mira206 Odesláno 22. říjen 2010 Autor Odesláno 22. říjen 2010 dik kluci,takle to zvladnu.Ja blbec jsem sel na to od motoru.Tim podbehem me to nenapadlo.Ted jeste udelat ten pripravek a bude to. Jeste jednou diky. Citovat
rollroll Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 dik kluci,takle to zvladnu.Ja blbec jsem sel na to od motoru.Tim podbehem me to nenapadlo.Ted jeste udelat ten pripravek a bude to. Jeste jednou diky. No... jde to i bez přípravku. Já když se nemůžu někam dostat, tak šroubek urazím dlouhým majzlem a pak ho tam už prostě nedám. A když upadnou od něčeho nějaký umělohmotný packy, tak to narvu samořezkama Temu se hoooká odborná hokna Stres škodí zdraví ! ! ! Citovat
godzilaTO Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 dik kluci,takle to zvladnu.Ja blbec jsem sel na to od motoru.Tim podbehem me to nenapadlo.Ted jeste udelat ten pripravek a bude to. Jeste jednou diky. No... jde to i bez přípravku. Já když se nemůžu někam dostat, tak šroubek urazím dlouhým majzlem a pak ho tam už prostě nedám. A když upadnou od něčeho nějaký umělohmotný packy, tak to narvu samořezkama Temu se hoooká odborná hokna Stres škodí zdraví ! ! ! :D:D Citovat
mira206 Odesláno 26. říjen 2010 Autor Odesláno 26. říjen 2010 dnes jsem to konečně dodělal.Demontaž plast. podběhu,dotažení silonového očka,montáž podběhu - zhruba 15 min.Tím blatníkem jedna básen.Díky všem. Citovat
mira206 Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 ještě jeden dotázek,kde se dají seřizovat hlavní světla do strany. Nahoru, dolu to kolečko vidím,ale do strany jsem přehléd asi. Citovat
lacodlouhan Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 zkusím se zeptat, měl jsem podobný problém, ulomený držák světla, borec mi to přivařil a v pohodě ... ale nastal jiný problém, vlezl jsem do auta a nastartoval a na PP mi to hlásí, že je nejspíše problém s předními hlavními světli (žárovky) .... přitom všechno svítí, jak má .... čím to může být? předem díky za radu Citovat
alternativ Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 Nahoru, dolu to kolečko vidím,ale do strany jsem přehléd asi. Na serizovani do strany zadne kolecko neni, na to jsou serizovaky primo na svetlometech. Je tam jeden na horizontalni a jeden na vertikalni serizeni. Citovat
Přema Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 však on se baví o seřizování na světle....... Citovat
alternativ Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 Tak to sorry, me zmatlo slovo \"kolecko\" Citovat
Judes Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 Nahoru, dolu to kolečko vidím,ale do strany jsem přehléd asi. Na serizovani do strany zadne kolecko neni, na to jsou serizovaky primo na svetlometech. Je tam jeden na horizontalni a jeden na vertikalni serizeni. Pozri dátum toho príspevku, pravdepodobne už nie je aktuálny. Citovat
mira206 Odesláno 12. září 2011 Autor Odesláno 12. září 2011 už není,ale světlo budu znovu muset demontovat,Ty pacičky co jsem lepil prdlajs vydžely,koupil jsem raději opravnou sadu. Ve středu hurá sláva znovu nárazník dolů,snad si to pamatuji a tentokrát to bude už pořádně. Citovat
mira206 Odesláno 12. září 2011 Autor Odesláno 12. září 2011 při nejhorším mám k dispozci destu a lano.Mužu to pak pěkně odtrhnout Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.