Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aky SMARTPHONE ?

Recommended Posts

Odesláno

Lubk0> Ten Sensation ještě zvaž, viz:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1129272

http://www.gsmarena.com/htc_sensation_suffering_from_touchscreen_issue-news-2956.php

Osobně mám teďka na nějakou dobu LG optimus 2x a telefonek je to opravdu super. Standardní rom opět nicmoc, ale jedna z xda tomu dodala neskutečné grády :) Jen mě opravdu se... štve ta velikost těhle moderních smartphonů - já osobně raději, malý, elegantní, než takovýhle kalkulačky, proto toužebně vyhlížím SE Xperia Ray :)

Odesláno

Tak viem o tom, ale co som sa s nim hral, vobec to neni take hrozne ako to popisuju, resp. ukazuju na videach. Neprislo mi to nepouzitelne, a myslim ze sa na to da behom kratkej chvile zvyknut. Ale je pravda ze som i tak zamerany SGS2 jku ... Pokud teda nevyjde neco lepsiho ...

Odesláno
Lubk0> Ten Sensation ještě zvaž, viz:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1129272

http://www.gsmarena.com/htc_sensation_suffering_from_touchscreen_issue-news-2956.php

Osobně mám teďka na nějakou dobu LG optimus 2x a telefonek je to opravdu super. Standardní rom opět nicmoc, ale jedna z xda tomu dodala neskutečné grády :) Jen mě opravdu se... štve ta velikost těhle moderních smartphonů - já osobně raději, malý, elegantní, než takovýhle kalkulačky, proto toužebně vyhlížím SE Xperia Ray :)

tak s timhle souhlas HTC diamond byl posledni malej dobrej pritelkyne za nej nemuze najit nahradu

Odesláno

Tak s tym ja problem absolutne nemam, dokonca by som zniesol este väčšiu uhlopriečku :)

Telefon nosim normalne ve vacku v rifliach, nijak ma neobmedzuje, ked som obleceny pracovne, mobil nosim spolu uplne zo vsetkym v taske, takze mi je to jedno :) Velky display ma vela vyhod :P

Odesláno

Ahoj. Moje HTC HD2 zdechla před dvěma týdny, vůbec nenabootovala. Tak reklamace v Mironetu, po 12 dnech doma, vyměněná základní deska. Šlape zase jak fík. Ale jestli ji oddělám zase po 10ti měsících :(

Odesláno

chcem len poradit ohladom vyberu mobilov, kedze na mobilnych strankach panuje podla mna mylny nazor. Vacsina tam preferuje SGS2. Podla mna je ale chyba kupit tento phone, to uz radsej priplatit za iphone4 (alebo kupit jazdeny, stale je nan zaruka kus za kus), alebo kupit mobil s displejom qHD.

SGS2 ma len 800x480 displej a certe, ze to na browsovanie nestaci oproti iphone4. rozlisenie je zaklad, ciernocierna farba(ale aj vernost farieb) je u 4\" displeja druhorada, ved kto z nas ma na mobile domace kino, ci upravuje grafiku? Podstatne je rozlisenie, aby sa zmestilo co najviac na obrazvku. Clovek to oceni pri browsovani netu jednou rukou(napr ja pri kocikovani) v rezime na vysku, ale aj pri citani dokumentov. Na co mi je preboha v mobile ciernocierna? Kolega si kupil SGS2 a rekuze daj ho opacit, hned som nacital sme.sk (mja referecna stranka pri mobiloch, kedze je tam toho kvantum) a bez zvacsenia boli piesmena v rezime na sirku len tak tak citatelne, hned ma z tej obrazovky boleli oci.

Iphone4 nie je vobec dokonaly mobil, stve ma na nom vela veci, ale zatial to je pre mna najlepsi mobil (rozlisenie, kvalita fotaka a videa), cakam teraz nech dojdu do ponuky nove qHD mobily, aby som vymenil iphone za androida. Ale rozhodne 800x480 nebudem kupovat aj keby mal taku ciernu, ze by pohltila aj ciernu dieru....

Odesláno

WVGA na 4\" úhlopříčce na surfování v mobilu po internetu nestačí. Tak to je fór dne :-) Můžeš mi říct jaké rozlišení a úhlopříčku má monitor tvého PC?

[upravil dne 12.8.11 od kujon106]

Odesláno
:D Provnávať uFón 4 ktorý je rok starý s SGSII mi príde odveci.. Ja vlastním SGS2 mesiac a že by sa na ňom nedal pozerať web.. A príde mi tiež trochu divné tvrdiť že väčšie rozlíšenie je lepšie.. Veď predsa čím máš väčšie rozlíšenie na menšom displeji tím je text menší :bojim Na 4,3\" displeji je surfovanie úplne bezproblémové a vďaka rozlíšeni 800x480 sú aj písmená dosť veľké.. Flash beží na dvojjadre úplne krásne čo asi na iPhone 4 veľmi nejde :roll A ešte za tie prachy čo sa predáva :o Uf.. Android sa každou verziou zlepšuje a som zvedavý čo prinesie Ice Cream Sandwitch.. Google držím palce pretože vidno že na všetkých svojich produktoch neustále maká a zdokonaluje.. Apple si na druhej strane vytvoril prodtukt, ktorý z menšími úpravami predáva dlhé roky a miesto toho aby ho zlepšoval tak žaluje všetkých možných konkurentov.. Bodaj by im ťamťung prestal dodávať súčiastky :D
Odesláno

kupeny ho mam, napriek tomu nie som presvedceny o tom, ze by bol pre mna najlepsi. Poskulujem po htc evo3d, alebo motorola (uf meno som zabudol ale ma qhd displej a 1900mah baterku)

Moj prispevok nebol zamerany na temu iphone vs android, ale na fakt, ze vyssie rozlisenie znamena vacsi prinos v mobile ako ciernocierna farba.

A ak niekto hovori, ze wvga staci, tak nie nestaci. Tiez som si myslel, ze staci, ked som kupil HTC touch HD, ale treba si vykusat vyssie rozlisenie na to, aby clovek pochopil. Moj druhy phone je samsung vawe tiez so super amoled displejom, takze verte mi ,ze to viem porovnat.

flash v mobile? Koli comu, koli reklamam?

Argument \"video\" ma iphone vyrieseny prehlidacom skyfire.

Nejako mi nechyba flash, aj ked uznavam, ze je to pre mna argument na prechod na android cisto z dovodu, keby som to raz potreboval.

Opakujem, urcite nehovorim o znackach iphone vs android, tu obaja ponukaju svoje kvality, kde diskutovat o tom, ktory je lepsi nema zmysel. Ja poukazujem na ocelnost rozlisenia pred ciernociernou farbou. A to aj napriek nizsiej spotrebe oled displejov pred lcd. A to je dovod, preco by som si sgs2 nekupil.

Mimochodom, ked niekto hovori o mrtvo HW na iphone 4, ja tomu nechapem, vsak na iphone vsetko funguje plynule a netreba dvojjadro, na androide dvojjadro je nevyuzite a tusim ho ani nepodporuje, ma ho podporovat az nova verzia. Nevime kolko ramky ma iphone, ale je mi to uplne jedno, kedze mi tam funguje vsetko a ani raz som doteraz nevidel hlasku memory full...a to som ho vytazoval riadne.

[Edited on 13/8/11 by hipisko]

Odesláno

Samozrejme všetko je vždy o tom kto čo potrebuje a očakáva od mobilu.. Ale podľa mňa cena za ktorú sa iPhony predávaju sú úplne mimo :bojim Nemám proti tým mobilom absolútne nič ako ani proti ostatným produktom od Apple ale za tie prachy určite nestojí nech si hovorí kto chce čo chce :roll

Odesláno
kupeny ho mam, napriek tomu nie som presvedceny o tom, ze by bol pre mna najlepsi. Poskulujem po htc evo3d, alebo motorola (uf meno som zabudol ale ma qhd displej a 1900mah baterku)

Moj prispevok nebol zamerany na temu iphone vs android, ale na fakt, ze vyssie rozlisenie znamena vacsi prinos v mobile ako ciernocierna farba.

A ak niekto hovori, ze wvga staci, tak nie nestaci. Tiez som si myslel, ze staci, ked som kupil HTC touch HD, ale treba si vykusat vyssie rozlisenie na to, aby clovek pochopil. Moj druhy phone je samsung vawe tiez so super amoled displejom, takze verte mi ,ze to viem porovnat.

flash v mobile? Koli comu, koli reklamam?

Argument \"video\" ma iphone vyrieseny prehlidacom skyfire.

Nejako mi nechyba flash, aj ked uznavam, ze je to pre mna argument na prechod na android cisto z dovodu, keby som to raz potreboval.

Opakujem, urcite nehovorim o znackach iphone vs android, tu obaja ponukaju svoje kvality, kde diskutovat o tom, ktory je lepsi nema zmysel. Ja poukazujem na ocelnost rozlisenia pred ciernociernou farbou. A to aj napriek nizsiej spotrebe oled displejov pred lcd. A to je dovod, preco by som si sgs2 nekupil.

Mimochodom, ked niekto hovori o mrtvo HW na iphone 4, ja tomu nechapem, vsak na iphone vsetko funguje plynule a netreba dvojjadro, na androide dvojjadro je nevyuzite a tusim ho ani nepodporuje, ma ho podporovat az nova verzia. Nevime kolko ramky ma iphone, ale je mi to uplne jedno, kedze mi tam funguje vsetko a ani raz som doteraz nevidel hlasku memory full...a to som ho vytazoval riadne.

O tom sa tu s tebou nikto nehada ... Android 2 jadro samozrejme podporuje. Ide o to, ze sa mysli dopredu. Dnes su uz bezne dostupne telefony s dvojjadrom, pred rokom pisali este len o tom, ze to bude ... Ked vyslo prve dvojjadro na PC, tak vsetci take psali, ze ved na mojom to ide dobre, na co su mi 2 jadra ... A vydis, ako to je dnes ...

Iphone 4 je uz dnes HW za zenitom ... Aspom pre mna. Je to fajn telefon, a odporucam ho nejednemu zakaznikovi, ale nie je absolutne hodny, tych penazi. Keby sa teraz predaval, za polovicu, mozno nepoveim ani pol slova. Poviem ze HW uz starsi, ale za tu cenu neni o com. Ale nehnevaj sa, za 500 Eur kupovat ojazdeny telefon, ktory uz zaostava parametrami, naozaj nebudem ...

O prehlizeni webu pomlcim, nevim, co je na tom spatne :) Urcite se mi lepe prezeraji stranky na display 4,3 jak na 3,5 :)

Pokud na neco nevidim, tak si to priblizim, na to predse ty telefony sou. Ja si osobne kazdou stranku priblizim, i kdyz nektere by som mohol citat i rovne, ale naco si namahat oci ... POkud chci uzivat len 1 prst, tak staci udelat dvojklik, a vse mam hned predhledne a citatelne, nevim, co je na tom tezkeho ...

Pokud by mi nekdo ted daval SGS2 a IPHONE 4, s tym ze iphone mam zadara, a sgs2 mam za 100 vku, tak bez vahania berem sgs2 :)

Odesláno

Lubk0: mezi SGSII a IP4 bych sáhl po IP, ale to asi jen kvůli zvukovému chipu...

btw mám SGSI s voodoo soundem a neměnil bych ;)

[upravil dne 16/8/2011 od Pata]

Odesláno

Lubk0 si si isty s tou podporou dual core? Lebo ja sade citam, ze podpora bude az od 2,4 verzie androidu.

http://androidforums.com/android-lounge/245814-why-dual-core-phones-like-lg-optimus-2x-motorola-olympus.html

http://www.google.sk/search?q=android+2+core+support&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:sk:official&client=firefox-a

iphone nie je hodny tych penazi, 700eur ci kolko o stoji by som nedal nai ja, ja som kupil mesacny za 550e. S tym, ze stale mam zaruku bez toho jedneho mesiaca 2 roky kus za kus. Cize ziadna mesacna lehota na opravu ako u ostatnych telefonov. Pricom mam vysoku pravdepoobnost, ze budem mat update novych os cca tri roky zivotnosti. tj ios5 a ios6. Ziadny iny telefon toto neponuka, aj ked uznavam, ze androidove telefony pod tlakom uzivatelov sa zlepsuju ohladom tohoto (hlavne sony ericson), ale stale to je daleko za apple.

Ako prosim ta browsujes jednou rukou a v rezime na vysku, a hodne vyuzivam inet pocas kocikovania malej napriklad. jednou rukou drzim kocik, druhou browsujem. Okrem ineho aj prispievam do for, tj pisem. neviem si predstavim napr toto forum browsovat na 800x480 v portrait rezime.

iphone 4 nie je vobec ale vobec Hw za zenitom(tym je dnes 3 roky stary iphone 3g, ktory bol podporovany az do ios 4.2.1). Tym sa stane az vtedy, ked prestane byt podporovany, alebo aplikacie sa zacnu sekat. zatial ale vsetky aplikacie dunguju uplne super a aj hry, ktore su na iphone minimalne tak kvalitne ako na androide, ale dovolim si tvrdit ze aj viac(viz ta hra na unreal engne, neviem ci na androide existuje), ale hry nie su moja parketa, hry sa nehram, okrem toho na hru uplne staci aj 320x240 displej. A predstav si, tie hry idu plynule aj pri 960x640 rozliseni, co je trosku viac ako 800x480.

este k HW... porovnaval si uz fotky ktore vysli z sgs2 a iphone 4? Ze nie? urcite nie, lebo potom by si nehovoril o zastaralom hw na iphone. BTW, ako sa ti robia HDRka na sgs2?

Takze este raz, ja si myslim, ze android je vynikajuci OS, dokonca poviem, zeje lepsi ako ios. A je len otazka casu, kedy rozdrti ios. A dokonca sa aj tesim, kedy prejdem na android. Ale az bude na trhu normalny telefon v qhd rozlisku. SGS2 vnimam iba ako nahypovany telefon, ktory ponuka v podstate to iste, ako starsie fony, ale je okolo tho velky marketingovy humbuk okolo super amoled+(tento uz ma matricu mriezkovanu a nesharuje subpixely ako super amloed...tj o malicko lepsie zobrazovanie detailov(weby a dokumenty o ktorych rozpravame), ale stale subjektvne horsie ako obycajne wvga LCD displeje. Fotky horsie ako iphone 4, dvojadro nevyuzite. Aj keby ho podporoval android, tak nie su aplikacie, ktore by dvojadro vyuzili.

Takze papierovo mozno nabuchany telefon, ktory nebude mat podporu novych os(urcite nie 3 roky), ma horsi displej, a nevyuzity hw. Za tu istu cenu, ako mesiac stary iphone. No ja nechapem stale tomu uvazovaniu, kto by si stale sgs2 zobral...

Je to nieco ako VW v mobiloch. marketing urobil dobru robotu a zvysok poriesi davova psychoza.

[Edited on 16/8/11 by hipisko]

[Edited on 16/8/11 by hipisko]

Odesláno

Ja mám HTC desire white edition (má iný display ako obyčajný Desire a malo už od začiatku 2.2 adroid v sebe) a som taaaaaky štastný už skoro rok :D Nový a stál 400 euro a neviem si ho vynachváliť :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...