Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak vám svítí světla na vašich 306?

Manželka mi loni nabořila auto na předek a v servisu mi dali nové světla,ale ty už nejsou originál peugeot.

V noci od nich skoro nic nevidím a když zaprší je to katastrofa.Dálkové svítí celkem dobře.

Ta stará světla nebyla taky nějak extra,ale svítila lépe.

Co s tím?Lze tam dát silnější žárovky?Nebo nepomohli by mlhovky?Taky je pro mě důležitá cena,auto už je starší a nechci do něj moc investovat.

Odesláno

A nemas ich len zle nastavene, prilis k zemi? mozes skusit nejake ziarovky s vyssou svietivostou, ja osobne som natrafil na valea +50% a je to poznat, osram, philips vyrabaju aj silnejsie, ale na ukor zivotnosti, urcite nedavaj silnejsie (prikonovo) ziarovky, znicis si paraboly. Bolo by dobre napisat ake svetla ti tam dali - znacka, typ(H4 ci H7+H7, H7+H1)

Odesláno

Určítě tu bude mít někdo starší origo světla na prodej. Zkus inzerci. Mlhovky Ti pomůžou tak k tomu, že na tebe někdo vyběhne a rozkope Ti je:D A nebo k pokutě...

Odesláno

To jsem resil taky ale ja mam jeste stara h1+h1 s cim dal zlutejtejsima clonkama naklonu a tak jsou pro me naky echt zarovky pase.Premejslel jsem alespon o umisteni na dalky,jenze tech bych si tolik neuzil.Zarovky dobry ale vem si,ze par svetel se pohybuje kolem litra a ty das za zarovky aj s postou petibabku.Myslim,ze zrovna ty h4 mam,takze kdybys mel zajem ozvi se namontuj ty my a svoje nech pro strejcka prihodu nebo je nekam kydni za petibabu a uvidis,ze ti lidi utrhnou ruce:papa

Odesláno

non pechybujem ze to bude v ziarovkach....toto je presne pripad jak pises z buranim autom necel si dat moc za opravu hold tak ptisla lacne neorigo svetla a preto to tak svieti......stalo sa to u viacerim kamosom na roznich autach.......ale jasne najlepsie je vyskusat najskou ziarovky lebo co ak.......a ak nie skusit prehodit svetla od niejakeho znameho co ma 306ku s valeami a uvidis ci to v tom je alebo nie...

Odesláno

2 pug306 - aj ja som skeptický, žeby to bolo iba žiarovkami...iba ak by náhodou natrafil na nejaké shity žiarovky...

2 Andreww - jak? Ty máš presne tie Angel Eyes, ktoré som dal do odkazu? Čierne? A s akými krúžkami je problém? A kože dávaš dokopy číre H7+H7, však také si tam azda mal, nie? Či?

Odesláno
2 Andreww - jak? Ty máš presne tie Angel Eyes, ktoré som dal do odkazu? Čierne? A s akými krúžkami je problém? A kože dávaš dokopy číre H7+H7, však také si tam azda mal, nie? Či?

Jsou to stejné světla, já mám tedy provedení chrom.Problém jsem měl se svítícími kroužky.Prostě to ty jejich levné LEDky nevydržely, tak jsem tam dal nové a je klid. Co se týká H7+H7, tak jsem je tam měl při koupi auta, ale byly to DEPA. Teď jsem sehnal Valea, ale zase je jedno z angličana:blicismajlik, takže dělám přestavbu, viz poslední strana

[upravil dne 21/10/10 od Andreww]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...