Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
takze to by mohlo jit i na alu ktere koupim kdyz teda nebudou original je to tak ze?

s vetsi pravdepodobnosti ne, na alu budes potrebovat srouby s plochou hlavou.

Odesláno
ted jsem z toho zmatenej myslel jsem ze plochy ma peugeot jen na svich alu a dalsi aftermerket maji bud kulatou nebo kuzel

letni mam 18\" BBS a potrebuji srouby s plochou hlavou.

Peugeot v tom ma pekny zmatek. mam 5 16\" alu disku, origo 406 Coupe. 4 disky (jeden je rezerva) potrebuji srouby s plochou hlavou, 1 disk potrebuje srouby s kuzelovou hlavou. na pohled vypadaji disky naprosto stejne, ale pri detailnim zkoumani se prislo na tento \"drobny\" rozdil. :D

Odesláno

neorigo bude kužel. ale zaleži tam na delce šroubu. alu a plech maji rozdílnou delku.

chechet: šalda ted kupoval kola z coupe taky jme to studovali protože mu prodejce nabizel dvě sady šroubu.

na tech kolech ma byt šroub s rovnou i kuželovou dosedaci plochou.

je možny že starší modely kol se vyrabeli jen s rovnou dosedaci plochou. tedy auta 205, 306 old, 309, 406 old mely jen rovnou dosedaci plochu. a novejší pak maji kuželovou i rovnou dosedaci plochu. večer dodam fotky.

Odesláno

čakom: \"ma byt\" nebo \"muze byt\"? :) jeden muj disk ma vyvrtane diry, do kterych zapadne sroub s kuzelovou hlavou. ostatni 4 disky potrebuji srouby s plochou hlavou, protoze kdyz pouzijes sroub s kuzelovou hlavou, tak se chytne jen na 2 zavity. moje kara ty 16\" disky puvodne nemela, nejspis si je sehnal jeden z predchozich nemeckych majitelu.

Odesláno

Tak já mám šrouby na kola do r 2000, ale podle mě tam mají jít ty od r 2000:myslim

Ale zase se mě zdají nějaký krátký, te´d mě ten šroub čouhá nějakých 2cm, což si myslím že je optimální:myslim

Asi jedno kolo vezmu k Tobě do práce a zkusíme to;)

Odesláno

ten delší šroub ma jen delší hlavu. jinak je to +/- mm stejny.

jaky šrouby maji baldy? asi ty do 2000, že?

stavit se klidne mužeš.

[upravil dne 19.1.2011 18:35 čakom]

Odesláno

Zdar,

chci se zeptat, na alu kola 4x108 R16 6.5 budou prý nejlepší pneu 195/45 R16. Ale na jedné stránce (viz foto) tenhle rozměr vůbec neudávají.

Tak bych se chtěl zeptat jestli se mám shánět po 195/45 nebo po 205/45 ? Jakej by byl rozdíl např. v jízdních vlastnostech? Spotřeba by byla asi o něco větší u 205 protože jsou širší že?

Dík, nechci koupit špatný rozměr pneu a pak brečet...:roll

rozmer_pneu.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...