třídvířko Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Ahoj všicni.Tak jsem se konečně cca po roce rozhodl pro nástřik a montáž křídla na P 206.No,vzal jsem to plničem,pak jsem to stříknul do barvy,super.Jenže asi po dvou hodinách,když jsem se na to šel podívat,jsem se zhozil.Barva na kěkolika místech normálně jakoby popraskala.Takže hrůza.Co myslíte,je to barvou,plničem,nebo kde se tak asi mohla stát chyba??? Citovat
Qcko Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Prilis vysoka teplota pri schnuti? Stara farba? Zle rozmiesana/rozriedena farba? ...tazko povedat, mozno si nesadla s plnicom:roll Citovat
vendelinek Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Zkus to líp specifikovat,nejlepší by byly fotky,takle jak to popisuješ by to vypadalo na plnič ,který nebyl dostatečně suchý a když na něj dáš vrchní barvu rychleji zaschne a uschne,podklad je měkký a tudíš to musí pnout,vznikaji praskliny může to dělat i mastnota spodní vrstvy,nedostatečně(málo) promíchaná s tužidlem,nebo špatný ředidlo [upravil dne 28.10.2010 19:53 vendi.stejskal] Citovat
Šalda Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Taky se přikláním k názoru že plnič ještě nebyl zaschlej. Potom ještě možná to špatný ředidlo:myslim Citovat
matii Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Já nevím, ale měls tam nějakou základovku? Nebo se už dneska nedává? Citovat
Šalda Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Základovka se na auta nedává, od toho tam je ten plnič Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.