Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

viete mi niekto poradiť nejaký link alebo poskytnúť fotky vačkového hriadeľa a vstrekovacie čerpadla, hrká mi niečo v motore a v servise mi povedali že chcú meniť to. nejde mi to do hlavy lebo som to nikdy nevidel a nepoznám princíp

Odesláno

Tu je vstrekovacie čerpadlo, je poháňané vačkou na opačnej strane motora ako sú rozvody. Neviem či to je presne pre tvoje auto, ale princíp je rovnaký.

[upravil dne 2.11.2010 17:49 AnotherOne]

post-14867-14109613399741_thumb.jpg

Odesláno

No podľa tých obrázkov, ktoré mi pomohli-dík moc- je na tom konci vačky na tom valci vybratie a na čerpadle bude zrejme vnútri zúbok- žeby bol vylagrovaný zúbok aj vybratie vo vačkovke, v každom prípade, keby som to zatiaľ nechal tak, čo sa môže stať najhoršie, zúbok sa ulomí, čerpadlo zastane a tým pádom aj motor---nemalo by to viac nič poškodiť nie? Motor 2.0 HDi 136 k r. v. 2004

[upravil dne 2/11/10 17:08 fifi]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

predpokladam ze peugeot pouziva cerpadla BOSCH. zaujimal by ma model tohoto cepradla, resp jeho blizsie oznacenie. (nie to co je v SB) ale prave to BOSCHacke oznacenie ma zaujima.

Odesláno

i když servicebox toto čerpadlo označuje jako vstřikovací,(nevím který kretén jim překládal), žádný motor typu common rail vstřikovací čerpadlo nemá...,je to vysokotlaké čerpadlo paliva...;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...