Guest Lubk0 Odesláno 14. červenec 2011 Odesláno 14. červenec 2011 Ja vyuzivam 3 mailovy accounty na mobilu, na hlavní pracovný mi checkuje mail kazdých 15 minut, na ostatní dva po 30 minutách ... Na pracovní mi príjde denne zhruba 50 mailu, nekdy 30, byli casi kdy sem byl na 100 Vyuzivam na nem navigaci s online pripojenim k dopravni situaci ... Vicemene nonstop sem na FB, resp ho mam minimalizovanej aby sem byl na chatu online ... A samozrejme casto som na internetu, popripade kdyz se nudim na youtube Muj mesicny rekord byl 896 MB, preplatenych mam 1500 MB Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. červenec 2011 Odesláno 14. červenec 2011 Ne, stavovou diodu nema. V soucasne dobe to je asi \"nejnadupanejsi\" telefon. Urcite neni jediny Sou 3 modely ktere si konkuruji, a maji zhruba stejne parametri, ale vicemene vyrovnani sou z HTC Sensation ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. červenec 2011 Odesláno 14. červenec 2011 ten vypada zajimave. Ale tu stavovou diodu asi nema? hlavne me vrtaji hlavou Optimus 7 a Omnia 7 jsou za polovic toho co to galaxy a pritom na stejne urovni ale nevim co ty WP 7 Neplet se ... Omnia 7 ci Optimus 7 su zdaleka neni na rovnakej urovni Galaxi S2 ma 2 jadrovy processor 1.2 Ghz (omnia ci optimus maji 1 jadro), a take je to proste jedna z aktualnich nej smarthphonu na trhu ... Take umi treba 3D fotografie, a displey dokaze promitat v 3d bez pouzity nejakych okuliarov Myslim, ze omnia 7 ci optimus 7 su celkovo parametricky uplne pozadu Ja len aby si si to nemylil Citovat
jofo Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Lubko dakujem. Tak v podstate by som sa tam mohol zmestit. Ked nie inak tak jeden mesiac budem vyuzivat net naplno na maximum a uvidim kolko zaplatim navyse. Citovat
Vítek1 Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 ma nekdo zkusenost s vodafone 945? odesel me nadobro mobil a potreboval bych neco levneho Citovat
Vítek1 Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 tak tady je nejakej vyber do ceho bych sel budu rad za kazdou zkusenost s nima popripade doplneni nejakeho jineho http://www.mobilmania.cz/default.aspx?catcomp=1&catalog=1&itemlist=20494%2c20473%2c20485 Citovat
Vítek1 Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 no vcera jsem ho mel v ruce a vypada fakt dobre ale o co je lepsi nez to LG optimus 7? ktere maji u nas v Brne za 4000kč a nebo jeste omnia 7 za 5000kč Citovat
Vítek1 Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Tak nakonec jsem objednal novou dotykovku a kabel k antene doufam ze tu miniaturu poskladam Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Aspomze tak ... LG se za posledne roky hodne zlepsilo, ale stale to neni telefon, ktery bych si koupil ... Samozrejme krom nove s tym 2 jadrom, to je celkem zajimava hracka ... Za dalsi, dokud tu microsoft nespravy na WP7 poriadnu podporu, tak je to takisto mrtve ... Citovat
Vítek1 Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 podporu bych neresil ta je dostatecna od XDA developers Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 :D na to, abych si stahol vzdy to co chci, budu teda muset navstebvovat cez PC XDA a nasledne to kablem tahat do telefonu Super smartphone, neni o čem Jo a tech aplikacii co se dela na Wp7, android ani ios se nechytaji Citovat
Kamilborunsky Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 tak tady je nejakej vyber do ceho bych sel budu rad za kazdou zkusenost s nima popripade doplneni nejakeho jineho http://www.mobilmania.cz/default.aspx?catcomp=1&catalog=1&itemlist=20494%2c20473%2c20485 V nabídce ti chybí Samsung. Pokud vybíráš levný android, tak bych šel do Samsung galaxy ace nebo pokud vám nevadí starší modely tak určitě do samsung galaxy S, ten se dá pořídit už za hodně dobré peníze a budete mít jeden z nejlepších a nejprodávanějších smartphonů na trhu. Citovat
Vítek1 Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 tak nakonec jsem nasel poradne železo v podobe HTC mozart uvidime jake budou ty WP nevim proc ale uz to bude moje 3 ti HTC v rade Citovat
Dopiťák Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 Taky bych se chtěl zeptat na nějaký smartphone značky HTC , Samsung ,Nokia v hodnotě cca 8-12t.. Telefon by měl umět přibližně to co psal lubko v prvním příspěvku + nějakou tu zábavu .. QWERTZ klávesnice je výhodou + telefon by měl mít 3.5 pro připojení sluchátek.. Díky za každou radu..dřív sem byl fanda telefonů ale nějak mě to přešlo a ujel mi vlak tak se radši zeptám ať nekoupím nějakej dražší MP3přehrávač který bude mrznout.. Btw : zatím jsem koukal jen na nokii a docela se mi líbila E7-00 co vy na to ..telefon je pěkný ale za tu cenu se mi zdá po HW stránce dost pozadu oproti Samsungu HTC Citovat
Péťa Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 Jasná volba: Samsung Galaxy S2 Jediné co z Tvých požadavků nemá je HW klávesnice, ale můžeš k němu připojit libovolnou USB klávesnici Citovat
kujon106 Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 Budu poslem dobrých zpráv a řeknu, že Galaxy S2 dostane zanedlouho plnohodnotnou qwerty http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_slide_for_att_leaks_plus_a_candybar_galaxy_s_ii-news-2932.php Jinak u mě aktuálně tak, že sem vyfasoval na testy dvoujádrové LG Optimus 2X. Ten telefon je (krom základního menu stock androidu 2.2) naprosto jako blesk. Dokonce si na něm pouštim 1080p videa, které mi na ntb nejedou Citovat
Péťa Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 Takže se z krásného kvalitního telefonu stane zozvrzaný tlusťoch Citovat
Dopiťák Odesláno 30. červenec 2011 Odesláno 30. červenec 2011 ten samsung se mi líbí ale jak je to se zpracováním těla telefonu? není celý z plastu nebo tak něco? jinak se samsungem sem byl vždy spokojený jak u E700ky tak i můj dosavadní U900 který mám cca 4roky je super .. proto bych se vyklápění klávesnice nebál.. BTW: kdy by měla vyjít verze s HW klávesnicí? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.