždy výborné. Počasie bolo super len nabudúce by mohol štvrťo doma zavrieť dvere na chladničke lebo bolo trošku zimšie:D. Už sa teším na budúci zraz, že by v PB:aut uvidíme:super Citovat
marko306 Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Kde sú nejaké fotky? U Pastorka som nič nenašiel. A prečo neni vlákno presunuté v sekcii již uskutečnené srazy? [upravil dne 7/12/10 19:58 marko306] Citovat
Qcko Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 To sa pytame vsetci ... kazdopadne fotky by to urcite chcelo a presunut taktiez Citovat
pastorek Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Fotky budú ráno. Trochu nestíham. Sorry. Citovat
bosslibor Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 Tož bylo to fajni , super lidičky krásné autí , jen to počasí cosik zlobilo cesta od hranic do velké nad veličkou katastrofa jet o hodiku pozděj tak už tam stojím :D:D:D . Super sme pokecali dikec organizátorom Citovat
robozv Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 kukam na foto a vidim nejake nove tvare dufam ze sa nabuduce zoznamime osobne Citovat
stvrto.14 Odesláno 9. prosinec 2010 Autor Odesláno 9. prosinec 2010 Fotečky su super:D:D:D ale tu 24 poprosim zmazat:aut Citovat
gedu Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 fotečky sú pekné, a nejaké videjko zo spanilky by tam nebolo:mrk Citovat
pastorek Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 stvrto.14 : Zakaždým sa nájde niekto kto chce aby boli zmazané jeho fotky. Nemažem seba, nebudem ani teba. gedu: videjká sa síce robili ale vďaka technickým problémom zrejme nebudú. Ešte sa na nich pracuje. Citovat
marko306 Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 nechcem byť chytrý, ale toto bol tuším prvý zraz (slovenský) ktorý sa odohral na snehu:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.