petrfarnik Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Chtěl bych se zeptat zda-li máte s používáním tohoto paliva zkušenosti a jak to případně vaše 605 zkously. Já jsem to otestoval, neboť cena 26 - 27Kč/l je velmi lákavá Už jsem s eko najezdil téměř 1000km a nepozoruji žádné problémy. Palivový filtr po zběžné kontrole je ok, olej také. Jediné z čeho mám obavy, je poleptání hadiček a jiných komponentů v palivovém systému, neboť jsem se dočetl, že vozy do r. výroby 1996 na toto nebyly stavěny. viz odkaz Citovat
theriak Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Mam sice 2.1TD ale na EKO Diesel to jezdi v poho.Je pravda ze je to trochu lenosnejsi ale u takovyho vykonu to nejde skoro poznat .Jinak ja ji kupuju u Unicornu a je za 23.90kc.Obcas tam fouknu cistou naftu a nebo od kamose po 20kc smesnou. Citovat
petrfarnik Odesláno 21. říjen 2010 Autor Odesláno 21. říjen 2010 Tak za 24 to je hodně slušná cena, já v Plzni našel nejlevnější za 26. Jinak lenost nijak nepozoruji;) Citovat
henrike Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Ja som na svojej 2,1 td r.v. 1990 najazdil cca 50.000 km ,aj napriek varovaniam známych že sa mi rozpadne motor , potom to na Slovensku stiahli z čerpačiek (volalo sa to Seta diesel a bolo to na OMV cerpačkách).Dnes ma 2,1 najazd 950.000 km a ide uplne v pohode , jedina vec ktora mi vadi je vyššia hlučnosť motora ale pri tých km je to asi logický dosledok opotrebenia . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.