Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,prosím Vás mám problém s vnitřním osvětlením....hledal jsem to tady na toto téma ale nenašel....

Když otevřu dveře tak se mi nerozsvítí vnitřní osvětlení...(přepínač je do polohy otevření dveří... žárovka OK)

Pouze se mi rozsvítí palubka a pokud mám zacvaklé vyplé radio,tak se také zapne....

V konektoru mám 3 dráty....

Poradí někdo?? Děkuji

Odesláno

No to je dost zajímavé.. co je to za rok výroby? Každopádně nechápu proč se ti zapíná rádio při otevření dveří a palubka. Palubka se ti rosvítí jako když máš zaplé parkovačky?

Odesláno

tak to vypadá, že si to někdo upravil. ještě zkus skoušečkou , jestli ti jde + a - do kábkílů k žárovce, pokud ne tak by se muselo jít po kabelech kde je chyba.

Odesláno

žárovka svítí když to dám do polohy 1,ale nesvítí to při otevření dveří,když to přepnu do 3.polohy....na otvírání.nebo kde to má čidlo otevření dveří,nebo to se rozpojí kontakt a pak to svítí?

Odesláno

Koukal jsem do schémat, a z čidel na dveřích do jde do BSI a až odtamtud do světla na stropě. A jelikož se ti sepne palubní síť místo světla na stropě tak by to mohl být nějaký průser v BSI nebo nějakej zkrat v kabelech. Zkus přeměřit světlo na stropě jestli tam nejde alespoň malý proud. Když zavřeš dveře tak se ti palubka zase zhasne?

Jinak auto šlape normálně?

[upravil dne 22/10/10 od georgus]

Odesláno

já pořád nevím kde je to čidlo u 3-dveřáku... ve stropním světle mám 3 dráty,nemá tam být víc drátů?mám tam změřit napětí nebo proud při otevřených nebo zavřených dveří?

Odesláno

Mám 206SW(2004) a taky se mi při otevření dveří rozsvítí palubka a pustí rádio, po zavření dveří se po cca 1 min. ozve 3x pípnutí a vše se vypne. A to čidlo,není náhodou někde u zámku? Na levém sloupku totiž nemám takový ten zamačkávací spínač,kdežto na pravém je.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...