Hanzz Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 mám klimu a jaké čidlo je na ukazatel teploty? Vyměním aji to ať je to celé v pořádku. Citovat
miroja Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Mal by si ho najst na halve motora vpravo - na strane vodica - a mal by byt zeleny. Ak ho odpojis pri teplom motore a zapnes zapalovanie, mal by si to hned zbadat na budiku meraca teploty. EDIT: Druhy snimac by mal byt na telese termostatu (hnedy). Ten je pre BITRON. [Edited on 12/11/10 08:10 miroja] Citovat
P607Olda Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 mám klimu a jaké čidlo je na ukazatel teploty? Vyměním aji to ať je to celé v pořádku. Zkus si ho půjčit, chyba může být také v indikátoru (budíku). Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Snímač teploty .... nebo konektor snímače ... rozpoj to a podívej se. Já to teď měl bylo tam úplné \"zelí\" a pokud je ten snímač v háji dává to špatné info řídící jednotce, ta pozdě spustí ventilátor atd .. netvrdím,že to je Tvůj případ ale co kdyby Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.