Guest Scratch Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 zadni guma: je na ni videt, ze nekdo jezdil jen rovne Citovat
Pata Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Scratch: zabiják, černá ji sluší no a kolik má vzorku veprostřed? (celkem, ne od značky) Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 3-4 mm max. ja ji mam zatim v prostejove, do prahy dorazi do 10.11., tak pak sem dam fotku a necham si poradit, prinejhorsim ji sundam a dam si k jezisku novou, a tuhle bud prodam nebo si ji necham na blbnuti , casem..... Me se libi cerna, modra, cervena, ale rikam si, ze budu black rider - coz mi pripomina, ze si musim sehnat nejakou reflexni vestu a nechat to potisknout Z, aspon do zacatku, aby to ostatni ridici vedeli, ze je lama za riditkem Citovat
dobrmik Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 tak vítej do klubu:mrk hlavně opatrně... Citovat
Pata Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Scratch: jelikož je minimum 2mm, váhal bych nad novou, nejlépe vícesměsovkou Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 prosim definuj vicesmesovku, omlouvam se, ale nejlepe odkazem kazdopadne ten prvni rok snad na ni dam, protoze to bude velka citovka a seznamovani, velmi nezne Citovat
Pata Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 http://www.hamletovygumy.net/index.php?detail=565081 prostředek je z tvrdší směsi, kraje z měkčí. Jsou 2-3 směsové pneu, tahle je 2 směsová Teď se dívám, že je ve slevě o skoro litr... sada pod 6tis je slušná cena, možná půjde sehnat ještě levněji [upravil dne 24/10/2010 od Pata] Citovat
Vydrýsek Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Gratuluji ke koupi... já sice moto nemám a nejezdím, ale kdybych někdy začal, tak bych chtěl právě naháče...Horneta, YBR či tak něco... Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Vydrysek: diky, moc jsem po ni touzil a prani mi pomohla splnit manzelka svym pristupem :-) Pata: diky moc za odkaz, zase jsem o neco chytrejsi :-), ta cenovka je vyborna, na tomhle nema smysl setrit Citovat
Medvěd Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Scratchi - trochu Tě znám a proto opravdu nemám dobrý pocit z Tvého nového nákupu. Jsi ale plnoletý a tak sám musíš vědět, jak krotit své vášně. Za sebe mám jen jedno přání: Zkus mně přesvědčit, že mé obavy jsou neopodstatněné a že tu mezi námi ještě nějaký čas pobudeš - budu z toho mít opravdovou radost. [upravil dne 24/10/2010 od Medvěd] Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Scratchi gratuluji k mašině a zamlouvám si ledvinu (black joke jak cyp ) Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 slibuju Medvedovi, ze nezklamu, dlouho jsem otalel a vahal, ale uz asi neni na co cekat :-) Pe.Tr - ver, ze tve prani splnit nechci Citovat
bajza206 SW Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Gratuluju ke koupi taky jsem na takový stroj pokukoval už jsem to měl i schváleno od manželky ale na jaře se manželce zabil otec na motorce (malá rychlost mírná zatáčka a pád do hlíny nic \"hroznýho\" ale prostě špatný upadnutí) takže doma se o něčem takovim nemůžu ani zmínit. Jinak užij si mašiny a hlavně opatrně Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 ajajajaj, to je spatny, ony ty pady v male rychlosti jsou zradny Myslim, ze kdyz to zkusis za rok, tak to bude v pohode Citovat
Pata Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Scratch: ps... za řidítkama neřeš emoce ani ego - mnohdy to jde dost těžko, ale jen chladná hlava je klíčem k \"důchodu\"... Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 to si prave uvedomuju a opet predesilam, mam to na projizdky s manzelkou, takze zadny fofry :-) jen dotaz, delaji se s temi miniblinkry nejake problemy na evidencni kontrole, popr. STK? [upravil dne 24/10/2010 od Scratch] Citovat
Pata Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Scratch: já jen tak aby řeč nestála... je na nich homologace? Citovat
Pata Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 abych dokončil instruktáž a měl klidné spaní... Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 ver, ze po teto strance jsem velmi dobre pripraven, a fakt se mam rad :-) kdybych chtel zavodit, tak si koupim CBR, ale v repsol stylu :-) jeste jeden dotaz :-), kdyz chci kufr na zadek, musim si sehnat kufr, plotnu a nejaky drzak? Nebo je plotna s kufrem? kurna, proc je to tak drahy... sjel jsem cely ebay a asi jsem blbe hledal , ale nic nenasel Citovat
Pata Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Scratch: ke kufru potřebuješ odpovídající plotnu, je jich víc typů. Nosič pak musí korespondovat s typem plotny i typem motorky Koukni na givi do nějakého eshopu a pak mrkni na louis.de Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.