Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi přestalo fungovat tlačítko pro přepínání režimů PP na pravé páčce. Na displeji byla jen aktuální spotřeba a nešlo to přepnout. Nevíte čím by to mohlo být?

Mám model s multiplexem. Už dříve jsem si všiml, že funkce lze přepínat když běží motor. Když ho chcípnu tak už to nejde. Jednou jsem si tak hrál, že jsem chcípnul motor a mačkal ten čudlík a ty funkce se přepínaly. Přepnuly se ale asi jen pětkrát a pak to zůstalo na tý spotřebě a už se to nehnulo a už to nejde ani s motorem. Tak nevím jestli to má nějakou souvislost, nebo je prostě jen rozbitý to tlačítko. Co myslíte?

Myslel jsem, že bych tu páčku vyndal a prozkoumal, ale je to u toho volantu celý jeden blok a do toho se mi nechtělo. Tak jsem ještě pak zkusil odpojit a připojit displej a to jsem asi neměl dělat, protože už to neukazuje ani tu spotřebu, jen datum.

Takže mám dva dotazy:

1) Čím by to mohlo být, že nejde přepínat ty funkce?

2) Musím na diagnostiku aby mi ten displej zas ukazoval i něco jinýho než datum?

Díky

[upravil dne 24.10.2010 od Xenostellar]

Odesláno

COOM je celek pacek pod volantem....

Foto nemam ale postup je jednoduchy.

Vyberes necim ostrym to tlacitko PP

Pak zmacknes klestikama pojistku z plastu a vytahnes to kolecko packy.

Tam uvidis ten plisek.

Pri trose stesti se ti to povede zapajet.

[upravil dne 24.10.2010 od straki007]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...