Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Caute.. Ma niekto skusenosti s tymito svetlami na P307?

AE_P307.jpg

Hlavne by ma zaujimalo ci maju sosovky (podla obrazkov to vyzera ze maju) a ci maju el. naklapanie. Na stranke nie je vela info tak ak ich niekto ma tak pls dajte vediet ;)

Odesláno

Nejvíc by tě mělo zajímat zda mají homologaci, jinak neprojdeš STK a ani běžnou silniční kontrolou. A vsadil bych se že tyto světla homologaci nemají.:(

Odesláno

podla mna homol. budu mať, dnes robia už asi všetky s homol.

Ja by som Ti odporučil aby si si skontroloval ako tasnia sklá.. aby sa v zime nerosili.

Mal som na Forde Angel Eyes a boli s homo..vyzerali super, ale rosili sa.

Musel som ich vybrať oblepiť siliconom dookola a potom bol pokoj.

Svietili fajn ale dialkové nee...tie svietili do neba a nedalo sa to nastaviť.

Stetavačky boli super a nemal som s nimi žiadny problem. Musiš mať na svetlach E homolog. znacku a vyser sa na vsetkých čo Ti budú tvrdiť že ich mať nemôžeš.

No problem.... daj info aka cena isiel by som asi aj ja do nich sú super !!!:aut

Odesláno

Ako ja tiez nepotrebujem aby moje auto vyzeralo ako BMW.. Keby som chcel bavorak tak si ho proste kupim.. Len sa mi tie svetla pacili a vyzeraju ako slusna nahrada za povodne ktore su uz bohuzial dost doskrabane a ostrielane kamenmi :( Chcel by som tiez namontovat xenony (nie kvoli vzhdalu ale kvoli bezpecnosti nakolko vela jazdim skoro rano a neskoro vecer) a nechcem oslnovat ostatnych s obyc. parabolami.. Ostrekovace mam, automaticke nastavovanie uz sa da tiez zohnat za slusnu cenu tak preco nie :cool:

Bamatala: Inak tie svetla som nasiel za 205 evri pár. Ak chces poslem ti aj link cez SZ :papa

Odesláno

Taky jsem se zajímal o tuningová světla na 307. Ptal jsem se u třech prodejců a všichni se shodli :

- že do nich teče a reklamaci na to neuznávají:grr

- že je problém se seřizováním a přemontováním el.motorků:grr

Zkrátka, když má někdo zbytečně moc šišek a neví co roupama dělat, má si je pořídit. :mrk:mrk:D:D:D

Odesláno

Jj po facelifte sa uz davali sosovky.. Skoda ze sa take nedavali aj na niektore z poslednych modelov starej 307cky :( Ja prave zhanam tieto \"tuning\" svetla len kvoli sosovkam.. Na nejake anjelske oci sa mozem .. :D Tak ak by niekto nasiel nejake slusne svetla so sosovkami kludne ich sem supnite, budem len rad :papa

Odesláno

Světla jsou hezká a vzhledem k tomu co stojej tak homologaci mít budou.

Takové to věci co nestojí pár korun to mají a není to otázka pár kusu ale série a to si výrobce homologuje jinak by to neprodal.

Když se naně koukám tak mě spíše zajímá kam chceš dát ty xenony.Pokud koupíš nějaké \"šmejdy\"tak stím max.zničíš parabolu protože se časem vypálí.Dává se to do čoček a to tyto nemají.Koukni se na origo 307 co má nejsilnější motor to už xenony má a měl by jsi to bezstarostí.Je utoho vše a jen to přehodíš a kvalitou se to srovnat nedá(prodává to i autokelly).

Tady ty světla nejsou tak dobře udělaná a proto se rosí nebo nemají dobrou lepenou hranu a teče do nich.Je to docela složité světlo a pokud to nemá vnitřní nástřik nebo dobrý výrobní plast tak se toto stává.

Odesláno

Dik za rady. Samozrejme som ako prve hladal origo svetla s sosovkami ale na old modely sa bohuzial xenony nedavali, ani svetlomety so sosovkami. Faceliftovy model ma svetla trochu vacsie a prerabat komplet predok nechcem. Old model som prave chcel lebo sa mi viac paci.. Preto chcem dat nejake svetla bud zo zabudovanymi sosovkami alebo dorobit xenony co sa predavaju so sosovkou. Niekde na fore je o tom cely topic a cena je tiez velmi dobra takze neni o com. Samozrejme mi ide o to co najmenej oslnovat ostatnych vodicov ale povedzme si na rovinu, aj origo xenony oslnuju (hold je to silnejsi zdroj svetla).. Preto by som bol rad keby napisal niekto kto kupoval taketo svetla pripadne ich aj osadil xenonmi a nebudem musiet kupovat naslepo :cool: Predsa nie su najlacnejsie.. Naklapanie sa da riesit modulom od ceskeho vyrobcu, ostrekovace mam od vyroby takze potrebujem uz len tie svetla..

Odesláno

myslim ze ta sada xenonov so sosovkami na dorobenie do paraboli sa tam nemesti koli hmlovkam vo svetle...neviem ci tam maju svetla bez hmloviek ten vystupok ale zda sa mi ze hej, akurat tam nieje otvor pre ziarovku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...