Charlie 1 Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 silikon lepící univerzální bez acetonu,aby se to teplem nerozteklo? Citovat
koblih69 Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 já to lepil čený na akvárka, protože ten plast okoo je černej a tak to nebylo vůbec poznat. Jenom upozorňuju, že musíš dávat pozor abys to neponičil, ale dělal jsem to 2x a šlo to. Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 já mám průhledný,však to není vidět ne,jen když je sklo hodně vykloněný tak zvrchu nebo zboku?kolem dokola namažu a přilepím ne,neba na co dát pozor?abych ty drátky nenamatlal?díky Citovat
koblih69 Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 Mrkni na foto - ten černý plast se liší mezi New a Old. Ty to nahřeješ a sklo i s tou fólii ( to je to zlatý v okýnku co má 2 konektory ) to odlepíš z toho černého plastu a nalepíš na ten který stejným způsobem získáš z tvého původního zrcátka. Celek pak normálně nacvakneš na původní úchyt. Je to srozumitelné? Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 joo,díky a nezlob se nejsem první ani poslední co to bude potřebovat.....:papa Citovat
koblih69 Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 Já se vůbec nezlobím, proč taky... Doporučuju si vyloupnout to původní sklo z plastu už doma a v Kelly si ho pěkně přirovnat. Přece jen je možný, že jiný výroce to bude mít o nějakou tu desetinku jiný. Mě to sedělo, jen v jedné oblině byla cca 0,5 mm spára, kterou jsem dotáhnul tím černým silikonem. Jinak tady je ta UNI fólie těch 289,- je za pár: http://www.terko.cz/cs/topna-samolepici-folie-pro-vyhrivani-autozrcatek-par-12v-3p.html#!prettyPhoto [upravil dne 17/1/12 19:35 od koblih69] Citovat
Krt€K Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 AHoj všem, přesně se mi tohle vlákno hodilo...všude je jen na starý model, uvádějí to jako sklo s origo a neorigo držákem...takže se do toho asi pustím taky...napadlo mě to přilepit tavnou pistolí... Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Tavnou pistoli nech holkám na suchý kytky... Natrénuj si to na tvém původním skle - pořádně nahřát fénem a podebrat v rohu nožíkem. lehce zapáčit a přitom ohřívat a nechat to samo uvolnit - nespěchat. Totéž pak s tím druhým. Zpátky to nalepíš buď oboustrannou samolepkou nebo po očštění silikonem. Nejlépe černým kterým zatáhneš i lehké fuky po obvodu toho nového skla ve starém plastu. Citovat
Edison Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Taky mi to asi netopí. :-( Tak děkuji všem za nápady... :-)) Citovat
Krt€K Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Koblihu, díky :-) ale nechám to, až bude tepleji, teď nejezdím, asi to přimrzlo :-D Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Jinak jak už je tady napsáno nemusíte vůbec kupovat zrcátko z 406, ale stačí trochu podobný tvar z čehokoliv a přelepit jen vyhřívací fólii a případně upravit konektory. Citovat
Edison Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Zase tak drahý to nejni... A nějaký bastly... :-/ To raděj koupim nový... Ale nejdřív na to kouknu, jestli to bude ono... Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Tak potom napiš, poradíme ti jak to proměřit :D:D:D:D:D:D:D:D :aut:aut:aut Citovat
Edison Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Koblihu, Ty se chováš, jako bys tomu rozuměl... :-DDD Spíš... kdyby se někomu chtělo mi to vyndat... Tedaaaa... ne beze mě... Až u toho budu!!! Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Sem si musel rejpnout :-D ale jinak není problém až pojedu vokolo ti to hezky udělat Citovat
Edison Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Koblihu, si to snad raději UDĚLÁM sám!! nebo zajdu do nějakýho \"servisu\"... :-DDD Já na chlapy fak nejsu... :-DDD Citovat
rinnegato Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Já se chystám na opravu zrcátka tímhle. Je to sice dražši,než samotná folie,ale vzhledem k tomu,že mi na několika místech nevyhřívá zadní okno,tak see mi to vyplatí určitě víc. http://www.auto-pilot.cz/oprava-vyhrivani-zadniho-skla-2g/pro-3092908.html Citovat
koblih69 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 No tímhle na zrcátku neopravíš nic... BTW ta cena je asi tak 2x taková než by měla být... [upravil dne 20/2/12 10:48 od koblih69] Citovat
rinnegato Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Mám porušenou cestu na té slídě,tak to zkusim. Kdyz to nevyjde,tak si aspon opravim to zadni okno konecne. Na tu cenu ještě mrknu.Tenhle odkaz jsem sem dal jen tak na rychlo,abych jen ukázal zhruba o čem mluvim.. [upravil dne 21.2.2012 08:25 od rinnegato] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.