Michael coupé Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 jelikož jsem hledal chybu u sve 607 nalil jsem pod coler a bublinky :-/ co se stane když ty hadice spojím , vyndanej coler odvezu na svarení a pak nandam?jde o to jestli tím nemuzu neco znicit Citovat
straki007 Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Nic se nestane. Na tu chvili az to udelas to vydrzi. Citovat
victory Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 tvoji otázku jsem nepochopil ? co jsi hledal, čím si polil, jak bublinky ? Citovat
victory Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 tvoji otázku jsem nepochopil ? co jsi hledal, čím si polil, jak bublinky ? Citovat
Michael coupé Odesláno 18. říjen 2010 Autor Odesláno 18. říjen 2010 no mil jsem motor a jak jsem mel vodo v hobě,tak jsem ji nad kolerem zmacknul/vytekla voda a koukal jsem jsem , že ze spodu koleru jdou bublinky a jelikož mi nesvítí dia a auto nejede,tak usuzuju,že to dělá to ... a někdo navod jak demontovat? Citovat
victory Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Peugeota nemám ale nemělo by to být těžké. 2 hadicové spony, pár šroubků. Až to vyndáš, najdi si pěknou PVC odpadní rouru a propoj to. utáhni. Pokud je závada děravým colerem, tak se zvýší vstupní tlak a mělo by to jet lépe. Motoru neuškodíš.. Citovat
Michael coupé Odesláno 18. říjen 2010 Autor Odesláno 18. říjen 2010 no a druha otázka,kolega mi nabízí novej koler z 2.0 TDI octavia,má užší vstup i výstup ,ale to by asi nevadoilo , nebo:? Citovat
victory Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 těžko říct. Pokud má menší vstup i výstup - byl konstruován na jiný průtok,jiný tlak, budeš muset předělat uchycení, možná se tam ani nevejde. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 jestli jsou jen malé bublinky,nebudou mít vliv...,turbo dává dost,aby to utáhlo, jinak je u cooleru čidlo,které by zaznamenalo pokles tlaku, to vaření nebude mít vliv,si myslím,ale zkus to Citovat
victory Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 ozzy56 má pravdu, při objemu nasávaného vzduchu by ,,bublinky\" neměli mít vliv, vadilo by spíš ,,syčení\" . Nicméně to značí netěsnost , která se pravděpodobně bude zvětšovat, takže je dobré s tím něco dělat Citovat
Michael coupé Odesláno 18. říjen 2010 Autor Odesláno 18. říjen 2010 to jo,ale mě diag nesvítí a auto jede jaksi mdle,někdy lepší a někdy netahne,tak nevím co dělat Citovat
ozzy56 Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 tak ho zkus vyhodit a hadice propojit plastem,ale pochybuju:( Citovat
Michael coupé Odesláno 18. říjen 2010 Autor Odesláno 18. říjen 2010 tak ho zkus vyhodit a hadice propojit plastem,ale pochybuju:( a nejake doporucení? Citovat
victory Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Odpoj čidlo tlaku turba, jestli to něco udělá Citovat
ozzy56 Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 tak ho zkus vyhodit a hadice propojit plastem,ale pochybuju:( a nejake doporucení? toto je doporučení... Citovat
Michael coupé Odesláno 18. říjen 2010 Autor Odesláno 18. říjen 2010 no ja myslel na jinou moznost teto poruchy :-( Citovat
pagot Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 myslis dobre... ostatne jsem ti to i psal ,nevim proc zakladas tolik temat ? , jinak ja mel taky male bublinky az jednou v mohelnicaku kdyz jsem na to slapnul pri cca 160km/h do kopce vylitlo antipolution system defektive rosvitila se kontrolka motoru ktera nasledne po 10km zhasla ,ale zacal jsem hledat chybu , kdybych tu tazal tu samou otazku a dostalo se me tedle odpovedi mozna ze bych nikdy nepoznal jak ma 2.2hdi tahat ... ale mam v cajku i egr atd. pokud se turuje motor na volno\"volnobeh\",tak jde turbo naplno ?? jo a jinak cooler by mel mit urcite minimalne stejny prutok ... , nevim co by delal vetsi ,mozna by nastala nejaka prodleva kua uz neumim napsat slovo bez chyby [upravil dne 18.10.10 od pagot] [upravil dne 18.10.10 od pagot] [upravil dne 18.10.10 od pagot] [upravil dne 18.10.10 od pagot] Citovat
Benžík Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 Peugeota nemám ale nemělo by to být těžké. 2 hadicové spony, pár šroubků. Až to vyndáš, najdi si pěknou PVC odpadní rouru a propoj to. utáhni. Pokud je závada děravým colerem, tak se zvýší vstupní tlak a mělo by to jet lépe. Motoru neuškodíš.. Bez cooleru to lip nepojede. Vzduch je stlacenim turbem zahraty a v cooleru se ma schladit. Zahraty ma mensi hustotu, tak se ho do motoru natlaci min. Citovat
qmysak Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 mě auto špatně táhne a cooler je u spodu mastný tak sem sundal tu spodní hadici a olej z tama nekapal a dia nic tak nevím jinak já mám tlak turba někde kolem 1,3 baru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.