Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Spotřeba 2.0HDi je nižší o kolik než u 1.9D?Na co si dát při koupi pozor?Co jsem četl,tak 2.0HDi jsou konstruovány na 150 000 km a pak by se měly dát nové vstřikovače a čerpadlo.To potěš pámbu,to už bude lepší si koupit s motorem 1.9D a mít na 500 000 km klid !:mad:

[Edited on 2/11/10 13:27 Fik 11]

Odesláno

priemernu spotrebu mam 5,3-5,6 podla stylu jazdy. Momentalne mam nabehane 245 000 km, bol som pred nejakym casom na diagnostike a vstreky su vo velmi dobrom stave (zatial originalne). Naftu davam len shell alebo omv + aditivum viff -aj v lete, aj v zime. Zatial s motorom neboli problemy, iba ak vymena remenice, ale to menia pravdepodobne vsetci na tychto typoch HDi.

Kamos ma 2,2 HDi v p607 a ma okolo 350-400t km, nedava ani aditivum a auto stale slape ako hodinky (ziadna vymena vstrekov, ani remenice, vsetko origo) - co sa aspon tyka motora, takze 150t km je na HDi da sa povedat dobry zabeh :)

306 HDi XS 1999

[upravil dne 2.11.2010 17:28 Lubos77]

Odesláno

mně řemenice vydržela 230tkm, pak se utrhla z tlumiče torzních kmitů.

Když porovnám HDI (306) a 1,9 (309), spotřeba stejná, možná v zimě o trochu více žere HDI. Ale jezdím hlavně krátké trasy.

Odesláno

tiez mam HDi s 230 tis.km a zatial motoricky v pohode.. dopriavam mu kvalïtnu naftu a aditivum VIF... dokonca to mam uz neakych 80 tis. km cipnute na neakych 90 kw a zatial vsetko v pohode.. remenica menena pri kupe a po 80 tis sa este drzi ale za chvilu asi pojde do nebicka..

Odesláno

není tomu dávno co jsem byl na diagnostice (mám problém se startem) vše v pohodě,trysky na 100% naftu dávám kde co seženu,aditiva nedávám..:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...