Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

poznate nejaky vyhodny shop na autobaterie?zima sa blizi

Recommended Posts

Odesláno

napadlo ma ze ani neviem aku staru bat v aute mam.uz minulu zimu tocila v mrazoch podozrivo tak mozno tuto zimu neprezije.poznate nejaky shop alebo nakupujete niekde za dobre ceny?

aky mate nazor na znackove bat. oplati sa zainvestovat alebo je to jedno?

Odesláno

nejaku vacsiu bat okolo 70Ah.

pozeral som kelly a ceny nic moc ceny.v nr kde chodim na obedy tak je vedla predajna bateriek.maju tam akusi akciu na srotovne,ze ked donesies staru baterku tak ti odpocitaju nejaku hodnotu co pri 70Ah cinilo ca 20 euro.

nejaka neznackova s nazvom mamut ci co stala s tym srotovnym 62 euro.nejake znackovejsie tam boli od 70 -80 euro

Odesláno

Osobně jsem teď koupil do Feliny od Kelly Starline ... výhodou je záruka 3 roky a cena :aut A na kvalitě bych nepoznal (zatím), že je to mr..a a když za 2 roky odejde, tak Ti ji vymění za novou ...

Odesláno
Osobně jsem teď koupil do Feliny od Kelly Starline ... výhodou je záruka 3 roky a cena :aut A na kvalitě bych nepoznal (zatím), že je to mr..a a když za 2 roky odejde, tak Ti ji vymění za novou ...

No ono to není tak jednoduchý s tou zárukou, osobně na baterku starší jednoho roku mi nikdy reklamaci neuznali.... Odůvodnění, záruka se vztahuje jen na výrobní závady které se projeví nejpozději do půl roku... bla bla... Od tý doby kupuju BOSCH a nikdy jsem je ještě nereklamoval....

Jinak já mám 70Ah BOSCH S3 za cca 1850kč... Jsou poměrně drahý... Nebo pak baterky gigawat, ty taky vyrábí pro BOSCH a mají i jejich číslování a ty vyjdou okolo 1600kč...

Odesláno

Právě, že v Kellyně jsem zatím neměl problém. Ve 406tý mám taky Boshku. Ale do Filety (musí vydělávat) byla rozhodujicí cena, kterou nikdo beztak netrumfl a ten rok navrch je bonus a zatím tomu věřím, protože co jsem kdy reklamoval, tak bez keců vyměnili - ale třeba můžeš mít pravdu, protože na baterku jsem to ještě nikdy neaplikoval ...

Odesláno

Pata: myslím, že jsem platil 900,- a maloobchod byl asi 1500,- ale na klubovou slevu to nebylo. Ale TIPL bych, že dají 20-30% - u Starline bývá nejvíc...

Odesláno

Tyjo, tak můj poznatek je zatím, že na klubovku zatím starline vede (a na jiné v podstatě taky)... každopádně zase extra to neřeším ... beru, co je, nebo co chci a potřebuju :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...