Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Mám problém s displejem (ten nejjednodušší, červený). Trochu svítí, když jsou světla vypnutá, a skoro nesvítí při zapnutých. Žárovky jsem měnil. Nemá někdo zapojení konektoru? Nebo radu? Děkuji.

Odesláno

moje zkušenost, když mám nastaveno podsvícení budíků (knoflík dole vpravo u otačkoměru) cca na 50 procent, tak při rozsvícení světel se osvětlení displae sníží, pokud je nastavení osvětlení budíků naplno ta i osvětlení displae je naplno při rozsvícení světel.:papa

Odesláno

Dobrý dotaz, to jsem nezkoušel, vyměnil jsem je a dal to zpátky na místo....zkusím. Ale asi to svítit bude, protože se to trochu po výměně zlepšilo...Dík.

Odesláno

Omlouvám se všem, kteří mi radili. Jsem trubka. Dal jsem sice nové žárovky, které jsem měl do palubky P206 (1,2W), ale tady musí být 2W, proto to svítilo jen trochu. 2W se hůř shání..sehnal jsem je až ve třetí prodejně.Teď je to skvělý:super

Děkuji.

[upravil dne 11/3/11 05:00 jjer]

[upravil dne 11/3/11 05:01 jjer]

[upravil dne 11/3/11 05:02 jjer]

[upravil dne 11/3/11 05:02 jjer]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj, neměnil někdo displej B za CT? Jde jen o PP (spotřeba, dojezd...), zobrazování rádia není důležité. Dík.

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj,

asi mi odešla jedna ze žárovek podsvícení displeje a potřebuju poradit jak ji vyměnit. Respektive jak ho dostanu z palubky. V návodu se píše vyklopit, ale nějak mi to nejde (asi strach použít větší sílu :))

Poraďte jak na to...

Díky

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Kluci čau. Já se chci taky na něco zeptat... Mam radio RT3 a display CT. A zajima mi, jestli by sel dat misto toho CTčka DTčkovej display. Koukal sem u kamose co ho ma a to zobrazeni je uplne stejny. Jen ze na DTcku je to barevny a hezcejc udelany. Ma stejnou verzi softwaru, vsechno stejny. Jen ma DTcko. Dik za odpovedi ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...