kujon106 Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Bude dle mého potřeba jenom rootnutí. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 V prekladu pre debila co s komunikatormi s WM ci Android skusenosti nema Citovat
hudy Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Udelat HSPL bude nejlepsi! Protoze pro Android musi byt \"friendly ROM\" a hlavne nahrana novejsi verze Radia, od verze 2.10..... mam ten dojem. Vse je popsano na Xda, ci ceskych Ce4you, Smartmania, WMMania atd. Vse je velmi jednoduche, takze se clovek nemusi niceho bat. [upravil dne 24/10/10 od hudy] Citovat
Ravel Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 bohužel jsem nenašel žádný rozumný IGO na Androida, takže zatim nee Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Co Sygic, ten na Androidu jede a na muj vkus je bych řekl lepší jak IGO;) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Ja som s tych for nejaky zmagoreny ... Vie mi niekto pomoct, presne krok po kroku, ako mam tu HD2 jku skusit prerobit na android ? Dnes si idem pre novu 8 GB micro sdhc kartu class 6, tak by som to chcel vyskusat ... Len nejak sa tym Hard unlockom a podobne nerozumiem ... Ale potreboval by som navod jak pre debila, tj stiahni si toto, odtialto, nasledne to daj sem, a spusti takto, krok po kroku, viem ze linky sa sem nesmu davat, tak kludne do SZ alebo mail kollar.lubos@gmail.com ... Budem niekomu potom strasne zaviazany Citovat
hudy Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Treba ti pomuze tohle http://wmmania.cz/clanky/navody/ . Kdyz jde o ten HSPL, byt tebou tak ho udelam a nahraji novejsi Radio odsud http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611787 tady cim vyssi cislo, tim novejsi. Citovat
Dave405 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 HTC nebrat a cokoli, co ma Windows Mobile. Samsung Galaxy S (i9000) je momentálně nejlepší volbou. Citovat
hudy Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Sorry, ale vse od Samsungu jsou hrozny plastaky, mel jsem Omnii 2 a do dvou mesicu byla pryc z baraku, vrzala a malo pameti!! HTC jsou daleko lepe provedeny a maji mnohem lepsi podporu! At uz je to WM ci Android. Citovat
Dave405 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Sorry, ale vse od Samsungu jsou hrozny plastaky, mel jsem Omnii 2 a do dvou mesicu byla pryc z baraku, vrzala a malo pameti!! HTC jsou daleko lepe provedeny a maji mnohem lepsi podporu! At uz je to WM ci Android. Ano, Samsung je plasťák, ale svižný a funkční. Mám HTC HD a větší trapení s mobilem jsem ještě nezažil, ale to je dáno spíš systémem.. Citovat
kujon106 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 To ano, android na htc letí jak vítr Citovat
Ravel Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 na N8 sygic tez bezkonkurencni ... N8? to se někdo má testnu Sygic i na Win, dík za tip. Citovat
pp205 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 na N8 sygic tez bezkonkurencni ... N8? to se někdo má testnu Sygic i na Win, dík za tip. v nemecku v t-mobilu za 400E nokie ma nejvetri softverovou poruchovost v CR (cepano z nokia.cz) takze mam N8 jiz 14 dni bez jakykoliv problemu v anglictine. Kdo me zna vi jaky mam ruce (hruby od prace a veliky) a kapacitni display bez problemu funguje. zaverem : super telefon za super penize, jedine co mi vadi absence krytky fotaku, jinak za 1. Citovat
hudy Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Sorry, ale vse od Samsungu jsou hrozny plastaky, mel jsem Omnii 2 a do dvou mesicu byla pryc z baraku, vrzala a malo pameti!! HTC jsou daleko lepe provedeny a maji mnohem lepsi podporu! At uz je to WM ci Android. Ano, Samsung je plasťák, ale svižný a funkční. Mám HTC HD a větší trapení s mobilem jsem ještě nezažil, ale to je dáno spíš systémem.. ja nerikam,ze WM je nadpozemsky system. ja osobne pouzivam HTC zhruba uz 5 let, od WM 2003 az po WM 6.5.5 . Ma svoje chyby, ale pokud se v tom clovek vyzna, tak vi co upravit nebo si ty rady najde na netu. pokud nekomu blbne tlf, tak je to tak z 90% zapricineno nejakou aplikaci 3-ti strany, nebo se nejake aplikace v tlf navzajem mlati. Ja osobne do konce roku zrejme prejdu na Androida, ale posledni dobou se mi WP7 zacina zamlouvat cim dal vic. Treba casem pujde spustit na mem HD2, uz se na tom pracuje. Android me bezi celkem dobre. Citovat
kujon106 Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Tak dneska sme dostali na porovnání do ruky Desire HD a je to opravdu trhač kapes Na foto porovnání s Wildfire a mojí kalkulačkou Citovat
Ravel Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 jsem nasranej na max! stahnul jsem so novou verzi ROM z 19.1o. a ty kokoti v HTC to neudelali cesky. tak mam HD2 komplet v anglictine Citovat
Qcko Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Ja mam Desire, stiahla sa mi aktualizacia a nemam to SVK ale CZ :D:D:D ... kazdopadne uzasny telefon a najlepsie co som zatial v ruke drzal, nemam vyhrady, s Androidom je to nadhera Citovat
Ravel Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 jo, telefon je SUPER, ale tady u te aktualizace se asi vloudila chybka Citovat
shark734 Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 ja mam tiez Desire a som velmi spokojny, ten Adroid ma nieco do seba a hlavne ked mam \"upgrejdnuty\" market [upravil dne 20/12/10 21:01 shark734] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.