Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim.

Kupil som si zimne pneu Pirelli Winter Carving, dnes dosli ,tak som ich trosku ocumoval a pozeral som DOT, ze kedy boli vyrobene, ale neako sa z toho neviem vysomarit, je tam toto:

DOT XA UU J535.

Ako mam z toho vycitat datum vyroby? Nevie mi to niekto \"desifrovat\"? Diiik :papa

Odesláno

hm.. no neviem.. neako sa mi to nezda.. tie gumy som kupoval funglovky z nejlevnejsipneu.cz, vyzeraju uplne ako keby vysli teraz z fabriky... co som tam kupoval letne, tak tie boli vyrobene tusim 3 tyzdne pred tym ako mi dosli domov, tam to cislo bolo normalne 4 mieste...

Odesláno

nic viac tam nei je.. teraz som bol pozriet este raz, ci som to nepoplietol, ale je to tam presne tak ako som uviedol v prvom prispevku

edit: a ani v 95- tom nebol 53. tyzden, iba 52. :myslim

[upravil dne 19.10.2010 od maximum]

Odesláno

zkus se kouknout na tu gumu z druhe strany.

už se mi stalo že z jedne strany byly \"nesmysly\" jak pišeš ty a z druhe strany bylo normalni datum.

Odesláno

tak sa potvrdilo, ze cakom je odbornik na kola...:) na druhej strane je este za tymi hakibakmi aj 3010, takze uz je to jasne...

cakom diiik, mam dusu na pokoji...:mrk

edit. tie gumy su este zviazane po dve dokopy, tak mi neako nenapadlo ich rozdelovat zatial

[upravil dne 19.10.2010 od maximum]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...