Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kolem 25tis, víc asi ne. Já jsem nový model r.v.98 prodal před půl rokem za 26tis., ale byl tam potřeba udělat nějaký servis jako spojka a nějaké maličkosti. Kdyby to bylo ok tak jsem možná dostal 35tis.

Odesláno

nepouštěj ho,bude ti ho líto,jezdi snim a mazli ho dál,nestojí to za ty investice co si do něj dal

z jara sem chtěl taky pouštět( financ.důvod na PÚ ) a teď sem rád ,že sem se ho nezbavoval za každou cenu

Odesláno

za 30tis. jsem loni koupil facelift v \"dobrým\" stavu..:) což se později ukázalo jako omyl..Tak to ani nechci vědět kolik bych za něj dostal ted.. bych snad musel ještě doplácet..

Odesláno

no jestli by doslo na prodej,tak nejak po novym roce, momentalne urcite ne. tlumice vymeneny, no nesrovnatelny rozdil mezi novejma avycochtanejma starejma. jinak udrzbu udelam, protoze nebudu pres zimu jezdit s vedomim,ze to potrebuje vymenit.

to Hurvajz: tak ok:D:D

Jinak napadla me jeste jedna vec. obcas je slyset spojkove lozisko,ale resil sem to s nekolika lidma a pokud ozelite ten zvuk,jde oprd. spise me na tom mrzi to,ze to lozisko je rok stary, to uz se na nasem trhu nahradnich dilu nemuzem spolehnout na kvalitu.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...