fifi Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 viete mi niekto poradiť nejaký link alebo poskytnúť fotky vačkového hriadeľa a vstrekovacie čerpadla, hrká mi niečo v motore a v servise mi povedali že chcú meniť to. nejde mi to do hlavy lebo som to nikdy nevidel a nepoznám princíp Citovat
AnotherOne Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Tu je vstrekovacie čerpadlo, je poháňané vačkou na opačnej strane motora ako sú rozvody. Neviem či to je presne pre tvoje auto, ale princíp je rovnaký. [upravil dne 2.11.2010 17:49 AnotherOne] Citovat
AnotherOne Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Na tej vačke č. 9 vidno osadenie, kde je čerpadlo, toto asi bude vybehané. Citovat
fifi Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 No podľa tých obrázkov, ktoré mi pomohli-dík moc- je na tom konci vačky na tom valci vybratie a na čerpadle bude zrejme vnútri zúbok- žeby bol vylagrovaný zúbok aj vybratie vo vačkovke, v každom prípade, keby som to zatiaľ nechal tak, čo sa môže stať najhoršie, zúbok sa ulomí, čerpadlo zastane a tým pádom aj motor---nemalo by to viac nič poškodiť nie? Motor 2.0 HDi 136 k r. v. 2004 [upravil dne 2/11/10 17:08 fifi] Citovat
Marcel00 Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 predpokladam ze peugeot pouziva cerpadla BOSCH. zaujimal by ma model tohoto cepradla, resp jeho blizsie oznacenie. (nie to co je v SB) ale prave to BOSCHacke oznacenie ma zaujima. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 i když servicebox toto čerpadlo označuje jako vstřikovací,(nevím který kretén jim překládal), žádný motor typu common rail vstřikovací čerpadlo nemá...,je to vysokotlaké čerpadlo paliva... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.