jozefsv Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 napadlo ma ze ani neviem aku staru bat v aute mam.uz minulu zimu tocila v mrazoch podozrivo tak mozno tuto zimu neprezije.poznate nejaky shop alebo nakupujete niekde za dobre ceny? aky mate nazor na znackove bat. oplati sa zainvestovat alebo je to jedno? Citovat
godzila.01 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Já osobně kupuju baterky BOSCH s nima jsem problém neměl.... Ale obecně platí že čím víc se jezdí tím víc baterka vydrží.... Citovat
jozefsv Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 nejaku vacsiu bat okolo 70Ah. pozeral som kelly a ceny nic moc ceny.v nr kde chodim na obedy tak je vedla predajna bateriek.maju tam akusi akciu na srotovne,ze ked donesies staru baterku tak ti odpocitaju nejaku hodnotu co pri 70Ah cinilo ca 20 euro. nejaka neznackova s nazvom mamut ci co stala s tym srotovnym 62 euro.nejake znackovejsie tam boli od 70 -80 euro Citovat
oddie Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Ono jako na cokoliv platí, že záleží na tom, jaké máš slevy. Koncové maloobchod jsou o ničem. Od toho je mj. i partnerství, že... Citovat
Neon Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Osobně jsem teď koupil do Feliny od Kelly Starline ... výhodou je záruka 3 roky a cena A na kvalitě bych nepoznal (zatím), že je to mr..a a když za 2 roky odejde, tak Ti ji vymění za novou ... Citovat
godzila.01 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Osobně jsem teď koupil do Feliny od Kelly Starline ... výhodou je záruka 3 roky a cena A na kvalitě bych nepoznal (zatím), že je to mr..a a když za 2 roky odejde, tak Ti ji vymění za novou ... No ono to není tak jednoduchý s tou zárukou, osobně na baterku starší jednoho roku mi nikdy reklamaci neuznali.... Odůvodnění, záruka se vztahuje jen na výrobní závady které se projeví nejpozději do půl roku... bla bla... Od tý doby kupuju BOSCH a nikdy jsem je ještě nereklamoval.... Jinak já mám 70Ah BOSCH S3 za cca 1850kč... Jsou poměrně drahý... Nebo pak baterky gigawat, ty taky vyrábí pro BOSCH a mají i jejich číslování a ty vyjdou okolo 1600kč... Citovat
Neon Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Právě, že v Kellyně jsem zatím neměl problém. Ve 406tý mám taky Boshku. Ale do Filety (musí vydělávat) byla rozhodujicí cena, kterou nikdo beztak netrumfl a ten rok navrch je bonus a zatím tomu věřím, protože co jsem kdy reklamoval, tak bez keců vyměnili - ale třeba můžeš mít pravdu, protože na baterku jsem to ještě nikdy neaplikoval ... Citovat
brutall Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 http://www.nakupka.cz/vyrobek/autobaterie-banner-starting-bull-74ah-p-s-p-680a/ a ještě- http://www.pneuconex.cz/katalog-zbozi/autobaterie/varta/silver-dynamic/produkt/varta-silver-12v-74ah Citovat
Šalda Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Tak na ceny té Varty teda čumím:super Čekal jsem že řada silver bude stát víc:myslim Citovat
Pata Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 barenst: ale po jaké slevě? Benex poslední dobou docela podrahl a na klub je tam tuším jen 10% Citovat
Pata Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Neon: kolik jsi dával po klubové slevě? Citovat
Chepp Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 mno ja mam baterku na 3tis... to sem asi docela tady v klubu out.... Citovat
oddie Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Taky mám baterku Starline, zrovna u baterek to problém není... Citovat
Neon Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Pata: myslím, že jsem platil 900,- a maloobchod byl asi 1500,- ale na klubovou slevu to nebylo. Ale TIPL bych, že dají 20-30% - u Starline bývá nejvíc... Citovat
godzila.01 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Na starline nejsou tak velký slevy jako na ostatní sortiment, ne že bych tam teda nakupoval, to bych si v životě nedovolil... Citovat
Neon Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Tyjo, tak můj poznatek je zatím, že na klubovku zatím starline vede (a na jiné v podstatě taky)... každopádně zase extra to neřeším ... beru, co je, nebo co chci a potřebuju Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.