Radek 306 Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 plechy dávám 130nm, hliníky 120nm, zatim nebyl problém..jak peugeot, vw, nissan..jinak šrouby lehce máznu vazelínou, očistím dosedací plochy..a taky se mi nestalo že bych kolo někde nechal Citovat
P607Olda Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Nařídil jsem momenťák na 120 Nm, utáhl a pak jsem to zkusil dotáhnout rukou, křížákem. Ke svému překvapení jsem zjistil, že kola dotažená na 120 Nm lze rukou ještě dost dotáhnout. Samozřejmě, položil jsem si otázku, jestli to nechat momenťákem \"slabě zatažené\", anebo to rukou dotáhnout \"na fest\". Psychicky jsem to nevydržel a všechny šrouby dotáhl rukou \"na fest\". Citovat
eclipse Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 pokud vim tak momentovi klic je metrovy a uvnitr je cvakacka ktera pri urcitym momentu cvakne Citovat
EXI.60 Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 pokud vim tak momentovi klic je metrovy a uvnitr je cvakacka ktera pri urcitym momentu cvakne Ty jsi to nepochopil,zdáli se mu kola pořád málo dotažené.Mluvil jsem o tom výše taky Citovat
Benžík Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Ono to kolo jenom tak snadno neupadne, stačí když se trochu povolí šrouby kola a začne to strašně bouchat a než se ty šrouby vytočí tak, aby upadlo kolo, tak to chvíli trvá. Citovat
ferrari Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Hm, a ja som zasa niekde na 100% čítal, že sa závity nesmú mazať... Citovat
Benžík Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Někde jsem četl, že se mazat mají, někde že ne, no tak je mažu, někdo je nemaže, nevim co je správně, proto se ptam. Citovat
EXI.60 Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Já mažu jen zrezlé nanejvíš stříknu WDčko.vazelína nepřipadá v uvahu. Citovat
Sagic Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Tohle je fakt debata, copak je taková věda si dotáhnout kola? Já je dotahuju ručně klíčem a ani by mě nenapadlo si na to brát momenťák:blicismajlik Citovat
pug306 Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 ohladom toho mazania podla mna by sa sroby mali mazat ked dotakujes nieco na moment aby bol spravny lebo ked je uz trochu skorodovany ten srob ide taksie srobovat a tym padom je ten moment iny....aspon tak to bolo povedame mne....i ked pri kolesach nepotrebujes presmi moment tak to je viacmenej jedno...ale ja ich tiez mazem.... Citovat
Sagic Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Jestli mazat tak jen proto abys je po půl roce byl schopen lépe povolit. Mazat je kvůli dotahování na moment je blbost! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.