kujon106 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Radek Hurvajz> No já si myslim, že sem to pochopil dobře, viz.: PS: A Desire HD je ještě větší a těžší než HD2 [upravil dne 21.10.10 od kujon106] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 No však právě, protože to srovnání Galaxy je s HD2 a ne s Desire o kterem byla puvodně řeč, ale to je fuk, duležitý je že je to pěkná cihla:D Citovat
kujon106 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Ne Kde ve větě \"A Desire HD je ještě větší a těžší než HD2\" vidíš něco o galaxy? Já chápu to předchozí srovnání, nicméně já reagoval právě na totok v PSku. A je to tak jak píšu, Desire HD je oproti HD2 na výšku o 2mm vyšší, na hloubku a na šířku o milimetr jeden. A těžší o 7 gramů. No a cihly jsou to každopádně Citovat
Péťa Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Je to teda jedno, ale myslel jsem to jak vysvětluje kujon106 V každém případě (a to jsem psal už včera) je to HTC strašná cihla. A Desire je ještě podstatně větší cihla !!! Citovat
Chepp Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 vem tu galaxy nebo desire :-] mam android uz nejakej ten patek... a Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Kujon vlastnu rom si spravim len raz , a mam pokoj ... Wildifre, a desireHD riesit nemozem, tel chcem na pausal, takze musim vyberat s ponuky, ktora je ... Radek, radsej budem mat tazsi telefon, so pevnou zeleznou konstrukciou, ako plastak ... Vetsi display na HD2 znamena okrem ineho vetsi rozloznie SW klavesnice, co pre mna znamena aj pohodlnejsie pisanie ... No uvidim, dneska sa schvaluje, ci budem mat tu HD2 za 1 Euro ... Pokial ano, zoberem ju, pokial nie, tak is vyberem medzi desire a galaxy Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Takze HD2 je na ceste ... Cez vykend sa s nim pohram, prepalim ROM, dam si tam nejake vychytavky, GPS, nejaky ten messenger, a vyskusame ... Pokial sa mi nebude pacit, tak ho strelim, dolozim, a kupim si v hotovosti nejaky ten android ... Citovat
kujon106 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Tak hodně zdaru s tou hd2 Já teďka řešim dilema, jestli do toho WF cpát z xda developers Froyo 2.2, nebo jestli počkat na ofiko verzi. Po mym dotazu HTC na to, kdy to bude, mi bylo odpovězeno, že si ještě počkám. Takže se co nevidět asi rozhoupu sám Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Ja to berem na skúšku, viem že WM 6,5 má vela nevýhod, škoda že v ponuke neni ten DESIRE HD ..: To by mi uplne vyhovovalo ... Citovat
Ravel Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Mam HD2, a uz bych do mensiho \"mobilu\" nesel. Je fakt velky, ale jde jen o zvyk. Mam ho 3tydny a nemuzu si stezovat. Snad jedine na vydrz baterky, ale jsem vetsinu dne u stavy, takze dobijim. Zobrazeni www stranek je uplne super, nemluve o zoomovani prstama, to je fakt vychytavka. Citovat
hudy Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Ja to berem na skúšku, viem že WM 6,5 má vela nevýhod, škoda že v ponuke neni ten DESIRE HD ..: To by mi uplne vyhovovalo ... Tak z XDA tam das nejakou 6.5.3 ci 6.5.5 nahrajes nejake posledni Radio, zkusis nabootovat Androida /treba se ti zacne libit a prejdes na nej/ ci pozdeji i WP7. No ktere zarizeni ti tohle vse nabidne? Citovat
Ravel Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Taky doufám, že časem nějaký šikula vymyslí Win7 pro HD2 :-)) Citovat
hudy Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Vsak myslim, ze Cottula /XDA/ dal dohromady program, ketry spousti WP7 i bude umet Android. Klasicky Haret program a uz nekde bylo video, ze WP7 nabootoval na HD2. ted jeste tu spravnou ROM, Drivery a ono to pujde. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 jj androida som uz videl na tejto hd2 ke nabootovaneho, je to volne na stiahnutie ale napr nejde na nom gps a kamera ... Citovat
hudy Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Taky jsem to uz zkousel a GPS i kamera uz normalne jde:papa stejne jako ostatni veci. Tady to mas XDA-Developers pro HD2 Citovat
Burisek Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 mám HTC Touch Pro 2 s AN WM 6.5 takže celkově doporučuju nějaké HTC,je jedno jestli Android nebo wokna,Tvá volba je super,záleží co preferuješ...... ale do Samsungu bych asi nešel......,asi bude mít lepší displej ale já jsem s HTC velice spokojen..... ,a jak píše hudy xda je moc dobrej parťák na předělávky telefonu.... Citovat
hudy Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 tak mi ta diskuze nejak nedala a ted uy mam v HD2 tohle http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=790374 Klasicky se nastavi cestina pri spusteni a ted hledam na marketu a netu ruzny aplikace. Citovat
Ravel Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 A jak to funguje? nahraju na kartu a spustím? Při resetu naběhne zase WM6? Citovat
hudy Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Tak se stahne soubor, ktery obsahuje Android / http://android.hd2roms.com/ / V souboru bude nekolik slozek, vsechny tyhle slozky se pretahnou na microSD kartu HD2 a musi to byt na Root karty, nesmi byt v zadne slozce!!! pak kdyz bude vse nakopirovano v HD2, tak v nejakem File manageru si najedu na Storage Card /Pametova karta/ a nejdriv spustim soubor \"clrcad.exe\" tady se nic dit nebude, bezi na pozadi. Pak kliknu na soubor \"haret.exe\" a bootovani zacne, muze trvat nekolik minut a az pak naskoci samotne nastavovani systemu, tak se pokracuje. Jinak pri tomto Bootu se doporucuje mit aspon 2Gb volneho mista na microSD karte. Jinak je toho spousta na Youtube! treba http://www.youtube.com/watch?v=zRd675Xsgyw&feature=related Jeste jedna poznamka ohledne tlacitek pod displejem, tak tlacitko Home, vzdy vraci tlf na hlavni obrazovku, tlacitko Start otevira nastaveni systemu a pri spustenem programu, pak jeho nastaveni a sipka Zpet, pak vraci zpet krok po kroku. Pokud nekde stahnete Aplikace a chcete je instalovat, tak musi byt povoleny. A to \"Tlacitko Start- nastaveni- aplikace- nezname zdroje zaskrtnout\" Pak danou aplikaci dat do slozky AndroidApps a spustit ji. Pokud se Android nebude libit, tak staci Tlf restartovat a pri dalsim spusteni tam budou klasicky vase WM, ktere budou beze zmeny. Pak jen staci smazat vsechny soubory vytvorene Androidem a je cisto. [upravil dne 24/10/10 od hudy] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 hudy, v tomto pripade neni treba ani soft ci hard unlock telefonu ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.