Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Huš...tohle není o náhradních dílech na auto, ale o brusce...úplně té samé, jako se prodává u nás, jenom za cenu o třetinu vyšší než v Polsku. Je to absolutně totožný produkt. Tahle bruska je zcela jistě (stejně jako drtivá většina věcí co tam prodávají) vyrobená v Číně. :papa

Odesláno

Už jsem tu psal - mám myčku nádobí AEG z Polska. Úplně to samé, co se prodává tady, jenom za úplně jiné peníze. ;)

Odesláno

Ale ten prodejce :( Dnes mi napsal, že se vším souhlasí, že nemá problém ani s dodáním ani s platbou, jak navrhuji. Ale Aukci pro zahraniční uživatele neodblokoval :( Tak mu jdu zase psát...

Odesláno

Co si teda založit novej Aukro, teda Allegro účet přímo už s Polskou adresou? Akorát, jako jsem už psal, nevím jestli pak při koupi nebude potřeba ten účet mít už pomocí kódu z obálky aktivovanej. :)

Odesláno

To je další verze, o které uvažuji. Myslím, že by to mělo fungovat, ale také se obávám té aktivace účtu. Ale aktivace by maximálně prodloužila Tvoji čekací dobu.

Odesláno

Inak ot, ale autofra mozem len odporucit, uz som cez nich prehnal viac ako 30 balikov, zatial vzdy, stopercentna spokojnost, a proviezie par eur :)

Odesláno

Alkoholové opojení trvá déle, než by se mohlo zdát...nemáš pro mě nějakou dobrou zprávu? :(

Potřebuju to řešit co nejdřív, týden už je v čudu a ani ťuk. Ach jo. :(

[upravil dne 25/10/10 od peugeot09]

Odesláno

Už ani nemám náladu tohle celý komentovat... :(:grr

Obrátil jsem se na AutoFRA.sk. Nedávám si moc šancí, že by mi vyhověli, ale jak se říká \"líná huba, holý neštěstí\". Alespoň to zkusím. :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...