Guest Chozeluizskuner Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Jelikož u 406 nasává vzduch pod podběhem tak mi lítá voda do sání a to je na prd..chci udělat náporové sání jen mě zajímá jak je to zaopatřený proti vodě? když vyvedá sání směrem ven že to bude nasávat zepředu auta... Citovat
ozzy56 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 řekl bych,že frantíci dobře ví,proč dali sání motoru tam,kde je...,mně to nesaje vodu vůbec, asi tam máš někde potrubí děravé...,když dáš sání dopředu,bude to sát vodu ještě víc:myslim P.S. do velké kaluže jezdím krokem, prostě nevymetám vodu na plný plyn... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Mám podběh v prdeli to je tim... a kus co sem tam dolepil tak nepřekoná ani 140km...uletěl.Asi dám na váhu vzduchu houbičku an mití nádobí a bude to Citovat
ozzy56 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 už jsem viděl tu část udělanou z pozink. plechu a přidělanou trhacíma nýtama--já vím,prasečina,ale vodu mu to nesaje.. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 už jsem viděl tu část udělanou z pozink. plechu a přidělanou trhacíma nýtama--já vím,prasečina,ale vodu mu to nesaje.. To já sem koupil takovej ten plast jak se na tom modeluje s modelínou pač tvrdost byla dobrá ale při 170km mi to vyletělo na kolo a propálilo..no a ted sem si jel do práce cca 140 a uletělo mi to uplně..Musim do zimi sehnat podběh zadobře Citovat
Neon Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Vždyť jsem Ti posílal ten odkaz, kde maj novej podběh za cca 300,- - to se vyplatí líp, než nad tím špekulovat ... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Vždyť jsem Ti posílal ten odkaz, kde maj novej podběh za cca 300,- - to se vyplatí líp, než nad tím špekulovat ... Tak myslel sem že ušetřim,podběh za 30kč neber to..ale to bych musel jezdit přepisově Citovat
Fusion Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Nějakou dobu se prodává hustokrutý elektrický turbo před sání, to si tam dej. Při 190km/h to bude tlačit tlaky mega, hodí ti to nějakých 20 kobyl navrch. Citovat
Fosil Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Hustoelektrickokrutý turbo určitě NE! Teď mu to saje jenom vodu. Při použití HKE Turba bude nasávat asfalt a na silnici za ním zůstane brázda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.