Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mam par otazek (2.0hdi 90k, faceliftovana \'99):

1) ta hlavni se tyka ovladace palubniho pocitace - je zrejme vychozeny, cudlik nejde zmacknout ani po znasilneni, palubni pocitace jen stale ukazuje datum - nevite, jak pravou packu na sterace oddelat a rozebrat, abych se dostal k tomu cudliku na konci packy?

2) je to verze se 4 airbagy (na sedackach to je z boku vyobrazeno nalepkou, ale po vlozeni klice do zapalovani se na 6 vterin rozsviti pouze kontrolka pro celni airbagy... je dost mozne, ze tato jedna kontrolka obsluhuje vsechny 4 batohy (coz jsem v nejakem manualu taky videl), ale nejsem si tim jisty; 406 je austria import a v manulu, ktery prisel s autem, je popsana verze kontolek, kdy je to rozdelene na celni a bocni. V aute ji nemam moznost videt :) Nekdo zkusenost?

3) nemate nekdo navod, jak seridit predni svetlomety? Prijde mi, ze sviti nejak divne do krize a paprsky \"delaji\" na silnici ruzne silny ruzne se krizici \"pruhy\"... diky...

Odesláno

ad 2) na boční airbagy by měla být extra kontrolka, buď je žárovička schválně vyndaná protože boční bagy jsou nefunkční nebo jenom spálená. Zjištíš to vyndáním budíků nebo napíchnutím na diagnostiku.

Odesláno

Ak svetla divne svietia a robia pruhy nemas nahodou zle nahodene ziarovky ? Mne sa prvy krat podarilo ich nahodit opacne, drzali dobre ale potom v noci som zisitl ze nieco nie je okej :D

Odesláno

diky moc za odpovedi... jeste doplnim

ad 1) sipky tam opravdu nejsou, takze cudl je hluchej, ale displej to urcite umi (displej B), protoze v setupu se daji nastavit km/mile, takze asi jen dodelat kontakt do toho cudlu, jak jsem se docetl v auditku, co linkoval Benžík...

ad 3) podivam se na to, ale asi bude stacit jen svetla posunout trochu nahoru, stelovaci kolecko je uz nadoraz, myslim by to tam melo jeste jit dosroubovat :) nevim, jsem lamer .)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...