Xenostellar Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Tak mi přestalo fungovat tlačítko pro přepínání režimů PP na pravé páčce. Na displeji byla jen aktuální spotřeba a nešlo to přepnout. Nevíte čím by to mohlo být? Mám model s multiplexem. Už dříve jsem si všiml, že funkce lze přepínat když běží motor. Když ho chcípnu tak už to nejde. Jednou jsem si tak hrál, že jsem chcípnul motor a mačkal ten čudlík a ty funkce se přepínaly. Přepnuly se ale asi jen pětkrát a pak to zůstalo na tý spotřebě a už se to nehnulo a už to nejde ani s motorem. Tak nevím jestli to má nějakou souvislost, nebo je prostě jen rozbitý to tlačítko. Co myslíte? Myslel jsem, že bych tu páčku vyndal a prozkoumal, ale je to u toho volantu celý jeden blok a do toho se mi nechtělo. Tak jsem ještě pak zkusil odpojit a připojit displej a to jsem asi neměl dělat, protože už to neukazuje ani tu spotřebu, jen datum. Takže mám dva dotazy: 1) Čím by to mohlo být, že nejde přepínat ty funkce? 2) Musím na diagnostiku aby mi ten displej zas ukazoval i něco jinýho než datum? Díky [upravil dne 24.10.2010 od Xenostellar] Citovat
Vítek1 Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 jen pisu muj postreh PP jde prepinat jen kdyz je klicek v poloze kde sviti vsechny kontrolky Citovat
straki007 Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Novy COOM. Ulomil se plisek ktery je v pacce. Nebo kdyz sezenes jinou tak si ho prehod. Citovat
Xenostellar Odesláno 24. říjen 2010 Autor Odesláno 24. říjen 2010 Co je to COOM? Takze ta packa se da rozebrat? A nebyl by nejaky navod? Citovat
straki007 Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 COOM je celek pacek pod volantem.... Foto nemam ale postup je jednoduchy. Vyberes necim ostrym to tlacitko PP Pak zmacknes klestikama pojistku z plastu a vytahnes to kolecko packy. Tam uvidis ten plisek. Pri trose stesti se ti to povede zapajet. [upravil dne 24.10.2010 od straki007] Citovat
Xenostellar Odesláno 26. říjen 2010 Autor Odesláno 26. říjen 2010 Bylo to jak jsi psal, prasklý plíšek. Připájel jsem ho a vše zas funguje. Díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.