ferrari Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Dnes samé otázky...páni, kde by som zohnal zásterky? Aspoň dopredu...na zimu sa hodia...a ozik, zadné a predné nie sú rovnaké? Citovat
ferrari Odesláno 21. říjen 2010 Autor Odesláno 21. říjen 2010 njn, zásterky asik nebudú [upravil dne 21.10.2010 od ferrari] Citovat
OK406 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Na Aukru.cz a nebo mototechna, Peugeotu a různých prodejnách, kde se prodávají autopříslušenství. Zkus i AutoKelly. A ještě mě napadá vrakoviště. Jinak zástěrky jsou velmi dobrá věc! [upravil dne 21/10/10 od OK406] Citovat
wooody Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 zástěrky sem dal 1 a byli cca 5 cm pod zemí, takže u mě nee Citovat
ferrari Odesláno 22. říjen 2010 Autor Odesláno 22. říjen 2010 Na Aukru.cz a nebo mototechna, Peugeotu a různých prodejnách, kde se prodávají autopříslušenství. Zkus i AutoKelly. A ještě mě napadá vrakoviště. Jinak zástěrky jsou velmi dobrá věc! [upravil dne 21/10/10 od OK406] No to si myslím, že je to dobrá vec. V Peugeote ich už nevedú, to som skúšal, ako prvé...Som bol aj na vrakovisku, ale 306ka sa tam nenašla...to len tak, reku či náhodou neviete o niečom istom...jo, a chcel by som podľa možnosti dopredu, dozadu neviem.... Citovat
Jindras Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Na Peugot 306 dopředu se hodí jak originál tak univerzální,které obloukově kopírují tvar blatníku.Peugot prakticky dopředu i dozadu nabídne to samé,kde se bude muset vrtat do blatníku či zadního plast.nárazníku.Náš oblíbený Peugot si na zástěrky moc nehraje.Třeba konkurenční Škoda má orig.zástěrky za pár kaček a sedne to tam na připravené závity s vruty plast.podběhu a je pokoj!!!Já žádné nemám a nevadí to,zvlášť když mám v zimě plné podběhy sněhu a akorát bych je utrhl,protože 306 na to nemá prostě kvalitní předpoklad jako Škoda-Wolswagen:D,bohužel musím říci,že Francoužští inženýři udělali někde chybu,viz.známá kontraverzní zadní náprava,lámající se el.svazky předních dveří a jiné... Citovat
ferrari Odesláno 24. říjen 2010 Autor Odesláno 24. říjen 2010 No, ja to tiež začínam tak vidieť, že Peugeot vyrába autá síce dizajnovo pekné, ale nedotiahnuté...mám ten pocit, že modelmi 306/406 skončila dobrá éra Peugeotov a novšieho Peugeota by som asik nekúpil... Inak, ja som tam asik zásterky kedysi mal, pretože vpredu mám na tých plastových podbehoch akési podozrivé dierky... Citovat
OK406 Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Zkus koupit univerzální zástěrky. Máme je na 106 a pohoda:super Citovat
Jindras Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Univerzální zástěrky není špatný nápad,ale bude nutno aspoň pro vrchní přichycení vrtat do blatníku,jinak tam pak mezi pneu už nezbývá tolik místa a při mé zkušenosti to je plné zmrzlého sněhu v zimě,že to pak cloumá i s plastovým podběhem kde se také k němu musí přichytit a to se mi nelíbilo.... Citovat
Haryk Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 třeba tady http://www.autoka.cz/nabidka.php?kat=11&druh=83 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.