Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ja som už tiež doma. Bol to jeden super zraz dobré posedenie,super obsluha, dobré jedlo, a učasť. Ďakujem organizátorovi, všetkym za osobné gratulácie k Filipkovi.

:papaPastorkovi dakujem za odvoz.

Odesláno

ja tiez dakujem organizatorom, bolo fajn, len som musel lietat okolo tej dia... a hlavne aj ohladom problemov s citroenom naseho noveho clena:D , takze som skoro s nikim nepokecal, a tymto sa aj zato ospravedlnujem.

Tymto chcem podakovat clenovi z NM (neviem meno ani nick :mad: ) za dia., vdaka ktorej mi velmi pomohol. :super

Odesláno

aj my sme dorazili stastne domov, len ta cesta cez myjavu a staru turu bola strasne hnusna, smykalo sa ale dosli sme bez urazu.

sme radi ze sme sa mohli zucastnit dalsieho mini zrazu a tesime sa uz na dalsi :papa

Odesláno

Cez Myjavu a Staru Turu sa slo fajn :D ... kazdopadne minizraz beznych kvalit, paradne pocasicko (priam uzasneee :D:D:D ), len sa ludia akosi skoro rozprchli, ale aj tak parada :)

p.s.: uvidime co vybavime s tym novym miestom zrazu ;)

Odesláno

Tak ja chcem vsetkym podakovat za ucast pastorkovy za pomoc bolo super az na to pocasie ale aspon budeme vediet ze na buduci rok to musime spravit skorej aj mala spanilka bola pekna a dufam ze ste dorazili vtci v poriadku domou a uz sa tesim na Bahon.:papa

Odesláno

Kedže som sa až teraz dostal poriadne k PC, tak by som chcel aj ja poďakovať za super zraz. Atmosféra, ľudia, jedlo bolo ako vždy výborné. Počasie bolo super len nabudúce by mohol štvrťo doma zavrieť dvere na chladničke lebo bolo trošku zimšie:D.

Už sa teším na budúci zraz, že by v PB:aut uvidíme:super

Odesláno

Tož bylo to fajni , super lidičky :) krásné autí , jen to počasí cosik zlobilo :D cesta od hranic do velké nad veličkou katastrofa :D jet o hodiku pozděj tak už tam stojím :D:D:D:D . Super sme pokecali dikec organizátorom :)

Odesláno

stvrto.14 : Zakaždým sa nájde niekto kto chce aby boli zmazané jeho fotky. Nemažem seba, nebudem ani teba.

gedu: videjká sa síce robili ale vďaka technickým problémom zrejme nebudú. Ešte sa na nich pracuje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...