Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Náporové sání

Guest Chozeluizskuner

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Jelikož u 406 nasává vzduch pod podběhem tak mi lítá voda do sání a to je na prd..chci udělat náporové sání jen mě zajímá jak je to zaopatřený proti vodě? když vyvedá sání směrem ven že to bude nasávat zepředu auta...

Odesláno

řekl bych,že frantíci dobře ví,proč dali sání motoru tam,kde je...,mně to nesaje vodu vůbec, asi tam máš někde potrubí děravé...,když dáš sání dopředu,bude to sát vodu ještě víc:myslim

P.S. do velké kaluže jezdím krokem, prostě nevymetám vodu na plný plyn...

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mám podběh v prdeli :) to je tim... a kus co sem tam dolepil tak nepřekoná ani 140km...uletěl.Asi dám na váhu vzduchu houbičku an mití nádobí a bude to :D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
už jsem viděl tu část udělanou z pozink. plechu a přidělanou trhacíma nýtama--já vím,prasečina,ale vodu mu to nesaje..:)

To já sem koupil takovej ten plast jak se na tom modeluje s modelínou pač tvrdost byla dobrá ale při 170km mi to vyletělo na kolo a propálilo..no a ted sem si jel do práce cca 140 a uletělo mi to uplně..Musim do zimi sehnat podběh zadobře

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Vždyť jsem Ti posílal ten odkaz, kde maj novej podběh za cca 300,- - to se vyplatí líp, než nad tím špekulovat ...

Tak myslel sem že ušetřim,podběh za 30kč neber to..ale to bych musel jezdit přepisově :D

Odesláno

Nějakou dobu se prodává hustokrutý elektrický turbo před sání, to si tam dej.

Při 190km/h to bude tlačit tlaky mega, hodí ti to nějakých 20 kobyl navrch.

Odesláno

Hustoelektrickokrutý turbo určitě NE! Teď mu to saje jenom vodu. Při použití HKE Turba bude nasávat asfalt a na silnici za ním zůstane brázda.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...