Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
No stačilo by vědět, na kterých pinech v konektoru dveří je zapojený vyzhřívání a možná by ty zrcátka ani rozebírat nemusel. :myslim

I to by možná stačilo, pokud by šel proud do konektoru. Pokud by šel, tak už by byl problém v samotném sklu s vyhřívání.

Odesláno

Vybrat sklo zo spataku mas 15 sekund, hned ti ostane visiet na dvoch dratoch pre vyhrievanie a mozes to zmerat tam... ak tam nebude stava, mozes pokracovat smerom ku karoserii...

Narvat ho tam naspat je trochu horsie, ale da sa to :papa

Odesláno

v té souvislosti, v dřívějších tématech je o tom řeč. Dá se někde sehnat vyhřivané sklo zrcátek s upevněním pomocí toho pružného drátku (menší průměr držáku)? Již dvakrát jsem dostal bez drátu a s větším průměrem držáku.

Odesláno

A proč by se nedalo? Koupil jsi prostě na starý model. Nicméně pokud už ho máš a není to úplná šajzka tak by mělo být tvarově přesně stejný. Tím pádem stačí když vezměš fén skla sundáš z toho plastu. Jde to dobře a na původní černý past nalepíš nový sklo i s výhřevem.

Další varianta je http://www.terko.cz/eshop/show_product.php?code=C-189149 - tedy rozebereš to opět fénem a vyměniš jen fólii

Poslední co mě napadá a zkoušel jsem onehdá je koupit levné zrcátko s výhřevem ( třeba v A.K. jsem teď kupoval na Pandu za 126,- http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;80;1216944;1216945;1216950;1216956|CT=5|PCT=4|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=1385181|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0| a opět stačí rozebrat fénem a přelepit fóli

Odesláno

totéž jsem řešil i já na 406 restyl 2002. byla špatná fólie mezi sklíčkem a plastovým držákem sklíčka. fólii jsem vymenil tak jak psali nahřát a odlepit plast a pak fólii od sklíčka. vše det fachčí.

dejte prosím info jak to rozebrat abych to nerozbil.je tam nějaký šroubek nebo něco kudy se tam dostanu?

• O 1 rok později...
Odesláno

dnes mi přestalo vyhřívat pravý zrcátko,měl jsem ho vylouplý štáva tam jde tak je problém v tý folii:grr:grr

kde se dá nejlevněji sehnat,neboby měl někdo na prodej jen sklo?jak dlouho se to musí nahřívat tím fenem?a když to budu dávat zpátky stačí nahřát nebo se tam musí dávat nějaký silikon?díky

Odesláno

Tak to máš tady:

No jsou 4 možnosti:

1. oprava - většinou je špatný kontakt na jednom z těch 2 nýtků které spojují konektor s fólií, někdy staší je trochu sklepnout někdy očistit okolo fólii a zatřit lakem na opravy vyhřívání. Stejně tak pokud je fólie někde zlomená

2. koupíš nové sklo i s výhřevem na tvůj model

3. koupíš sklo z úplně jiného auta, které je v kelly třeba výprodeji a přelepíš fólii ( dá se senat něco kolem 150,- )

4. koupíš univerzální a přelepíš ji tam - cena na netu je okolo 160,-

fénem se to nahřívá chvilku, stačí třeba minutu...

Odesláno

Budeme pokračovat třeba tady jo ;) ... kdyžtak to tam smázni...

Konvexní je to vyboulené co pokrývá větší plochu, asférické je to co navíc kryje mrtvý úhel ( většinou to levé ) pozor, starý a nový model s liší uchycením, ale dá se to přelepit.

Odesláno

u spolujezdce je pravý,že?

jaký je rozdíl mezi konvexním a atermickým sklem?

v tom jsou na folii dráty?

a pak se to nahřeje a přilepí zpět ta nová folie nebo se tam musí dát tmel?

no všude jsou zrcátka do 4/99 na starej model....:myslim

Odesláno

U spolujezdce je pravý.

Atermický? To je třeba čelní sklo ne?

Je tam sklo, na tom skle je nalepená fólie s odporovou kresbou ( jako třeba na zadním skle ) a to celé je vlepené do plastového rámečku. Ten rámeček se liší mezi Old a New. Takže já to třeba dělal tak, že jsem koupil na Old, nahřál vyloupnul z plastu a nalepil do původního plastu z New. Sedělo to prakticky úplně přesně. Pokud by to už nelepilo tak můžeš použít oboustrannou pásku ( tu tenkou ) a nebo třeba silikon.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...