Haryk Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 http://www.novinky.cz/auto/215644-renault-omladil-rodinne-mpv-espace.html kdysi jsem ho chtěl ,ale šoupačky jsou soupačky Citovat
Wensdy Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Taky jsem po tomto autu chvilinku přemejšlel ale přišlo mi hodně krabicovatý ale co mi nejvíc nevyhovovalo je řadicí páka a ostatní mezi sedačkama. Potřebuju převážet 2,5m dlouhej materiál a jen 807 mi to umožnila Teda málem jsem měl C8 ale tu mi nějakej čecháček vyfouknul o půl hodiny dříve. Citovat
jozefsv Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 toto je novy model?ma nejak malo zmien oproti predoslemu.nic moc teda nevymysleli Citovat
filas1 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Nový model to není, vypadá to stejně. Jen mírný facelift. Citovat
Tango C8 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Není to nový model. Je to starý, tedy poslední, a že vraj to má o drobátko zmenšené blinkre a pod nima jsou ledky pro denní svícení. Jináč je tam všechno po starom. Akurát nové kola přibudli a dalit tam ještě Tom tom navigaci. Jináč vozítko je to supr. Ale šoupačky to nemá, proto mám C8. Citovat
MotoMoto Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Já bych to bral hned i za cenu že nebudou šoupačky, plastová karoseri žádný rez, větší variabilita sedaček, a hlavně to co jiným vadí mě vyhovuje nadmíru, řadicí páka mezi sedačkami, není tam tam kapka jako u P807 co mi překáží. Kdyby někdo chtěl vyměnit tak beru. Citovat
filas1 Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 807 je taky napůl plastová. Mě se Espace moc nelíbí, neměnil bych. Citovat
MotoMoto Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Jak na půl, co já vím tak jen spodek zadních dveří a proto tak zvláštně bouchají. Citovat
filas1 Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Přední blatník, zadní blatník a 5-té dveře. Citovat
MotoMoto Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Tak to jsem nevěděl. Zase jsem chytřejší. Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.