Hadra Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Zdarec, teďka jsem hleděl na fotky z Šebetova a tudíž mě napadlo kde je ukradená vlajka.Jednou se za mnou stavil kámoš, já akorát dojel z dovolené a on mi říkal, že byl náhodou na PG srazu v Šebetově.No a že tam byl pořadatel se zvláštním příjmením, atak, no a že tam nesmí když má MODROU SHADE OKTÁVIA ( pokud si někdo vzpomínáte.No, a tak ji odstavili někde jinde a začli tam chlastat s váma.Bylo jich tam asi celkem dost a když prej všeci spali, tak sebrali vlajku a pověsili tam trenky nebo něco. Takhle mi to vyprávěl, tak nevím, co všechno je pravda. V té době jsem měl 106tičku asi čtrnáct dní a ani jsem nevěděl, že takovej klub je. Takže pokud to je pravda, tak se někdo ozvěte, vlajka je velice blízko Šebetova.Má ji jeden kamarád co má Shade v dílně. Ovšem věc druhá je ta, jestli ji dostanete zpátky. Citovat
tomyka Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 toto patri do pokecu ale dobre vediet ze dakde ta vlajka existuje Citovat
vector Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Napsán autorem Hadra Zdarec, teďka jsem hleděl na fotky z Šebetova a tudíž mě napadlo kde je ukradená vlajka.Jednou se za mnou stavil kámoš, já akorát dojel z dovolené a on mi říkal, že byl náhodou na PG srazu v Šebetově.No a že tam byl pořadatel se zvláštním příjmením, atak, no a že tam nesmí když má MODROU SHADE OKTÁVIA ( pokud si někdo vzpomínáte.No, a tak ji odstavili někde jinde a začli tam chlastat s váma.Bylo jich tam asi celkem dost a když prej všeci spali, tak sebrali vlajku a pověsili tam trenky nebo něco. Takhle mi to vyprávěl, tak nevím, co všechno je pravda. V té době jsem měl 106tičku asi čtrnáct dní a ani jsem nevěděl, že takovej klub je. Takže pokud to je pravda, tak se někdo ozvěte, vlajka je velice blízko Šebetova.Má ji jeden kamarád co má Shade v dílně. Ovšem věc druhá je ta, jestli ji dostanete zpátky. No jo malá vesnice tam se nic dlouho nic neutají. Vlajka je Mámy s Tátou jestli se jepletu a je jim po ní smutno. Umíš to zařídit ? Citovat
Guest ZILA Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Ahoj Hadra, jsem rad, ze se vlajka nasla. Pokud by to bylo mozne zkus ji sehnat zpatky. Akorat nevim, jak se pro ni dostanu. Jsem z Ceske Lipy a je to tam docela z ruky. Nebo by ji nekdo mohl vzit, kdyby mel cestu kolem. Ja uz bych si pro ni treba zajel nekam bliz. Mohl bych se stavit v Praze na Dzbane nebo nekdy si ji vyzvednout na srazu. kontakt --- marianov@volny.cz :papa:D:papa:papa Citovat
Trundik Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Hadra: díky moc za informaci. Zkus to tak, jak jsme se domluvili přes telefon. Pro úplnost můj mobil: 777 125 201 Citovat
Hadra Odesláno 2. prosinec 2004 Autor Odesláno 2. prosinec 2004 Jasně kluci, já se pokusím. Oni totiž kluci u nás to berou jinak no...prostě někdo má vlajku a pokud si ju nehlídá a někdo jim ju ukradne....jeho chyba a je možno požadovat výkupné....třeba jako u májky. Nevím jestli je tohle stejná logika, ale skutečnost je ta, že ta vlajka je na světě. Došlo mi to včera, když jsem hleděl na ty fotky. Takže se pokusím se s ním domluvit, ale nic neslibuju. Citovat
graver Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 Skvělá logika - to jsou správní češi. V tom případě je řešení jednoduché - šlohni jim auto a vyměň za tu vlajku Jenže oni to asi ti kluci tak berou, jen když nejde o ně... Citovat
Hadra Odesláno 2. prosinec 2004 Autor Odesláno 2. prosinec 2004 No asi tak nějak.....já s tím nemám nic společnýho, jsou to moji kamarádi ze vsi kam jsem se přistěhoval.Jen mi říkali, jaký to bylo v Šebetově a že tam byl sraz a že sebrali vlajku. Já tohle napsal sem, že vím kde je ta vlajka. Tudíž bych nerad byl ten nejhorší.Asi platí u nich to pravidlo.....z cizího krev neteče nebo tak nějak.Opět se opakuju\"Pokusím se ji z nich dostat, ovšem nevím.\" Citovat
Guest ZILA Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 tešim se na dalši ŠEBETOV sraz a moje MELODY taky to bude brat po svojem .:mad::mad: Citovat
tomyka Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 ZILA ZILA a potom budeme hladat aj psa?? Citovat
zoby Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 jsme naopak rádi že se vlajka našla. pokud to nepůjde po dobrým, tak nám napíšeš jejich adresu a vypravíme trestnou výpravu. a tu oktávku jsme vykázali jen z trávy na koupališti, protože peugeotů bylo mnoho tak jsme měli vyjímku-normálně tam auta nesmí. což by jako místní mohli vědět Citovat
Guest ZILA Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 ano ano šlo lem o to parkovani na hřišti a dokonce ho vykazal majitel pohostinstvi///najemnik /// Citovat
tomyka Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 mohli by uz aj mna vykazat so zrazu aby som mohol mat vlajku :) Citovat
Hadra Odesláno 2. prosinec 2004 Autor Odesláno 2. prosinec 2004 2 Zoby: No tak to by bylo super, vy uděláte trestnou výpravu a já dostanu do huby od nich pokaždý když mně uvidí, to bude moc fajn. člověk chce pomoct a nakonec budou proti němu.já měl radši držet hubu myslím.To nebylo myšlený jako pomsta, že ho vykázali, ale spíš jako opilecká demence, ten kluk co to udělal není řidič té oktávky, je to místní opilec, kterej je v tom vždycky celej víkend.Takže asi tak Citovat
Marlin Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 jeee, to bude mit Zdenda s Jardou radost jenom nevim jak ji sem dostanete ale to se nejak vymysli Citovat
John Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 To je supr, že je vlajka na světě... :) To Hadra : držím ti palce, aby jsi tu vlajku dostal zpět... Určitě to ,,mámu a tátu¨potěší když se jim jejich milovaná vlajka vrátí. A NEJEN ONI DVA BUDOU RÁDI .. :papa Citovat
Gotrek Odesláno 3. prosinec 2004 Odesláno 3. prosinec 2004 HADRA: Když Ti budou chtít spravit fasádu, tak řekni a sami dostanou čeho si žádají. Myslím, že je nás tu víc.... Citovat
Hadra Odesláno 3. prosinec 2004 Autor Odesláno 3. prosinec 2004 Děkuju, ale já se to pokusím vyřešit nějak diplomaticky.dneska nebo zítra jdu do hospody tak uvidím, co se dá dělat. Citovat
Guest ZILA Odesláno 3. prosinec 2004 Odesláno 3. prosinec 2004 hlavne ji neprochlastej :D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.