m3t4L_m4n Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Caute.. Ma niekto skusenosti s tymito svetlami na P307? Hlavne by ma zaujimalo ci maju sosovky (podla obrazkov to vyzera ze maju) a ci maju el. naklapanie. Na stranke nie je vela info tak ak ich niekto ma tak pls dajte vediet Citovat
Leos Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Nejvíc by tě mělo zajímat zda mají homologaci, jinak neprojdeš STK a ani běžnou silniční kontrolou. A vsadil bych se že tyto světla homologaci nemají. Citovat
Pa.vlos Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Pěkné jsou, ale..... Trošku se musím smát jak jsou všechny ty světla vyráběný ve stylu alá BMW . Citovat
Bamatala Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 podla mna homol. budu mať, dnes robia už asi všetky s homol. Ja by som Ti odporučil aby si si skontroloval ako tasnia sklá.. aby sa v zime nerosili. Mal som na Forde Angel Eyes a boli s homo..vyzerali super, ale rosili sa. Musel som ich vybrať oblepiť siliconom dookola a potom bol pokoj. Svietili fajn ale dialkové nee...tie svietili do neba a nedalo sa to nastaviť. Stetavačky boli super a nemal som s nimi žiadny problem. Musiš mať na svetlach E homolog. znacku a vyser sa na vsetkých čo Ti budú tvrdiť že ich mať nemôžeš. No problem.... daj info aka cena isiel by som asi aj ja do nich sú super !!! Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 24. říjen 2010 Autor Odesláno 24. říjen 2010 Ako ja tiez nepotrebujem aby moje auto vyzeralo ako BMW.. Keby som chcel bavorak tak si ho proste kupim.. Len sa mi tie svetla pacili a vyzeraju ako slusna nahrada za povodne ktore su uz bohuzial dost doskrabane a ostrielane kamenmi Chcel by som tiez namontovat xenony (nie kvoli vzhdalu ale kvoli bezpecnosti nakolko vela jazdim skoro rano a neskoro vecer) a nechcem oslnovat ostatnych s obyc. parabolami.. Ostrekovace mam, automaticke nastavovanie uz sa da tiez zohnat za slusnu cenu tak preco nie Bamatala: Inak tie svetla som nasiel za 205 evri pár. Ak chces poslem ti aj link cez SZ Citovat
shark734 Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 ako na tie svetla pozeram tak maju klasicku parabolu... akurat na hmlovky maju projektor(sosovku) tak tam asi xenony moc dobra volba nebudu [upravil dne 24/10/10 od shark734] Citovat
fox111fox Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Nemozem si pomoct ale mna vzdy najviacej osvetlovali prave vodici s xenonmi. Neviem ktory ony to vymyslel. Citovat
Bohumil Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Taky jsem se zajímal o tuningová světla na 307. Ptal jsem se u třech prodejců a všichni se shodli : - že do nich teče a reklamaci na to neuznávají - že je problém se seřizováním a přemontováním el.motorků Zkrátka, když má někdo zbytečně moc šišek a neví co roupama dělat, má si je pořídit. :mrk:D:D:D Citovat
Gabriel 307 Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Já mám přední světla po faceliftu a jsem spokojen.Asi před půl rokem jsem chtěl vyměnit zadní,ale už jsem na to rezignoval. Jinak jsou moc hezké Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 25. říjen 2010 Autor Odesláno 25. říjen 2010 Jj po facelifte sa uz davali sosovky.. Skoda ze sa take nedavali aj na niektore z poslednych modelov starej 307cky Ja prave zhanam tieto \"tuning\" svetla len kvoli sosovkam.. Na nejake anjelske oci sa mozem .. Tak ak by niekto nasiel nejake slusne svetla so sosovkami kludne ich sem supnite, budem len rad Citovat
smory Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 na kolik tě ty světla vyšli jsou pěkné, napiš kontakt na prodejce dík Citovat
RadekH Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Světla jsou hezká a vzhledem k tomu co stojej tak homologaci mít budou. Takové to věci co nestojí pár korun to mají a není to otázka pár kusu ale série a to si výrobce homologuje jinak by to neprodal. Když se naně koukám tak mě spíše zajímá kam chceš dát ty xenony.Pokud koupíš nějaké \"šmejdy\"tak stím max.zničíš parabolu protože se časem vypálí.Dává se to do čoček a to tyto nemají.Koukni se na origo 307 co má nejsilnější motor to už xenony má a měl by jsi to bezstarostí.Je utoho vše a jen to přehodíš a kvalitou se to srovnat nedá(prodává to i autokelly). Tady ty světla nejsou tak dobře udělaná a proto se rosí nebo nemají dobrou lepenou hranu a teče do nich.Je to docela složité světlo a pokud to nemá vnitřní nástřik nebo dobrý výrobní plast tak se toto stává. Citovat
Leos Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Originální xenonová světla jsou úplně o jiných penězích a navíc musíš mít dynamické vyrovnávání sklonu. Citovat
RadekH Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Leos ...to stebou souhlasím ale pokud nechce oslňovat jiné řidiče tak by to měl vyřešit stejnak na přestavbovou sadu Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 28. říjen 2010 Autor Odesláno 28. říjen 2010 Dik za rady. Samozrejme som ako prve hladal origo svetla s sosovkami ale na old modely sa bohuzial xenony nedavali, ani svetlomety so sosovkami. Faceliftovy model ma svetla trochu vacsie a prerabat komplet predok nechcem. Old model som prave chcel lebo sa mi viac paci.. Preto chcem dat nejake svetla bud zo zabudovanymi sosovkami alebo dorobit xenony co sa predavaju so sosovkou. Niekde na fore je o tom cely topic a cena je tiez velmi dobra takze neni o com. Samozrejme mi ide o to co najmenej oslnovat ostatnych vodicov ale povedzme si na rovinu, aj origo xenony oslnuju (hold je to silnejsi zdroj svetla).. Preto by som bol rad keby napisal niekto kto kupoval taketo svetla pripadne ich aj osadil xenonmi a nebudem musiet kupovat naslepo Predsa nie su najlacnejsie.. Naklapanie sa da riesit modulom od ceskeho vyrobcu, ostrekovace mam od vyroby takze potrebujem uz len tie svetla.. Citovat
shark734 Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 myslim ze ta sada xenonov so sosovkami na dorobenie do paraboli sa tam nemesti koli hmlovkam vo svetle...neviem ci tam maju svetla bez hmloviek ten vystupok ale zda sa mi ze hej, akurat tam nieje otvor pre ziarovku Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 28. říjen 2010 Autor Odesláno 28. říjen 2010 Inak ako je pri tych sosovkovych xenonoch riesene naklapanie? Cez povodne motorceky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.