Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
dik kluci,takle to zvladnu.Ja blbec jsem sel na to od motoru.Tim podbehem me to nenapadlo.Ted jeste udelat ten pripravek a bude to. Jeste jednou diky.

No... jde to i bez přípravku. Já když se nemůžu někam dostat, tak šroubek urazím dlouhým majzlem a pak ho tam už prostě nedám. A když upadnou od něčeho nějaký umělohmotný packy, tak to narvu samořezkama

Temu se hoooká odborná hokna

Stres škodí zdraví ! ! ! :bojim

Odesláno
dik kluci,takle to zvladnu.Ja blbec jsem sel na to od motoru.Tim podbehem me to nenapadlo.Ted jeste udelat ten pripravek a bude to. Jeste jednou diky.

No... jde to i bez přípravku. Já když se nemůžu někam dostat, tak šroubek urazím dlouhým majzlem a pak ho tam už prostě nedám. A když upadnou od něčeho nějaký umělohmotný packy, tak to narvu samořezkama

Temu se hoooká odborná hokna

Stres škodí zdraví ! ! ! :bojim

:D:D:D

• O 10 měsíců později...
Odesláno

zkusím se zeptat, měl jsem podobný problém, ulomený držák světla, borec mi to přivařil a v pohodě ... ale nastal jiný problém, vlezl jsem do auta a nastartoval a na PP mi to hlásí, že je nejspíše problém s předními hlavními světli (žárovky) .... přitom všechno svítí, jak má .... čím to může být? :myslim předem díky za radu ;)

Odesláno
Nahoru, dolu to kolečko vidím,ale do strany jsem přehléd asi. :myslim

Na serizovani do strany zadne kolecko neni, na to jsou serizovaky primo na svetlometech. Je tam jeden na horizontalni a jeden na vertikalni serizeni.

Odesláno
Nahoru, dolu to kolečko vidím,ale do strany jsem přehléd asi. :myslim

Na serizovani do strany zadne kolecko neni, na to jsou serizovaky primo na svetlometech. Je tam jeden na horizontalni a jeden na vertikalni serizeni.

Pozri dátum toho príspevku, pravdepodobne už nie je aktuálny.

Odesláno

už není,ale světlo budu znovu muset demontovat,Ty pacičky co jsem lepil prdlajs vydžely,koupil jsem raději opravnou sadu. Ve středu hurá sláva znovu nárazník dolů,snad si to pamatuji a tentokrát to bude už pořádně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...