rollroll Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Máte někdo zkušenosti? V reklamě kolem 1000Kč, na netu do 260Kč. Je totožná s tou reklamou a funguje opravdu tak dobře, nebo je to zase výplod kravských reklam.... Podělte se o zkušenosti Citovat
elton Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 To by mě taky zajímalo, ale myslím si, že to bude kravinka co nefunguje. Citovat
victory Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 V Praze na parkovišti byli dva chlápci, a když viděli mého otřískánka hned se mě chytli. A hned po něm začali malovat. když sem se vrátil, některé šrámy trošku zmizeli. Tak jsem jim poděkoval, a jel dál. . Na m auto to nemá smysl, ale jestli to seženeš za 260, tak pro tu prdel bych to koupil. Citovat
FrantaCV Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Máte někdo zkušenosti? V reklamě kolem 1000Kč, na netu do 260Kč. Je totožná s tou reklamou a funguje opravdu tak dobře, nebo je to zase výplod kravských reklam.... Podělte se o zkušenosti Je to obdoba těch TITANOVÝCH hrnců z jiného vlákna. Bombastická reklama, cena připomíná datum z konce roku a na netu to seženeš za třetinu, ale k původnímu dotazu - funguje to dokonce tak jak v reklamě ukazují, ale do prvního projetí myčkou. Pak múžeš proceduru opakovat a to jsem použil i ten jejich speciální vosk. Opatné ruční mytí přežije i tři. Citovat
elton Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Tak to bych si na 206ku musel pořídit minimálně tři a po každém mytí si hrát na picassa:D Citovat
victory Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Tak jsou lidé co své auto leští, čistí, pucujou... tak ty se chytí. dík za info o té myčce !!! Citovat
rollroll Odesláno 18. říjen 2010 Autor Odesláno 18. říjen 2010 Máte někdo zkušenosti? V reklamě kolem 1000Kč, na netu do 260Kč. Je totožná s tou reklamou a funguje opravdu tak dobře, nebo je to zase výplod kravských reklam.... Podělte se o zkušenosti Je to obdoba těch TITANOVÝCH hrnců z jiného vlákna. Bombastická reklama, cena připomíná datum z konce roku a na netu to seženeš za třetinu, ale k původnímu dotazu - funguje to dokonce tak jak v reklamě ukazují, ale do prvního projetí myčkou. Pak múžeš proceduru opakovat a to jsem použil i ten jejich speciální vosk. Opatné ruční mytí přežije i tři. Takže ten vosk ( Remover nebo jak) za 300 kila, je taky na hov.. ? Jinak opravdu ta tužka už za 90Kč na netu. Hezky to spadlo z litru:ticho No nic tak poraďte co vydrží a máte odzkoušené, klidně ať je to dražší, ale ať to funguje Citovat
FrantaCV Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Je to vosk, takže horká voda nebo vapka a vosk jde do \"Kopru\". Ruční mytí i se šamponem přežije, ale tky ne věčně - 2x ... 3x a můžeš celou proceduru opakovat. Citovat
victory Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Hm, tak lidem co jdou auto prodat tak se to může hodit. Osobně se mi víc libí ten vosk Citovat
alihen Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 asi vsetko bude zalezat aj na hlbke tych skrabancov... mne niekto urobil klucovu metalizu na sidlisku (ale to je choroba asi kazdeho sidliska). mal som obijdenu celu spolujazdcovu stranu. chvalabohu to nebolo az do ziveho. skusil som lestenie karoserie - obnova laku bez striekania. dal som si prelestit celu 407 SW. stalo to nejakych 80,-€ (x cca 25,-Kč). stale lepsie ako dat lakovat auto. niektore skrabance zmyzli uplne, niektore je vidiet iba ak sa na to zamerias. celkovy dojem OK. po niekolkych umytiach na umyvacke OK, dokonca bez zmien. (a pri tom lesteni odstranil aj zbytky hmyzu z kapoty a cela mojho milacika ) Citovat
Ron80 Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 tiez pripajam - akurat som dopucoval auticko a mam aj tex fit it pro. ktory som naniesol pre pastovanim. uz asi 3x procedura tento rok. je pravda ono zide dole casom nic nie je naveky a zvlast srakoty s telesopingu - som to len kupil pre zaujimavost ze co na to sudruhovia zo simonizu , ......no pravde zalezi na hlbke ale zvacsa tie povrchove sa vytratili. ale nie je nad obyc. colormagic s tuzkou vo farbe karoserie. ak tam nanesiete ochranny film a urobite to tak par krat do roka vase aticko ma o lak postarane. - myslim tak nornalne sapostarat o auto , nie ako sused ktory ma 407 sedana. a ten to vali vo velkom skoro kazdy 4 den od rana do vecera . - co je pre mna trosku chore. je krasne ked sa clovek venuje svojej rodine ako on - tzv. vsade dobre doma manzelka. Citovat
Jamba Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Já si tu tužku koupil na netu stala něco kolem 200 kč měl sem 2 škrábance ten menčí to zalilo dobře ale ten hlubší je stále vidět i když jsem to přejížděl dvakrát takže na nějaký větší rýhy to asi není. Citovat
rollroll Odesláno 22. říjen 2010 Autor Odesláno 22. říjen 2010 Díky za info. A něco co teda funguje? Má někdo zkušenost s něčím kvalitním, po čem se škrábance prostě stratí??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.