Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jelikoz jsem nekde cetl ze se ma davat jen peugeot,protoze pokud jsou ostrikovace svetel,tak to muze naleptat svetlo.:myslim mam mit nejaky respekt pred kaufland atd.?:)

Odesláno

když by měla nemrzka do ostřikovačů naleptat auto, tak bych ho v zimě ani nevytahoval :D

PS.: Když tam budeš lejt normální směs do odstřikovačů, tak by se asi nemělo nic stát. Oni to maj asi jako sichr proti kutilům domácím, který si doma můžou umíchat kdejakej sajrajt :D

[upravil dne 28.10. 10 20:37 dolly1010]

Odesláno

Za ty roky co sedím za volanty různých aut jsem ostřikovači prohnal už několik desítek různých kanystrů speciálních tekutin. Nikdy jsem neřešil značku - prostě když došla, u pumpy jsem koupil a autu jsem ani jedinou nijak neublížil.

Guest servisman
Odesláno

taky jsem nikdy neřešil značku nalil co bylo po ruce s vůní citronu a byl klid,pamatuji dobu kdy jsem lil jen okenu ale to je pěkně dávno

Guest servisman
Odesláno

kdo ma garage tak to jo ale nevím kde bych narval v paneláku 25 l kanystr

tak dnes jsem nelenil koupil taky,přece dobrá cena.Nalil jsem do feldy a zbytek jsem rozlil do 4 kanystříků ,přece se s 5tilitrovkou lépe manipuluje :)

[upravil dne 29/10/10 11:58 honza406]

Odesláno

No pětku dáš do auta a tu dvacku hodíš někam do předsíně, nebo do skříně no... :) Já tam mám třeba 60L kanystr s kohoukem... :D Akorát to byla docela sranda to do toho 4NP bez výtahu tahat.... :D:aut

Guest servisman
Odesláno

ostřikovače světel jsou jen žrouty kapaliny :papa u dcery jsem odpojil motorek ostřiku světel a dolívá minimálně,jinak byla věčně bez kapaliny

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...