Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

helma na motorku-kdyby jenom, uz se veze domu HORNET 600, osedlán

Recommended Posts

Odesláno

3-4 mm max. ja ji mam zatim v prostejove, do prahy dorazi do 10.11., tak pak sem dam fotku a necham si poradit, prinejhorsim ji sundam a dam si k jezisku novou, a tuhle bud prodam nebo si ji necham na blbnuti :), casem.....

Me se libi cerna, modra, cervena, ale rikam si, ze budu black rider - coz mi pripomina, ze si musim sehnat nejakou reflexni vestu a nechat to potisknout Z, aspon do zacatku, aby to ostatni ridici vedeli, ze je lama za riditkem :(

Odesláno

prosim definuj vicesmesovku, omlouvam se, ale nejlepe odkazem :D

kazdopadne ten prvni rok snad na ni dam, protoze to bude velka citovka a seznamovani, velmi nezne :D

Odesláno

Vydrysek: diky, moc jsem po ni touzil a prani mi pomohla splnit manzelka svym pristupem :-)

Pata: diky moc za odkaz, zase jsem o neco chytrejsi :-), ta cenovka je vyborna, na tomhle nema smysl setrit :)

Odesláno

Scratchi - trochu Tě znám a proto opravdu nemám dobrý pocit z Tvého nového nákupu. Jsi ale plnoletý a tak sám musíš vědět, jak krotit své vášně. Za sebe mám jen jedno přání: Zkus mně přesvědčit, že mé obavy jsou neopodstatněné a že tu mezi námi ještě nějaký čas pobudeš - budu z toho mít opravdovou radost.

[upravil dne 24/10/2010 od Medvěd]

Odesláno

slibuju Medvedovi, ze nezklamu, dlouho jsem otalel a vahal, ale uz asi neni na co cekat :-)

Pe.Tr - ver, ze tve prani splnit nechci :D

Odesláno

Gratuluju ke koupi taky jsem na takový stroj pokukoval už jsem to měl i schváleno od manželky ale na jaře se manželce zabil otec na motorce (malá rychlost mírná zatáčka a pád do hlíny nic \"hroznýho\" ale prostě špatný upadnutí) takže doma se o něčem takovim nemůžu ani zmínit. Jinak užij si mašiny a hlavně opatrně:cool:

Odesláno

ajajajaj, to je spatny, ony ty pady v male rychlosti jsou zradny :(

Myslim, ze kdyz to zkusis za rok, tak to bude v pohode :)

Odesláno

to si prave uvedomuju a opet predesilam, mam to na projizdky s manzelkou, takze zadny fofry :-)

jen dotaz, delaji se s temi miniblinkry nejake problemy na evidencni kontrole, popr. STK?

[upravil dne 24/10/2010 od Scratch]

Odesláno

ver, ze po teto strance jsem velmi dobre pripraven, a fakt se mam rad :-)

kdybych chtel zavodit, tak si koupim CBR, ale v repsol stylu :-)

jeste jeden dotaz :-), kdyz chci kufr na zadek, musim si sehnat kufr, plotnu a nejaky drzak? Nebo je plotna s kufrem?

kurna, proc je to tak drahy... sjel jsem cely ebay a asi jsem blbe hledal :D, ale nic nenasel

Odesláno

Scratch: ke kufru potřebuješ odpovídající plotnu, je jich víc typů. Nosič pak musí korespondovat s typem plotny i typem motorky ;)

Koukni na givi do nějakého eshopu a pak mrkni na louis.de :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...