Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Máte někdo zkušenosti? V reklamě kolem 1000Kč, na netu do 260Kč. Je totožná s tou reklamou a funguje opravdu tak dobře, nebo je to zase výplod kravských reklam....

Podělte se o zkušenosti

Odesláno

V Praze na parkovišti byli dva chlápci, a když viděli mého otřískánka hned se mě chytli. A hned po něm začali malovat. když sem se vrátil, některé šrámy trošku zmizeli. Tak jsem jim poděkoval, a jel dál. :D . Na m auto to nemá smysl, ale jestli to seženeš za 260, tak pro tu prdel bych to koupil.

Odesláno
Máte někdo zkušenosti? V reklamě kolem 1000Kč, na netu do 260Kč. Je totožná s tou reklamou a funguje opravdu tak dobře, nebo je to zase výplod kravských reklam....

Podělte se o zkušenosti

Je to obdoba těch TITANOVÝCH hrnců z jiného vlákna. Bombastická reklama, cena připomíná datum z konce roku a na netu to seženeš za třetinu, ale k původnímu dotazu - funguje to dokonce tak jak v reklamě ukazují, ale do prvního projetí myčkou. Pak múžeš proceduru opakovat a to jsem použil i ten jejich speciální vosk. Opatné ruční mytí přežije i tři.:D

Odesláno

Podělte se o zkušenosti

Je to obdoba těch TITANOVÝCH hrnců z jiného vlákna. Bombastická reklama, cena připomíná datum z konce roku a na netu to seženeš za třetinu, ale k původnímu dotazu - funguje to dokonce tak jak v reklamě ukazují, ale do prvního projetí myčkou. Pak múžeš proceduru opakovat a to jsem použil i ten jejich speciální vosk. Opatné ruční mytí přežije i tři.:D

Takže ten vosk ( Remover

nebo jak) za 300 kila, je taky na hov.. ? Jinak opravdu ta tužka už za 90Kč na netu. Hezky to spadlo z litru:ticho

No nic tak poraďte co vydrží a máte odzkoušené, klidně ať je to dražší, ale ať to funguje

Odesláno

Je to vosk, takže horká voda nebo vapka a vosk jde do \"Kopru\". Ruční mytí i se šamponem přežije, ale tky ne věčně - 2x ... 3x a můžeš celou proceduru opakovat.

Odesláno

asi vsetko bude zalezat aj na hlbke tych skrabancov...

mne niekto urobil klucovu metalizu na sidlisku (ale to je choroba asi kazdeho sidliska). mal som obijdenu celu spolujazdcovu stranu. chvalabohu to nebolo az do ziveho. skusil som lestenie karoserie - obnova laku bez striekania. dal som si prelestit celu 407 SW. stalo to nejakych 80,-€ (x cca 25,-Kč). stale lepsie ako dat lakovat auto.

niektore skrabance zmyzli uplne, niektore je vidiet iba ak sa na to zamerias. celkovy dojem OK. po niekolkych umytiach na umyvacke OK, dokonca bez zmien.

(a pri tom lesteni odstranil aj zbytky hmyzu z kapoty a cela mojho milacika :) )

Odesláno

tiez pripajam - akurat som dopucoval auticko a mam aj tex fit it pro. ktory som naniesol pre pastovanim. uz asi 3x procedura tento rok. je pravda ono zide dole casom nic nie je naveky a zvlast srakoty s telesopingu - som to len

kupil pre zaujimavost ze co na to sudruhovia zo simonizu , ......no pravde zalezi na hlbke ale zvacsa tie povrchove

sa vytratili. ale nie je nad obyc. colormagic s tuzkou vo farbe karoserie. ak tam nanesiete ochranny film a urobite

to tak par krat do roka vase aticko ma o lak postarane. - myslim tak nornalne sapostarat o auto , nie ako sused

ktory ma 407 sedana. a ten to vali vo velkom skoro kazdy 4 den od rana do vecera . - co je pre mna trosku chore.

je krasne ked sa clovek venuje svojej rodine ako on - tzv. vsade dobre doma manzelka.:papa

Odesláno

Já si tu tužku koupil na netu stala něco kolem 200 kč měl sem 2 škrábance ten menčí to zalilo dobře ale ten hlubší je stále vidět i když jsem to přejížděl dvakrát takže na nějaký větší rýhy to asi není.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...