Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím,

ten držák má někdo v autě je super. Nehledal ho někdo v prodeji v čr. Docela bych do toho šel na kafe v 5008 nic není, kromě toho mezi opěrkami na ruce někde vzadu to bych si vykloubil ruku. 

• O 1 rok později...
Odesláno
V 27. 10. 2010 at 15:23, Speedy5008 napsal:

no parada , kedy som vedel ze je taketo forum, nafotil by som to uz par mesiacov spet. ja som to zistil hned v ten den ked som prisiel do garaze ze svetielko chyba :roker

Taky čekám na RZ s číslem 5008...  :-D

Odesláno

Tak jsem řešil držák na tablet tak aby se dalo koukat na dlouhých cestách na filmy a nemusel jsem mít držák na čelním skle se kterým mají policajti problémy a tak jsem si ho namaloval a vytiskl na 3D tiskárně ;-) funguje to super nepřekáží ve výhledu a úhel.je akorát že se na to dá koukat jen jsem to spárovala přes bluetooth s rádiem a je to pecka.

IMG_20170605_165412.jpg

Odesláno

Nicméně jsem řešil ještě problém s držákem na pití tak jsem si ještě vytiskl na 3D tiskárně držák do té středové schránky ale už vím že ho budu předělávat aby líp padnul a hlavně byl na dva napoje

IMG_20170605_170947.jpg

IMG_20170605_170931.jpg

Odesláno

Jinak někdo se zde bavil o monitorech dozadu na opěrky a jak někdo taky poznamenal držák a tablet. Ideální řešení děcka si tam postí co chtějí nebo hrají hry.

IMG_20170604_144200.jpg

Odesláno (upraveno)

u toho tabletu bych se trochu bal, jaka bude telepna pohoda v aute, hlavne v zadu. Preci jen ty stredove vydechy posilaji vzduch i do zadu. Ten drzak napoju vubec nevypada zle. Ja bych mozna tu zadcni cast udelal trochu do oblouku, tak aby tam nebyla mezera mezi drzakem a tou roletkou, nebo jestli se da jeste zasunout... Jinak mozna by nekoho zajimalo jak je ten drzak na tablet prichycenej. Ja teda pouzivam drzak od broditu na telefonu, ten je taky sice pres ty vydechy, ale predi jen je to uzky a nezakrejva je to.

Upraveno uživatelem Mojo2
Odesláno (upraveno)

Podle mě je uchycenej v té díře (odkládacím prostoru) co nejsou čudlíky pro HUD...:myslim

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

Tablet je dobře chlazenej (šak Samsung), posádka horší. Nejen vzadu. Za mne - divný. A hromada ostrých rohů.

Držák na nápoje vypadá divně, strašně tlustý stěny celkově hrozně vystouplý. Kdyby, tak výrazně hloub, nepřečuhující horní plochu, možná by šlo navázat ho na "roletku". Určitě by nebylo špatný nu dole udělat zavírací ventilaci, přihrádka je chlazená, proč to nevyužít k chlazení nápoje (pro teplý nápoj zavřít). Ale stejně mi to tam nepasuje.

Odesláno

takže k tabletu je to jen zasunuté do té přihrádky ale jak jsem psal a asi to někteří nečetli že už je nová verze v tiskárně a tohle bylo jen na zkoušku jak to bude fungovat takže kecy jakože ostré hrany a podobně jsou mimo mísu že ;-) co se týká držáku na nápoje je to úplně stejnej případ že zase stačí jen číst ;-) novej bude zase přečuhovat nad protože si nechci ubírat místo v té přihrádce to pak postrádá smysl ho tam mít. jo jinak co se týče ventilace tak jsem nezaznamenal žádnej vliv na klimu ani vzadu. jinak telefon pak vozím normálně přicvaknutej na tom magnetu vedle rádia ale když vezu tablet na delší cestu tak vezu jen tablet protože to umí spárovat jen jedno zařízení. 

Odesláno

Dělej jak chceš, za mě je to tuzing, nelíbí se mi to.

BT HFP nebo A2DP je profil pro koncové zařízení, takže logicky umí současně připojit jen na jedno zařízení. Spárovaných jich může mít víc, tuším že standardní SW jich umí 30? Ale nevím, neřešil jsem. Už jsem přestal používat BT s profilem A2DP, používám jen HF, protože to, jak to hraje BT stream je příšerné a pro mne nepřijatelné (řešil jsem i v servisu ale žádný "lepší" soft nemají), tak používám AUX.

Odesláno

Jo jo snad to půjde nějak obejít to bluetooth a naparovat víc zařízení nemělo by to být zas tak neprekonatelne ale to teď není pro mě podstatne. Teď řeším podlahu v kufru kterou jsem proklel a EGR ventil :-( pořád neco.

Odesláno

Nechápu co myslíš? BTH a BTA2DP jsou profily pro koncové zařízení. Dle jejich specifikace může mít koncové zařízení současně aktivní pouze jedno připojení (kolik jich je napárovaných je jen věcí koncového zařízení, třeba moje sluchátka umí jen 5 zařízení, když chci spárovat další, musím jiné párování smazat, víc jich nejde, ale jde jen o párování). Ale ke sluchátkům může bát v jeden okamžik připojeno pouze jediné zařízení. BT u auta funguje stejně. Takže aktivní bude vždy jen jeden profil, nejde to obejít, protože oba BT profily, které rádio umí (HF nebo A2DP) to neumožňují. Takže to je "nepřekonatelné".

Odesláno

Stejně jsem to měl kdysy u přehrávače na který šli naparovat jen jedny sluchátka a přidala se jen krabička a hle na tu se naparovalo více zařízení a ten pak poslal signál jen do přehrávače a fungovalo nam na tom xy sluchátek soucasne ;-) vždy se to dá nějak obejit

Odesláno

no nicméně to nic nemění na tom, že koncové zařízení (v autě) umí současně je jen jedno aktivní zařízení. Popisuješ opačný případ, který pochopím, má smysl. To co chceš ty - do jedněch "sluchátek (rozuměj autorádio)" poslat více zdrojů - přes jeden tyto BT profily to nejde, takže bys je musel smíchat (převod na analog, smíchat, poslat do BT) nebo tam předřadit přepínač, kde si budeš vybírat, které zařízení bude posílat stream dál. Přijde mi to k ničemu, rychleji odpojím jeden BT zdroj a připojím jiný. Tedy já už to ani nedělám, protože A2DP profil rádia je zvukově naprosto příšerný (jako to HF přežiju), tak na hudbu používám AUX.

• O 3 týdny později...
Odesláno

To je podle me jediná barva,co trošku zvýrazní brzdy :-D ,az tam budou ty sportovní kotouče,tak to bude vypadat zase jinak ;-) ,pak jsem ještě nastrikal šrouby na stribrno.... :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...