Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no mil jsem motor a jak jsem mel vodo v hobě,tak jsem ji nad kolerem zmacknul/vytekla voda a koukal jsem jsem , že ze spodu koleru jdou bublinky a jelikož mi nesvítí dia a auto nejede,tak usuzuju,že to dělá to ... a někdo navod jak demontovat?

Odesláno

Peugeota nemám ale nemělo by to být těžké. 2 hadicové spony, pár šroubků. Až to vyndáš, najdi si pěknou PVC odpadní rouru a propoj to. utáhni. Pokud je závada děravým colerem, tak se zvýší vstupní tlak a mělo by to jet lépe. Motoru neuškodíš..

Odesláno

jestli jsou jen malé bublinky,nebudou mít vliv...,turbo dává dost,aby to utáhlo, jinak je u cooleru čidlo,které by zaznamenalo pokles tlaku, to vaření nebude mít vliv,si myslím,ale zkus to

Odesláno

ozzy56 má pravdu, při objemu nasávaného vzduchu by ,,bublinky\" neměli mít vliv, vadilo by spíš ,,syčení\" . Nicméně to značí netěsnost , která se pravděpodobně bude zvětšovat, takže je dobré s tím něco dělat

Odesláno

myslis dobre... ostatne jsem ti to i psal ,nevim proc zakladas tolik temat ? :) , jinak ja mel taky male bublinky az jednou v mohelnicaku kdyz jsem na to slapnul pri cca 160km/h do kopce vylitlo antipolution system defektive rosvitila se kontrolka motoru ktera nasledne po 10km zhasla ,ale zacal jsem hledat chybu

, kdybych tu tazal tu samou otazku a dostalo se me tedle odpovedi mozna ze bych nikdy nepoznal jak ma 2.2hdi tahat ...

ale mam v cajku i egr atd.

pokud se turuje motor na volno\"volnobeh\",tak jde turbo naplno ?? :papa

jo a jinak cooler by mel mit urcite minimalne stejny prutok ... , nevim co by delal vetsi ,mozna by nastala nejaka prodleva

kua uz neumim napsat slovo bez chyby :fnuk

[upravil dne 18.10.10 od pagot]

Odesláno
Peugeota nemám ale nemělo by to být těžké. 2 hadicové spony, pár šroubků. Až to vyndáš, najdi si pěknou PVC odpadní rouru a propoj to. utáhni. Pokud je závada děravým colerem, tak se zvýší vstupní tlak a mělo by to jet lépe. Motoru neuškodíš..

Bez cooleru to lip nepojede. Vzduch je stlacenim turbem zahraty a v cooleru se ma schladit. Zahraty ma mensi hustotu, tak se ho do motoru natlaci min.

Odesláno

mě auto špatně táhne a cooler je u spodu mastný tak sem sundal tu spodní hadici a olej z tama nekapal a dia nic tak nevím jinak já mám tlak turba někde kolem 1,3 baru

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...