PetrCoupe Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Zdravím, mám menší problém se sedačkou u řidiče. Nefunguje mi na opěradle ( použiju odborný výraz ) takový to kolečko, kterým se seřizuje rovnost zad = pohodlí. Nemyslím polohu. Po včerejších hodínách za volantem mám komplet zablokovanej krk. Ráno jsem to rozdělal a zjistil jsem, že je tam přetržený lanko. Takže dotaz: Jde to opěradlo nějak rozdělat nebo to lanko znova navést? A nebo je řešení koupě jiné sedačky? Děkuji za rady. :papa [upravil dne 25/10/10 od PetrCoupe] Citovat
Merlin_CZ Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 to by mě také zajímalo - mám stejný problém u P306 - kolečko se protáčí a protáčí... Citovat
Y2K Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 asi mas na mysli bedrovu opierku No to sa mi zda ze ani mne nejde ale kolecko sa da normalne dotiahnut a uz dalej nejde. Ale kedze ju mam vysunutu naplno tak neriesim Citovat
PetrCoupe Odesláno 25. říjen 2010 Autor Odesláno 25. říjen 2010 Jojo, je tam plastovej závit - Jde dotáhnout, ale nic. Vytáhnul jsem to a je tam lanko - to je prasklý .. Citovat
Opl405 Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Tak lanko se dá natahnout nový ne? když je přetržený..nevím jak je to řešený, ale myslím že to není takovej problém Citovat
Dave_k Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Jedině rozebrat a zkusit nějak nabastlit třeba lanko na brzdu z kola nebo sehnat funkční kostru sedačky a přeházet to. Citovat
PetrCoupe Odesláno 25. říjen 2010 Autor Odesláno 25. říjen 2010 Jak rozdělat? Nechci tu sedačku roztrhat Přemýšlím, bádám a pořád nevím jak na to Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 ten potah musi jit dolu. Asi bude nejlepsi sedacku vyndat z auta a pak ji svliknout. Potah je pripevnen ke kostre. Na www.peugeot406coupe.com jsem kdysi videl navod, tak pokud budes mit cas a nervy tak ho tam mozna najdes. PS: jinak opravdu ji chces opravit, ja bych se trochu bal jak bude vypadat pod povlakem. Az uvidis to fujky na cem sedis [upravil dne 25/10/10 od dreamtalks] Citovat
PetrCoupe Odesláno 25. říjen 2010 Autor Odesláno 25. říjen 2010 Nejspíš opravit. Nebo to nějak přetrpím a časem seženu komplet koženej interier, vyhřívaný sedačky, elektrickej posuv atd ... To by bylo ... Krásny sny mám u těch dlouho zůstanu :myslim [upravil dne 25/10/10 od PetrCoupe] Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 no od soudruhu z polska nebo tady z vraku by se dal za slusny penize sehnat celej interier v kuzi. To co u jinejch aut byva nedostatkovy a luxusni zbozi je vesmes u 406 coupe klasicka vybava. Citovat
Opl405 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Sedačka se dá rozdělat pěkně to čalounění (bez následků poškození) a změřit sílu pův.lanka a udělat novy... Citovat
PetrCoupe Odesláno 26. říjen 2010 Autor Odesláno 26. říjen 2010 Sedačka se dá rozdělat pěkně to čalounění (bez následků poškození) a změřit sílu pův.lanka a udělat novy... Zdenóšku, jak bys měl někdy čas, pomohl bys mi s tím? Sím sím :) No ale jinak, nevím, rozdělat, ale zase jak by se to čalounění dávalo zpátky, tak aby ta sedačka nevypadala jak stará babča s vráskama nebo po brutálním liftingu :D Citovat
Opl405 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Sedačka se dá rozdělat pěkně to čalounění (bez následků poškození) a změřit sílu pův.lanka a udělat novy... Zdenóšku, jak bys měl někdy čas, pomohl bys mi s tím? Sím sím :) No ale jinak, nevím, rozdělat, ale zase jak by se to čalounění dávalo zpátky, tak aby ta sedačka nevypadala jak stará babča s vráskama nebo po brutálním liftingu :D Jasny, rozdelame, opravime a sedecka jak nova Citovat
PetrCoupe Odesláno 26. říjen 2010 Autor Odesláno 26. říjen 2010 Sedačka se dá rozdělat pěkně to čalounění (bez následků poškození) a změřit sílu pův.lanka a udělat novy... Zdenóšku, jak bys měl někdy čas, pomohl bys mi s tím? Sím sím :) No ale jinak, nevím, rozdělat, ale zase jak by se to čalounění dávalo zpátky, tak aby ta sedačka nevypadala jak stará babča s vráskama nebo po brutálním liftingu :D Jasny, rozdelame, opravime a sedecka jak nova Kuju, hele jinak zítra na 8 budu u tebe skrz to dřevo, ju? Citovat
Dave_k Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 U opěradla stačí rozdělat drátěný očka dole, vycvaknout plasty pro opěrku hlavy (pěknej opruz), vycvyknout to dole z takový tyčky a celý čalounění postupně pomalu i s tím molitanem vytáhnout nahoru. Kdyby jsi se snažil to vycvakat u tý zadní kapsy tak polámeš plastový úchyty uvnitř. Musí se to stáhnout. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.