Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
kdyby to fungovalo na větší dálku pak by mohl např- snímač pravého předního kola snímat levé přední apod.

Mne sa presne toto stalo, v penuservise mi vymenili kolá a hlásilo mi defekt na LZ a fučal ventil na LP kole. Takže dosah to má. Ale ešte by ma zaujímalo ako sa to chová keď na jednej sade nemám senzory. Treba to vypínať a znovu nastavovať (alebo len znovu zapnúť), respektíve otravuje to stále že kolá nie sú monitorované? Pri defekte mi stále svietila otravná stopka a celý displej bol červený (nie oranžový)

Odesláno

Pouze Tě to upozorní pípnutím a hláškou na displey že není tlak monitorován a po chvilce zase hláška zmizne. Uděláto po ujetí min. cca. 30 km.

Odesláno

no ale ako vysvetlite potom toto co som pisal vyssie:

pri zapnuti zapalovania: PRESSION OK ked som mal letne so snimacmi a teraz ked mam zimne bez senzorov tlaku tak mi to tu PRESSION OK neukaze

Odesláno
no ale ako vysvetlite potom toto co som pisal vyssie:

pri zapnuti zapalovania: PRESSION OK ked som mal letne so snimacmi a teraz ked mam zimne bez senzorov tlaku tak mi to tu PRESSION OK neukaze

Když nemáš senzora tak Ti to nemůže psát že je tlak OK.

Odesláno

tak aspon nech napise nieco ako chybu... ale ani nezahlasi ze ich nema v dosahu ?

to Lada: ja viem ze mi nemoze napisat ze je tlak ok, takym mantak zas niesom :)

, ale ked ho zmeria ak su pritomne snimace tak je to ok,

ale ked pritomne niesu tak preco to potom mlci ?

chcem tym povedat ze ked snimace niesu v dosahu tak by auto malo logicky ignorovat tuto funkciu a nebude pisat nic...

to ze to niekomu napise po 30km ze je problem s tlakom v pneu beriem ako v rocnikoch 2005 a pod

co vnimam ako nedokonalost systemu nakolko system hned ma otestovat pritomnost snimacov a zaroven potvrdi spravny tlak v pneu.

ale co ked sa to pri rocnikoch 2007 a vyssie zmenilo k vyssej dokonalosti a to tak ze ked snimace nenajde jednoducho je funkcia vyradena a ignorovana?

akonahle som dal kolesa blizko k autu nazad po zapnuti klucika opatovne zahlasilo ze PRESSION OK, ked som ich dal dalej tak nenapisalo nic a ani test na snimace neprebehol.

Odesláno
tak aspon nech napise nieco ako chybu... ale ani nezahlasi ze ich nema v dosahu ?

to Lada: ja viem ze mi nemoze napisat ze je tlak ok, takym mantak zas niesom :)

, ale ked ho zmeria ak su pritomne snimace tak je to ok,

ale ked pritomne niesu tak preco to potom mlci ?

chcem tym povedat ze ked snimace niesu v dosahu tak by auto malo logicky ignorovat tuto funkciu a nebude pisat nic...

to ze to niekomu napise po 30km ze je problem s tlakom v pneu beriem ako v rocnikoch 2005 a pod

co vnimam ako nedokonalost systemu nakolko system hned ma otestovat pritomnost snimacov a zaroven potvrdi spravny tlak v pneu.

ale co ked sa to pri rocnikoch 2007 a vyssie zmenilo k vyssej dokonalosti a to tak ze ked snimace nenajde jednoducho je funkcia vyradena a ignorovana?

akonahle som dal kolesa blizko k autu nazad po zapnuti klucika opatovne zahlasilo ze PRESSION OK, ked som ich dal dalej tak nenapisalo nic a ani test na snimace neprebehol.

Mne to pise po vymene kolesa bez snimacov ako tebe - mam rocnik 2005

Odesláno

to Marcel00: mne to tiež nepísalo,ale od včera sa to zmenilo.

Mal som odpojenú baterku asi na 1 deň lebo mi menili rozvody a dal som pri tom vyčistiť a premazať štarter.

Ako som napojil baterku,a teraz už pri každom štarte píše:

post-31262-14109613421475_thumb.jpg

Odesláno

to Marcel00: mne to tiež nepísalo,ale od včera sa to zmenilo.

Mal som odpojenú baterku asi na 1 deň lebo mi menili rozvody a dal som pri tom vyčistiť a premazať štarter.

Ako som napojil baterku,a teraz už pri každom štarte píše:

cize co z toho vyplyva ?

Odesláno

letní kola vyměněny za zimní se senzory, najeto více jak 30km a počítač píše vše OK...:)

Odesláno

ano presne tak, dnes som presiel 60km bez vypnutia motora a ani raz nezasignalizovalo nic, jak pri starte motora, tak pri jeho jazde. Ked som prisiel domov, vyniesol som kolesa k autu, zapnem klucik a zrazu na displayi PRESSION OK. Co z toho vyplyva? Ze auto akonahle zisti ze snimace niesu v dosahu, jednoducho sa funkcia deaktivuje sama a stav snimacov nekontroluje. Akonahle v dosahu su funkcia je aktivna a stav snimacov je kontrolovany. Podla mna je to zalezitost rocnika vyroby vozidla a verzie BSI ktora sa od urciteho roka montovala. Ja mam rocnik 2007.

U rocnikov 2005 sa to sprava tak ako pisete ze po 30km nieco oznami. Mozno jedno z mala vylepseni v mojom pripade. a mozno sa mylim a musim prejst 100km ? ;)

Odesláno
ano presne tak, dnes som presiel 60km bez vypnutia motora a ani raz nezasignalizovalo nic, jak pri starte motora, tak pri jeho jazde. Ked som prisiel domov, vyniesol som kolesa k autu, zapnem klucik a zrazu na displayi PRESSION OK. Co z toho vyplyva? Ze auto akonahle zisti ze snimace niesu v dosahu, jednoducho sa funkcia deaktivuje sama a stav snimacov nekontroluje. Akonahle v dosahu su funkcia je aktivna a stav snimacov je kontrolovany. Podla mna je to zalezitost rocnika vyroby vozidla a verzie BSI ktora sa od urciteho roka montovala. Ja mam rocnik 2007.

U rocnikov 2005 sa to sprava tak ako pisete ze po 30km nieco oznami. Mozno jedno z mala vylepseni v mojom pripade. a mozno sa mylim a musim prejst 100km ? ;)

čo tak skúsiť odpojiť baterku ?

Odesláno

mam 2008 a teraz zimne bez senzorov - po istotne viac ako 60km (nabuduce odsledujem) pocitac zahlasi ze nevie co je s tlakom na vsetkych 4roch kolesach, pipne, stlacim \"esc\" a potom je zase ticho az kym neodjazdim neake km... pri startovani auto nezisti ze mu senzory chybaju, takisto aj ked manualne stlacim \"check\" auto povie ze presssion ok ;-) aj pre mna to bolo prekvapko:)

[upravil dne 10/11/10 20:33 merlin99]

Odesláno

mne po stlaceni CHECK NEZAHLASI ze \"pression ok\"...

iba ked su kolesa pri aute... ak ich dam od auta prec tak nic ohladne tlaku nenapise ani len naznak...

nikto ma nedokaze pochopit co pisem ? co mam peginu z Marsu ? :D

[upravil dne 10/11/10 20:37 Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...