Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

plechy dávám 130nm, hliníky 120nm, zatim nebyl problém..jak peugeot, vw, nissan..jinak šrouby lehce máznu vazelínou, očistím dosedací plochy..a taky se mi nestalo že bych kolo někde nechal :D

Odesláno

Nařídil jsem momenťák na 120 Nm, utáhl a pak jsem to zkusil dotáhnout rukou, křížákem. Ke svému překvapení jsem zjistil, že kola dotažená na 120 Nm lze rukou ještě dost dotáhnout.

Samozřejmě, položil jsem si otázku, jestli to nechat momenťákem \"slabě zatažené\", anebo to rukou dotáhnout \"na fest\". Psychicky jsem to nevydržel a všechny šrouby dotáhl rukou \"na fest\".:mad:

Odesláno
pokud vim tak momentovi klic je metrovy a uvnitr je cvakacka ktera pri urcitym momentu cvakne
Ty jsi to nepochopil,zdáli se mu kola pořád málo dotažené.Mluvil jsem o tom výše taky
Odesláno

Ono to kolo jenom tak snadno neupadne, stačí když se trochu povolí šrouby kola a začne to strašně bouchat a než se ty šrouby vytočí tak, aby upadlo kolo, tak to chvíli trvá.

Odesláno

Tohle je fakt debata, copak je taková věda si dotáhnout kola? Já je dotahuju ručně klíčem a ani by mě nenapadlo si na to brát momenťák:blicismajlik

Odesláno

ohladom toho mazania podla mna by sa sroby mali mazat ked dotakujes nieco na moment aby bol spravny lebo ked je uz trochu skorodovany ten srob ide taksie srobovat a tym padom je ten moment iny....aspon tak to bolo povedame mne....i ked pri kolesach nepotrebujes presmi moment tak to je viacmenej jedno...ale ja ich tiez mazem....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...