Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aky SMARTPHONE ?

Recommended Posts

Odesláno

V prekladu pre debila co s komunikatormi s WM ci Android skusenosti nema :D

Odesláno

Udelat HSPL bude nejlepsi! Protoze pro Android musi byt \"friendly ROM\" a hlavne nahrana novejsi verze Radia, od verze 2.10..... mam ten dojem. Vse je popsano na Xda, ci ceskych Ce4you, Smartmania, WMMania atd. Vse je velmi jednoduche, takze se clovek nemusi niceho bat.

[upravil dne 24/10/10 od hudy]

Odesláno

Ja som s tych for nejaky zmagoreny ...

Vie mi niekto pomoct, presne krok po kroku, ako mam tu HD2 jku skusit prerobit na android ?

Dnes si idem pre novu 8 GB micro sdhc kartu class 6, tak by som to chcel vyskusat ... Len nejak sa tym Hard unlockom a podobne nerozumiem ...

Ale potreboval by som navod jak pre debila, tj stiahni si toto, odtialto, nasledne to daj sem, a spusti takto, krok po kroku, viem ze linky sa sem nesmu davat, tak kludne do SZ alebo mail kollar.lubos@gmail.com ...

Budem niekomu potom strasne zaviazany :)

Odesláno

Sorry, ale vse od Samsungu jsou hrozny plastaky, mel jsem Omnii 2 a do dvou mesicu byla pryc z baraku, vrzala a malo pameti!! HTC jsou daleko lepe provedeny a maji mnohem lepsi podporu! At uz je to WM ci Android.

Odesláno
Sorry, ale vse od Samsungu jsou hrozny plastaky, mel jsem Omnii 2 a do dvou mesicu byla pryc z baraku, vrzala a malo pameti!! HTC jsou daleko lepe provedeny a maji mnohem lepsi podporu! At uz je to WM ci Android.

Ano, Samsung je plasťák, ale svižný a funkční. Mám HTC HD a větší trapení s mobilem jsem ještě nezažil, ale to je dáno spíš systémem..

Odesláno
na N8 sygic tez bezkonkurencni ...

N8? to se někdo má :super

testnu Sygic i na Win, dík za tip.

v nemecku v t-mobilu za 400E

nokie ma nejvetri softverovou poruchovost v CR (cepano z nokia.cz)

takze mam N8 jiz 14 dni bez jakykoliv problemu v anglictine.

Kdo me zna vi jaky mam ruce (hruby od prace a veliky) a kapacitni display bez problemu funguje.

zaverem : super telefon za super penize, jedine co mi vadi absence krytky fotaku, jinak za 1.

Odesláno

Ano, Samsung je plasťák, ale svižný a funkční. Mám HTC HD a větší trapení s mobilem jsem ještě nezažil, ale to je dáno spíš systémem..

ja nerikam,ze WM je nadpozemsky system. ja osobne pouzivam HTC zhruba uz 5 let, od WM 2003 az po WM 6.5.5 . Ma svoje chyby, ale pokud se v tom clovek vyzna, tak vi co upravit nebo si ty rady najde na netu. pokud nekomu blbne tlf, tak je to tak z 90% zapricineno nejakou aplikaci 3-ti strany, nebo se nejake aplikace v tlf navzajem mlati. Ja osobne do konce roku zrejme prejdu na Androida, ale posledni dobou se mi WP7 zacina zamlouvat cim dal vic. Treba casem pujde spustit na mem HD2, uz se na tom pracuje. Android me bezi celkem dobre.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ja mam Desire, stiahla sa mi aktualizacia a nemam to SVK ale CZ :D:D:D:D ... kazdopadne uzasny telefon a najlepsie co som zatial v ruke drzal, nemam vyhrady, s Androidom je to nadhera :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...