Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám menší problém se sedačkou u řidiče. Nefunguje mi na opěradle ( použiju odborný výraz ) takový to kolečko, kterým se seřizuje rovnost zad = pohodlí. Nemyslím polohu. Po včerejších hodínách za volantem mám komplet zablokovanej krk. Ráno jsem to rozdělal a zjistil jsem, že je tam přetržený lanko. Takže dotaz: Jde to opěradlo nějak rozdělat nebo to lanko znova navést? A nebo je řešení koupě jiné sedačky?

Děkuji za rady. :):mrk:papa

[upravil dne 25/10/10 od PetrCoupe]

Odesláno

asi mas na mysli bedrovu opierku ;)

No to sa mi zda ze ani mne nejde ale kolecko sa da normalne dotiahnut a uz dalej nejde.

Ale kedze ju mam vysunutu naplno tak neriesim :P

Guest dreamtalks
Odesláno

ten potah musi jit dolu. Asi bude nejlepsi sedacku vyndat z auta a pak ji svliknout. Potah je pripevnen ke kostre. Na www.peugeot406coupe.com jsem kdysi videl navod, tak pokud budes mit cas a nervy tak ho tam mozna najdes.

PS: jinak opravdu ji chces opravit, ja bych se trochu bal jak bude vypadat pod povlakem. Az uvidis to fujky na cem sedis :blicismajlik

[upravil dne 25/10/10 od dreamtalks]

Odesláno

Nejspíš opravit. Nebo to nějak přetrpím a časem seženu komplet koženej interier, vyhřívaný sedačky, elektrickej posuv atd ... To by bylo ... :) Krásny sny mám :D u těch dlouho zůstanu :fnuk:myslim :mrk

[upravil dne 25/10/10 od PetrCoupe]

Guest dreamtalks
Odesláno

no od soudruhu z polska nebo tady z vraku by se dal za slusny penize sehnat celej interier v kuzi. To co u jinejch aut byva nedostatkovy a luxusni zbozi je vesmes u 406 coupe klasicka vybava.

Odesláno
Sedačka se dá rozdělat pěkně to čalounění (bez následků poškození) a změřit sílu pův.lanka a udělat novy...

Zdenóšku, jak bys měl někdy čas, pomohl bys mi s tím? Sím sím :) :) :mrk

No ale jinak, nevím, rozdělat, ale zase jak by se to čalounění dávalo zpátky, tak aby ta sedačka nevypadala jak stará babča s vráskama nebo po brutálním liftingu :D:D

Odesláno
Sedačka se dá rozdělat pěkně to čalounění (bez následků poškození) a změřit sílu pův.lanka a udělat novy...

No ale jinak, nevím, rozdělat, ale zase jak by se to čalounění dávalo zpátky, tak aby ta sedačka nevypadala jak stará babča s vráskama nebo po brutálním liftingu :D:D

Jasny, rozdelame, opravime a sedecka jak nova :roker

Odesláno

Jasny, rozdelame, opravime a sedecka jak nova :roker

Kuju, hele jinak zítra na 8 budu u tebe skrz to dřevo, ju? :)

Odesláno

U opěradla stačí rozdělat drátěný očka dole, vycvaknout plasty pro opěrku hlavy (pěknej opruz), vycvyknout to dole z takový tyčky a celý čalounění postupně pomalu i s tím molitanem vytáhnout nahoru. Kdyby jsi se snažil to vycvakat u tý zadní kapsy tak polámeš plastový úchyty uvnitř. Musí se to stáhnout. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...