Driver Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Kolem 25tis, víc asi ne. Já jsem nový model r.v.98 prodal před půl rokem za 26tis., ale byl tam potřeba udělat nějaký servis jako spojka a nějaké maličkosti. Kdyby to bylo ok tak jsem možná dostal 35tis. Citovat
vendelinek Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 nepouštěj ho,bude ti ho líto,jezdi snim a mazli ho dál,nestojí to za ty investice co si do něj dal z jara sem chtěl taky pouštět( financ.důvod na PÚ ) a teď sem rád ,že sem se ho nezbavoval za každou cenu Citovat
kolohnat Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 za 30tis. jsem loni koupil facelift v \"dobrým\" stavu.. což se později ukázalo jako omyl..Tak to ani nechci vědět kolik bych za něj dostal ted.. bych snad musel ještě doplácet.. Citovat
oni Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 no jestli by doslo na prodej,tak nejak po novym roce, momentalne urcite ne. tlumice vymeneny, no nesrovnatelny rozdil mezi novejma avycochtanejma starejma. jinak udrzbu udelam, protoze nebudu pres zimu jezdit s vedomim,ze to potrebuje vymenit. to Hurvajz: tak ok:D:D Jinak napadla me jeste jedna vec. obcas je slyset spojkove lozisko,ale resil sem to s nekolika lidma a pokud ozelite ten zvuk,jde oprd. spise me na tom mrzi to,ze to lozisko je rok stary, to uz se na nasem trhu nahradnich dilu nemuzem spolehnout na kvalitu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 No pokud budeš skutečně po novym roce prodavat tak dej vědět, třeba do ty doby nic lepšiho nepořidime, myslim že by jsme se snad nějak domluvili;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.