Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat zda-li máte s používáním tohoto paliva zkušenosti a jak to případně vaše 605 zkously. Já jsem to otestoval, neboť cena 26 - 27Kč/l je velmi lákavá:) Už jsem s eko najezdil téměř 1000km a nepozoruji žádné problémy. Palivový filtr po zběžné kontrole je ok, olej také. Jediné z čeho mám obavy, je poleptání hadiček a jiných komponentů v palivovém systému, neboť jsem se dočetl, že vozy do r. výroby 1996 na toto nebyly stavěny.

viz odkaz

Odesláno

Mam sice 2.1TD ale na EKO Diesel to jezdi v poho.Je pravda ze je to trochu lenosnejsi ale u takovyho vykonu to nejde skoro poznat :) .Jinak ja ji kupuju u Unicornu a je za 23.90kc.Obcas tam fouknu cistou naftu a nebo od kamose po 20kc smesnou.

Odesláno

Ja som na svojej 2,1 td r.v. 1990 najazdil cca 50.000 km ,aj napriek varovaniam známych že sa mi rozpadne motor , potom to na Slovensku stiahli z čerpačiek (volalo sa to Seta diesel a bolo to na OMV cerpačkách).Dnes ma 2,1 najazd 950.000 km a ide uplne v pohode , jedina vec ktora mi vadi je vyššia hlučnosť motora ale pri tých km je to asi logický dosledok opotrebenia .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...